Komentari za tekst "Znaci trudnoće - da li sam trudna?"

Komentara
566
Ostavite komentar
nikakve veze s mozgom nema
??? I sta je bilo na kraju??? 😁😁da li radi ta metoda??
Zdravo svima imala sam 3 dana mestraciju i sad sam pehlacena da li sam trudna?
cao nova sam poslednja mess je bila 27.3 neosecam se bas dobro muka mi je samo ujutru uvece ne uvek... samo mi se spava imam vrtoglavicu i ponekad me boli stomak
i grudi.... zanima me dali sam trudna

hvala 😗
Ne mora da znaci, iste simptome sam imala i nisam nazalost u drugom stanju. Mada ko zna daj Boze da jesmo kiss
Cao. Ja sam u slicnoj situaciji, moja zadnja menstruacija je bila 28.3. takodje nekako cudno se osecam, i jutros sam odradila test koji je negativan, pricala sam sa dr. i kaze mi da sacekam nedelju dana i da onda izvadim krv HCG, moguce da je trudnoca, ali da je rano da se utvrdi, jer prakticno jos uvek menstruacija ne kasni.
Poštovani, u petoj sam nedelji, iznenada mi se javlja peckanje i svrab. Do sada nisam imala sličnih problema. Čitala sam da je to česta pojava u trudnoći, ali mi se javlja strah da nije nešto ozbiljnije? Unapred hvala
poz. Nova sam.:) zanima me,kasni mi mens,trebala sam dobiti 27.dec..radila sam test 2 puta i negativan. da li postoji sansa da sam ipak trudna ili da li je nesto drugo? da li je neko imao slicno iskustvo?
Sa svojim dečkom sam vodila ljubav 27.10 i tada je svršavao u meni , imala sam menstruaciju zadnju 13 novembra pa me zanima da li sam trudna
Veliki pozdrav svima može mi neko reći da li sam trudna imala sam odnos sa svojim partnerom 27oktobra posle toga 13 novembra dobijem menstruaciju ,a danas je 17 decembar
zadnja menstr.10.10. a sada 13.11. jos nisam dobila,po kalendaru kasni mi 4 dana i dobijam na 30 dana menstr,test je negativan,imam uzasne bolove u donjem delu stomaka,pogotovo kada hodam i povremene grceve i ostri bol na trenutak. ako ne dobijem jel moguce da sam trudna?
Cao svima..treba mi savet.Kasni mi 8 dana..malo cas sam radila test i negativan je.Nemam nikakve simptome trudnoce sem sto me malo bolucka u jajnicima kao pred menstruaciju i imam malo belog sekreta.Inace nemam redovne menstruacije.. i bio je prekinut snosaj.Hvala unapred.
Pozdrav, poslednju menstruaciju sam imala od 11. - 16.09. sto znaci da mi je ovulacija bila 27. Redovno imam ciklus, dva dana i dan pre ovulacije sam imala nezasticen odnos. Menstruacija mi kasni 2 dana, imam bol u malom stomaku i sa desne strane, mucnina mi se javlja tokom dana, imam averziju na neku hranu i isto tako i zelju za nekom hranom. Pre 5 dana sam radila test i na zalost bio je negativan. Da li treba da ga uradim ponovo i sta ako bude ponovo negativan, a ja ne dobijem menstruaciju, na sta moze da ukazuje ovo sve?
Pozdrav,imam problem,ako neko moze da mi pomogne. Imam problem sa policisticnim jajnicima vec dve godine. 8 meseci sam pila Diana-35. Ovaj mesec sam prestala. Sa deckom imam redovan sex. Zanima me da li je moguce da sam trudna jer mi ovaj mesec nema menstruacije. Do sada sam je uz lek imala. Imala sam nezasticene odnose ali nije svrsio u mene ali se plasim da li se slucajno nije mala kolicina slila. Molim Vas za pomoc.
pozdrav,ja vas ne bi davila pitanjima da li sam trudna ili ne jer vi niste prorocice da mi kazete da li sa ili nisam trudna ,ali da bi bih volela da jesam bih,ovako,poslednja meca mi je bila 19.08.,sad treba da dobijem 14.09,za vreme ovulacije i plodnih dana se nismo cuvali uopste jer zelimo bebu ,to ji nam bila treca beba.. necu ni dapricam o simptomima jer ih nemam ,jedino ni sa prva dva deteta nisam imala pojma da sa trudna jer sam prva tri meseca dobijala menstruaciju ,nije mi ni padalo na pamet sa sam trudna do ne izostane ..nadam se da sad jesam opet ,ako imate vi neko misljenje napisite,inace mece su mi na nekih 26 -28 dana kako kad..
Cao. Zanima me da li bleda crta na testu za trudnocu predstavlja mogucu trudnocu? Radila sam test u popodnevnim satima, mozda sam trebala da sacekam pa sa prvom jutarnjom da bi se bolje ocitao rezultat..
Da. Moguce je :)
Zdravo, zadnju menstruaciju sam imala 26.06. i trebala sam dobiti sad 26.07. Imala sam nezasticen odnos tj. svrsio je u mene 12.07. sad mi kasni dan, ali iskreno cudno se osjecam. Bojim se da sam samo od velike zelje umislila. 😦😦😦
Umorna sam, osjecam male grceve, imam gasove i zatvor.,cesce idem u wc.

Radila sam test prije tri dana bio je negativan.
jel ima sanse da sam trudna 😏
Sta da radim? Nisam jos uvijek dobila?
pozdrav
Trebam da dobijem za 2 dana, a juče mi je išlo blago braonkasto krvarenje, veoma slabo, danas ništa , imam grčeve i grudi su mi osetljive... radimo na bebi, baš bih volela da je to što želim, šta mislite, da li je prerano za test?
Vratite se nazad na tekst
Ostavite komentar
Forum
Moja priča

Patronažna sestra koju smo angažovali oko masaže i izmlazanja je optimistična:„Začas ćemo mi to, ne brinite se, uskoro Vaša beba dobija mleko made in...»

Pogledajte kako se babice obučavaju za porođaj pomoću lutaka »
Roditelji novorođenčadi dobiće 30 besplatnih karata koje će važiti za sve zone parkiranja »
Proverite kada se jaje uvodi u ishranu mališana i na koji način »
Instrument od kog zavisi žensko zdravlje skoro isti kao i pre 170 godina »
Nepokolebljiva hrabrost i snaga ljubavi Gordane Branković inspiracija su i podrška svim roditeljima »
Sve je bilo mnogo lakše iako je bol bio intenzivniji - moja podrška je pored mene »
Brza priprema obroka nekad je veoma važna, podjednako kao i ukus! »
Instrument od kog zavisi žensko zdravlje skoro isti kao i pre 170 godina »
Osim što će im biti zabavno, farbanje jaja za mališane je i korisna aktivnost »
Naši bebci
  • Mali dzentlmen
  • Mia
  • Moj mali ;)
    Marko
    Smej se smej...
    Gledamo tamo...
Beba je tu. Kako da se zbližim sa njom? Toliko toga nepoznatog...! Sasvim normalne dileme novopečenih očeva »
Da li ste pronašli SAVRŠEN poklon za 8. mart i kako da budete sigurni da jeste »
Mame postaju ranjive ako dođe do osude njihove onlajn objave »
Proleće i lepo vreme pogoduju i krpeljima, pa je ovaj period razlog više da se pazite u prirodi »