Komentari za tekst "Vaša beba u 1. mesecu - 4. nedelja"

Komentara
1090
Ostavite komentar
Uradite bris oka, jedino tako ćete biti sigurni. I moja beba je imala takve simptome, da bi se ispostavilo da ima bakteriju stafilokok. Nakon toga je dobio odgovarajuće kapi.
kod moje bebe je isto tako bilo, pedijatrica nas je slala.na bris oka, beba je imala ocne bakterije, dobili smo kapi i sad je proslo
Da je vodis kod lekara, i cistis joj oci fizioloskim rastvorom kako su Vam patronazne objasnile, jedna gaza jedan pokret od nosica ka kraju oka da se ne siri infekcija, i da joj ne sipate mleko u oci pobogu.. To joj jos vise lepi kapak.
Prodajem bocice infacola koje smo dobili iz inostranstva,nama vise ne trebaju,bile su jedine koje su nam pomogle za grceve ,a sve smo probali! 064/1308087
Mamee treba mi pomoc.. Moje maleno je 2 meseca al nikako nosic da se oporavi.. stavljamo fizioloski a posle cistim al ne pomaze i dalje krci. Uvece dok spava disi na usta. Jel ima neka slicni problem?
Nama je danas doktorka rekla za nos da se prska fiziomer sprej(msm da se tako zove)i izvlacic pumpicom (ne sa usisivacem,jos je beba mala za to).Za fizioloski kaze da samo aklizne u grlo i bude bebi kao slana voda

nosic redovno cisti i nikako bebi nemoj davati hladno mleko ili vodu hladnu a dudek od krevetca na toj strani gde beba spava podigni . meni je pedijatar to tekao pa pokusaj.
Drage mame, rodila sam Ivu 01.10 , došlo je vreme za prvu vakcinu, i ja i muz se dvoumimo gde da detetu dajemo vakcine, ovde ili u Italiji, posto je beba tamo rodjena i imamo mogucnosti da je i tamo vakcinisemo. Dali biste vi kada bi mogle da birate vakcinisale decu u inostranstvu? Hvala!
да
Zdravo Jovana. Nasa beba je rodjena u Njemackoj i mi smo odlucili,bez razmisljanja, da je tamo vakcinisemo. Pozdrav:)
Meni je jedino zbog puta plasim ae da je ne izmaltretiram da je svaka 2 meseca vodim. Trebala bi u 3-5-7-11 mesec da prima u prvoj godini.
Kako je vaše dete podnelo put? Meni u ovoj Srbiji nista ne uliva poverenje, gde god se okreneš neka prevara, jedva sam joj karton ovde otvorila, pa to bahato, pa to viče, pa neće da objasni šta gde trebam da idem i nikako mi se ne daje ovde..
Zdravo drage mame, bebica ce za tri dana napuniti dva meseca... Krklja joj u grlu i ima slinice u nosu, temperaturu nema... Nekad se zakaslje od slajma. Cistimo nosic fizioloskim, i koristimo nakon toga noska za izvlacenje pre svakog podoja, i tako vec 7 dana. Bili smo kod lekara pre par dana, nije htela da nam vadi krv jer nema temperaturu, kaze da nema potrebe, poslusala je i pluca i srce i kaze da je sve ok. I rekla da to moze da potraje sa slinicama i slajmom i do mesec dana. Ja sam jako zabrinuta jer se muci, i bojim se da ne predje na pluca ili da ne dobije bronhitis tako malecka. Ima li jos neka mama iskustva sa tim? Kako da joj pomognem?
pozdrav drage mame :)
ja nznm ima li koja mama sa ovim problemom, kao ja?moj mali spava na siki vec dva meseca kako se rodio,kad izbaci kao nasisao se ja da ga spustim u krevetac on se trgn
e i probudi ili kad ga dojim lezeci ,on siki izbaci ja cekam da utvrdi dok cekam on se opet prikani. I tako u krug..Podriguje, Bljucka ,povracao bi koliko se prejede.Nmgu da mrdnem od njega ni u toalet .Nece bez sike da utvrdi san..Imali neko savat, komentar na moju pricu??
Pozdrav, i ja imam isti problem. Moja beba puni 2meseca za neki dan, od pocetka je dojim. Isto tako kao sto ste vi rekli, meni nekad uspe da je uspavam, ali uglavnom spava na sisi.. Ne znam kako cu resiti taj problem..
Moja mala je tako radila u pocetku. Ne daj mu da spava na sisi, stipkaj ga,golicaj, tako se oni naviknu od rodjenja da spavaju i posle nema kraja :) ljuljaj ga ili lezi pored njega, pevaj mi,mazi ga i naucice i tako da spavka. Pozdrav!
Nadajmo se.:) lakse mi je kad znam da ima jos neko sa slicnim problemom.
I kod nas je isto. Ostaje samo da se naoruzamo strpljenjem i cekamo da prodje ☺
Kristina, najbolje bi bilo da bebi espumisan dajes pre svakog podoja danas bar tri do 4puta po 1ml.e tada ce delovati..Mom decaku tako pomogne ,pre sam samo kad primetim da se grci pa nije bilo efekta.
cao drage mame nasa ivana je rodjena 26 08 2018 dajem joj kapi espumisan el neznam dali da joj dam pre svakog podoja ilo samo kada vidim da ima grceve
Nama je pedijatar rekla 3x dnevno na 8h po 25kapi. I nemamo grceve otkad tako radimo.
Vratite se nazad na tekst
Ostavite komentar
Forum
Moja priča

Patronažna sestra koju smo angažovali oko masaže i izmlazanja je optimistična:„Začas ćemo mi to, ne brinite se, uskoro Vaša beba dobija mleko made in...»

Ako mamu muči gorušica u trudnoći, beba imati mnogo kose kad se rodi... »
Sedam žena u različitim delovima sveta otkrilo je šta se sve nalazi u njihovim torbama za porodilište »
Provedite Uskrs sa porodicom uz zabavne aktivnosti i igre. Evo nekoliko predloga... »
Uradi sam aktivnosti sa decom razvijaju kreativnost i timski duh »
Naučite kako da razlikujete morbile (male boginje) od varičela (ovčije boginje) »
Sve je bilo mnogo lakše iako je bol bio intenzivniji - moja podrška je pored mene »
Brza priprema obroka nekad je veoma važna, podjednako kao i ukus! »
Provedite Uskrs sa porodicom uz zabavne aktivnosti i igre. Evo nekoliko predloga... »
Farbanje jaja za Uskrs je posebna umetnost i svake godine je neki novi trend »
Naši bebci
  • Mali dzentlmen
  • Mia
  • Moj mali ;)
    Marko
    Smej se smej...
    Gledamo tamo...
Važnost oca u životu njegove kćerke ne može se preuveličati »
Beba je tu. Kako da se zbližim sa njom? Toliko toga nepoznatog...! Sasvim normalne dileme novopečenih očeva »
"Điha, điha, četri noge..." i druge pesme čika Jove Zmaja i dalje apsolutni hit »
Svaka beba se razvija svojim tempom i napreduje na sebi jedinstven način »