Komentari za tekst "Vaša 8. nedelja trudnoće"

Komentara
1603
Ostavite komentar
sedma nedelja sam, pre tri dana, kada je bilo 6n i 4 dana, na ultrazvuku se video g.m od 20mm, nije bilo srcane radnje, jel to normalno...
Kad nema srcane radnje nije ok , drugo je kad je rano da se cuje.
Pozdrav svim trudnicama. Ja sam 8. nedelja, od simptoma imam blage mucnine i bole me grudi. To nekako podnosim, trudnoca mi je uredna i mnogo sam srecna. Jedino sto me muci sto sam panicarka po prirodi pa se vise bojim da sve bude kako treba. :) sama sebe uplasim nego samo da je bebac dbr sto svima zelim :)
ista sam i ja,kazu da je normalno i da mislim pozitivno ali nekad je jace od mene...od silne zelje da sve bude u redu dolazi strah...
Osma sam nedelja..nosim blizance..spavam po ceo dan, nema snage za ništa! Da li među vama ima ovakvih?Daj te mi savet da se pokrenem!
blago tebi, uzivaj, ti si srecna zena 😄 ja imam nesanice... ne sastavim ni 3h u 24h uzasno je
Ja sam 7+1. treca trudnoca. I meni se samo spava; ne jede mi se nista, sve mi je gadno. prve dve nisam osetila,imam dve devojcice. Sad je vrvtn decak, sigurna sam po simptomima. 😀
Cao,

jel neko bio u Narodnom frontu na vodjenju rizicne trudnoce? Kakva su iskustva, uslovi...?
Super su.
Pozdrav svim trudnicama. Da li mozda neka od vas pati od zatvora i kako se bori sa tim. koristim utrogestan 3x1 i od tada su muke krenule.
Pozdrav.
Pokiselite par suhih sljiva u vodu i ostavite da stoji preko noci ..ujutro popijte vodu i pojedite sljive.Meni je pomoglo.
7 nedelja sam. a grlic mi je skracen. sta to moze da bude?

Koliko vam je skraćen grlić?
Meni je u prvoj trudnoći bio 29 od početka i nije rađen serklaž. U 27.ned se skratio na 0.5 i porodila sam se u 31ned zbog toga.
Sada sam 7.nedelja i dr ništa ne pominje 😕
zdravo, kod mene je skracen grlic, to znaci bar u mom slucaju u prvoj trudnoci sam radila serklaz iz tog razloga jer beba bude nisko i rizik je prijevremeni porodjaj. Ali svakako ce vama dr prema vesoj amnezi odraditi potrebne mjere.sretno.
Pozdrav svima.Usla sam u 8 nedelju trudnoće,i već sam dobila 4kg. Ne jedem nista vise nego ranije.Da li neko ima slična iskustva?
Cao, ja sam u 8.nedelji, imam mucnine i povracem svakoga dana, izgubila sam 2kg iako kad mogu jedem samo suvo i prilicno nezdravo.
Ja cekam trecu bebu. Ugojila sam se 3kg i ziva se pojedoh kolika cu biti do kraja 😂 al neka bude sve u redu sa nasi bekama to je najbitnije
nemoj nista da brines nisu to masne naslage kod trudnice se voda zadrzava u organizmu jedi zdravu hranu i uzivaj u trudnoci. Ja sam mama 3 cerke danas sam zgodnija nego dok nisam imala decu ako ti je za utehu👍
Pozdrav ☺ da li neko zna kako se sad placa trudnicko bolovanje?

Trudnicko bolovanje je 100 % od plate. A porodiljsko bolovanje se racuna 18 meseci pre otvaranja trudnickog bolovanja,pa zbir svih plata u tih 18 meseci podeljeno sa 18.
Vratite se nazad na tekst
Ostavite komentar
Forum
Moja priča

Patronažna sestra koju smo angažovali oko masaže i izmlazanja je optimistična:„Začas ćemo mi to, ne brinite se, uskoro Vaša beba dobija mleko made in...»

Koliko traje oporavak, kako teče, da li je lako ustati prvog dana posle, šta je najteže »
Pročitajte šta su priraslice posle carskog reza i kako da ih prepoznate »
Dizajner koji opisuje svakodnevne avanture koje prolazi sa svojom suprugom Majom »
Sve je bilo mnogo lakše iako je bol bio intenzivniji - moja podrška je pored mene »
Brza priprema obroka nekad je veoma važna, podjednako kao i ukus! »
Dizajner koji opisuje svakodnevne avanture koje prolazi sa svojom suprugom Majom »
Odaberite neko od lepih imena grčkih boginja za vašu mezimicu »
Naši bebci
  • Mali dzentlmen
  • Mia
  • Moj mali ;)
    Marko
    Smej se smej...
    Gledamo tamo...
Važnost oca u životu njegove kćerke ne može se preuveličati »
Beba je tu. Kako da se zbližim sa njom? Toliko toga nepoznatog...! Sasvim normalne dileme novopečenih očeva »
Jednog dana pojavi čudna životinja, izdaleka, sa ogromnim koferom »