Komentari za tekst "Vaša 32. nedelja trudnoće"

Komentara
2825
Ostavite komentar
Pozdraav!
u 31-oj nedelji sam i imam bolove ispod rebara,kada napipam kosti bole me,a i stomak na levoj strani užas,a. kada malo legnem na desnu stranu popusti.
Da li se neko susretao sa tim.Ogroman pozdrav
Imam isti problem. Ginekolog mi je kazao tek je pocelo sa tim bice samo jos gore. :)
kod mene isto se desava bila na kontroli doktor kaze sve uredu samo previse nisko beba. inace sam 33 nedelja 😀😀💓
Ја сам 32 недеља, мени је доктрока пре недељу дана рекла да је беба ситна, не зна због чега је то тако, има 1,200 гр... шта ви мислите о томе?
Ja sam isto 32 nedelja, beba ima 1900g, kaze doktorka da je bas krupna i zbog gestscijskog dijabetesa uvesce mi insulin u ponedeljak
mame afi mi je 90, bebac je karlicno, posteljica I/II stepen zrelosti.dr kaze da je mala sansa da se bebac okrene u toj kolicini plodove vode. a inace po svim ostalim parametrima bebac je dobro i odgovara starosti. inace mi je druga trudnoca. prva "skolska" sto bi se reklo, 4 dana pre termina.
sada sam se bas uplasila, ne znam sta da radim i kako da sebi i bebi pomognem. svakoge dana sam u sve vecoj depresiji.
Draga Dandra, meni se druga beba okrenula u zadnjoj nedelji pred porođaj. Prvu bebu sam rodila karlično prirodnim putem
Postnwane dame,da li je dobra tezina bebe ,u pitanju su blizanci,32 nedelja trudnoce ,jedna beba 1.850g a druga beba 1.600g.?
Pozdrav mame :) da li se kojoj od vas desilo da osjeca pritisak u donjem dijelu stomak,toliki pritisak da imate osjecaj da ce sve ispasti vani ? to mi se desi 2-3x na dan i pomalo me plasi .
Ja sam imala taj isti osjecaj kada sam ulazila u 6 mj. Nakon pregleda, doktorica mi je rekla da je beba jako nisko te sam bila na strogom mirovanju sve dok beba nije nasla odgovarajuci polozaj. Danas sam u 32 sedmici i sve je ok. Vise se krecem nego prije i nemam taj osjecaj.
jako sam zabrinuta bila sam pre par dana na kontroli tada sam bila kraj 30 nedelje,beba je imala sam 1400g,doktor je od pocetka rekao da je sitna,ali nista vise od toga nije rekao,a meni se sve cini kao da mi je stomak mali,kad pogledam druge trudnice moj izgleda kao da sam 6-7 mesec...imam li potrebe da brinem i da li se jos neka susrela sa tim? inace sam na dijeti zbog proteina u urinu,ima li to kakve veze sa razvojem deteta,hvala?
pozdrav buduce mame . U kojoj ste vi sedmici. Da li neka ima da je vadila nalaze i da joj je zeljezo ispod 8. Ako jeste sta pijete da popravite
Ja pijem tothema ampule zajedno sa c vitamnom i to je odlična stvar, jako brzo mi je podiglo i gvožđe i hemoglobin.
A prirodna varijanta ti je rendana cvekla, šargarepa, jabuka i celer, naprskaš sokom od limuna. Jako zdravo inače, ukusno i vrlo efikasno za tvoj problem.
Sok ili salatu od cvekle,takodjer neki doktori preporucuju i kasiku domaceg pekmeza na prazan zeludac cim ustanes 😊
Heferol kapsule.. Ujutru i uvece.. Ujutru u kombinaciji sa vitaminom C..
da li neka mama ima iskustava da se kod bebe pojave prosireni kanali u bubrezima, 7mm i 5mm? kazu da se povuce, ali me zanima, nemam mira. 31 nedelja sam, hvala vam!
Draga moja, nemaš razloga za brigu. Meni je tako bilo sa prvom bebom. Nisu videli na ultrazvuku, već kad sam je vodila da snima kukuve. Oni to moraju da ti saopšte, ali veruj mi da je bezazleno. Ja sam pretrnula, odmah sam tražila uput za Tirsovu, tamo mi se bukvalno smenali. Kako beba raste, to proširenje nestaje. Podložna je samo čestim urinarim infekcijama, koje su nas na svu sreću zaobišle. Često joj uzimaj uzorak urina i ne brinite. Uživajte u trudnoći
Da li neko ima iskustvo sa eritromicinom?
Zdravo buduce mame. u 32 nedjelji sam, beba je jako aktivna, ali od jutros sam primjetila bol u stomaku kod pupka. I to bol se javlja povremeno, na dodir. Da li se nekoj desavalo isto ? hvala i sretno svim buducim mamicama. :)
Zdravo buduće mame, da li ste odlučile gde cete sa se poradjate? ja sam mislila u narodnom frontu..imate li nekakva iskustva sa doktorima? pozdrav 😄
Vratite se nazad na tekst
Ostavite komentar
Forum
Moja priča

Patronažna sestra koju smo angažovali oko masaže i izmlazanja je optimistična:„Začas ćemo mi to, ne brinite se, uskoro Vaša beba dobija mleko made in...»

Briga o svom zdravlju tokom trudnoće briga je i o bebi koja raste u stomaku »
Jedan od izazova sa kojim se sreću porodilje u danima posle porođaja jeste i odlazak u toalet »
Moj je tata tata-mata jedva prođe on kroz vrata... »
Briga o svom zdravlju tokom trudnoće briga je i o bebi koja raste u stomaku »
Sve je bilo mnogo lakše iako je bol bio intenzivniji - moja podrška je pored mene »
Brza priprema obroka nekad je veoma važna, podjednako kao i ukus! »
Moj je tata tata-mata jedva prođe on kroz vrata... »
Dizajner koji opisuje svakodnevne avanture koje prolazi sa svojom suprugom Majom »
Naši bebci
  • Mali dzentlmen
  • Mia
  • Moj mali ;)
    Marko
    Smej se smej...
    Gledamo tamo...
Važnost oca u životu njegove kćerke ne može se preuveličati »
Beba je tu. Kako da se zbližim sa njom? Toliko toga nepoznatog...! Sasvim normalne dileme novopečenih očeva »
Da li ste možda to primetili? Da li je slučajnost ili ne? »