Komentari za tekst "Vaša 6. nedelja trudnoće"

Komentara
1769
Ostavite komentar
Cao drage buduce mame, i ja sam nova ovde🤗🤗 6 sam nedelja trudnoce, za sad je sve kako treba. Interesuje me samo da li je neko bio prehladjen u pocetku? Ja sam se prehladila ili me je grip uhvatio, pa sam se iskreno malo uplasila.
i.mene zanima😊
Pozdrav drage moje ja sam po proracunima 6 sedmica. Treca je trudnoca u pitanju i razlika i izmedju prvog i drugog kao i sada drugog i treceg djeteta bila bi 17 mj. Suprug je vise da se cistim a ja sam iskreno neodlucna. Zao mi je ali opet znam koliko ce mi biti tesko sa njih troje i to jedan 3 god drugi 17 mj i beba. Sutra idem na uz pa bi se trebala i odluciti sta da radim. :(
Muž je baš podrška. Umesto preguraćemo, pomoći ću više, čisti se... Nemojte, to je Vaše telo i vaša deca, nemojte da u bilo kom momentu dozvolite sebi da se kajete zbog nekih stvari, kao što je čišćenje. Vama slobodna odluka, ali moj savet je dete.
Tužno je kako se neko bori protiv ne plodnosti, nikako ne može da zatrudni, dao bi sve na svetu samo da dobije bebu a onda kad pročitam ovakav post, kako neko ima takav blagoslov a hoće da se “čisti”... Naravno nije moja stvar, ali žao mi je.
Medina, molim vas, nemojte se cistiti. To je pravi blagoslov! Sve poteskoce cete pregurati nekako. Deca ce se pomagati sama kad malo odrastu i oslanjace se jedni na druge. Divno je sto bi vas bilo troje :)
Zadnja menstruacija 2.09 test pozitivan na ultrazvuku se nista ne vidi kaze doktor tackica i zakazano mi opet za 10 dana.Mozda je ovulacija kasnije bila,ima li neko slicno iskustvo?
Ja sam 6 nedjelja i danas na toalet papiru smedji trag. Nije ni iscjedak vec trag. Odmah sam sa muzem otisla do bolnice. Beta ok, urin je uredan. Narucena sam za 15.oktobar za UZ. Nisam dobila nikakve lijekove. Sta moze biti, zbog cega se javlja ovo smedje?





Stavljajte Utrogestan za svaki slucaj vaginalno od 200mg. Ne moze da skod
i moze samo da pomogne. Ne znam kako Vam nisu nista dali. Srecno i pisite..
Cao,5+3 trudnoca,danas mi se pojavilo prvi put na dnevnom blago roze zuckasti iscedak,samo jednom i vise ne,kada idem u toalet nema nista kada se obrisem isto nistaa.. da li je to normalno? Mnogo se plasim,imala vec dva spontana🙁
moja sestra je tako imala i prosao je kroz dva dana.
I ja sam imala spontani dva puta i definitivno nije takvo krvarenje,prvo krenu jaki bolovi i onda jako krvarenje.
Sad sam opet trudna,otprilike 5 tjedan i molim se da ostane ovaj put :))
cao svima,
ja sam 6+1 danas i beta mi nije skroz duplirana. prvj put je bila 415, dva dana kasnije 717 i sada, 4 dana kasnije 846 ...da li ima sanse da beba bude uredu?
Znam da je dosta vremena proslo, ali evo i ja sam u slicnoj situaciji, zbog drugih koje listaju ove komentare, potrudicu se da napisem kako sam ja prosla, uskoro idem na uz, pa cemo videti, pozdrav svim trudnicama!
Da li i ostale trudnice imaju povremene bolove u predelu jajnika i materice i čest nagon na mokrenje u ovoj fazi trudnoće? p
Pozdrav svim budućim mamama!
Imala sam i ja nesto kao menstrualne bolove. Ali to samo kad sam pokretna ili nesto radim. Tako da se trudim da maksimalno lezim, a to mi je savjetovala i doktorica i propisala mi utrogestan 2x2. Sad, vec 5-6 dana nisam osjetila nikakav bol. Tako da Vam je moj savjet da odmarate sto vise.
Pozdrav trudnice!
Meni je ovo prva trudnoća, utvrđena kućnim testom i betaHCG-om iz krvi. Prvi ultrazvuk imam zakazan za 4 dana. Htela sam da pitam da li i ostale buduće mame imaju iste simptome kao ja - povremene bolove u karlici i čest nagon na mokrenje?
da
Da,to je sve normalno.
Pozdrav, normalno je naravno, imas utisak kao da ces svakog trenutka dobiti 😀 to ce te drzati jos neko vreme sigurno i onda ce bol prestati a sto se tice mokrenja takodje je normalno, ja sam sada 17.nedelja i i dalje cesto mokrim 😃 materica pritiska besiku tako da opusti se i uzivaj 😀
Trudna sam 6 nedelja, po preporuci doktorke, odradila sam test na trombofiliju. Dok cekam ponedeljak i odlazak kod doktorke, molim za pomoc u tumacenju rezultata. PAI-1 Lokus 675 alel 1:5g normalan
alel 2:4g mutiran. Prva trudnoca je u pitanju.
Vratite se nazad na tekst
Ostavite komentar
Forum
Moja priča

Patronažna sestra koju smo angažovali oko masaže i izmlazanja je optimistična:„Začas ćemo mi to, ne brinite se, uskoro Vaša beba dobija mleko made in...»

Pogledajte kako se babice obučavaju za porođaj pomoću lutaka »
Roditelji novorođenčadi dobiće 30 besplatnih karata koje će važiti za sve zone parkiranja »
Proverite kada se jaje uvodi u ishranu mališana i na koji način »
Instrument od kog zavisi žensko zdravlje skoro isti kao i pre 170 godina »
Nepokolebljiva hrabrost i snaga ljubavi Gordane Branković inspiracija su i podrška svim roditeljima »
Sve je bilo mnogo lakše iako je bol bio intenzivniji - moja podrška je pored mene »
Brza priprema obroka nekad je veoma važna, podjednako kao i ukus! »
Instrument od kog zavisi žensko zdravlje skoro isti kao i pre 170 godina »
Osim što će im biti zabavno, farbanje jaja za mališane je i korisna aktivnost »
Naši bebci
  • Mali dzentlmen
  • Mia
  • Moj mali ;)
    Marko
    Smej se smej...
    Gledamo tamo...
Beba je tu. Kako da se zbližim sa njom? Toliko toga nepoznatog...! Sasvim normalne dileme novopečenih očeva »
Da li ste pronašli SAVRŠEN poklon za 8. mart i kako da budete sigurni da jeste »
Mame postaju ranjive ako dođe do osude njihove onlajn objave »
Proleće i lepo vreme pogoduju i krpeljima, pa je ovaj period razlog više da se pazite u prirodi »