Komentari za tekst "Znaci trudnoće - da li sam trudna?"

Komentara
566
Ostavite komentar
Uradi testic i javi nam rezultate. iskreno se nadam da jeste ono na cemu radite.
Zdravo devojke! Imala sam nezasticen odnos sa deckom u plodnim danima, nije svrsio u mene. Da li postoji mogucnost od male kapljice da se zatrudni? nakon 10 dana uradila sam test i bio je negativan, a ciklus mi kasni 2 dana sto se nikada do sada nije desilo... da li postoji mogucnost da sam trudna?
Moguce,naravno 😘
Moguce je.
Kasni mi mentruacija 3 nedelje, da li je moguce da sam trudna?
Dobar dan ja imam 16 god i imala sam odnose sa deckom ali me brine da li sam trudna....pa trazim razlog da to proverim bez ginekologa....prosli mesec sam dobila 30.04. pa mi je prestala mestruacija 02.05. A onda sam ponovo dobila 03.05.onda kada mi je uvece prosla...Ako nemo zna neka mi pomigne molim vas
Imala sam odnos sa deckom,i poslednji put sam imala 6 maja i nisam sad dobila u junu mnogo mi kasni.A nemam nikakve mucnine ni nista da li je moguce da sm trudna?
Cao svima imala sam odnos sa muzem pred samu menstruaciju ali posle odnosa pojavila se malo krvi onako bledo crvena nakon toga nisam ni dobila kasni mi par dana a stomak kao da je onako pod pritiskom i bradavice su mi bolne a grudi teske da li sam trudna to me brine ,posavetujte me,jel rano za test ?
Cao,nova sam ovde... Inace prvi put koristim forum..ne znam gde bih trebala da postavim pitanje. Radila sam insemenaciju 05.05. ovilacija je bila 08.05. desilo se da sam ostala trudna,radila sam prvu betu 22.05. bila je 108,0mIU/ml,drugu kad sam radila 25.05. bila je bas niska u odnosu na prvu, 56,3mIU/ml. Ginekolog mi je rekao da sacekam da prodje nedelju dana pa ako ne dobijem poslace me na trecu betu a ako dobijem da je doslo do spontanog. Mada mene buni to sto imam mucnine,slabe vrtoglavice i bolne grudi,iako je leva dojka pa skoro prestala da me boli i imam bolove slicne menstualnim u stomaku i jajnicima. Pa me interesuje da li je neka od vas ima slicnih iskustva?
Druga po redu insemenacija,nije uspela nazalost. U trecoj nedelji spontani. Koristila sam utogestan i cim sam prestala da ga pijem dobila sam. Nije bilo potrebe za ciscenem jer se plod sam izbacio. Sada trebam da idem opet na folikulimetriju i da pokusamo trecu insemenaciju. Ako ni ona ne uspe ostaje vestacka oplodnja.
Jer ti to prva insemenacija i jer si na kraju dobila?Zelim ti svu srecu i da ostanes trudna.Ja sam prvu radila 15.6 treba da vadim krv i da vidim da li je uspela nadam se da jeste
Cao svima imam problem kako da kazem roditeljima da sam trudna, idem na fakultet druga sam godina, sa deckom 2 godine u vezi, on ima 24 a ja 20, moji ga poznaju iz istog smo mesta i non stop smo zajedno, znamo da je to rano jos uvek ali ne zelim abortus ovo je najlepši osecaj bio kada sam saznala, molim vas pomozite, hvalaaa.
Zdravo zene,nadam se da mi mozete pomoci.Evo ovako vec nekoliko dana sam imala prvo roze iscjedak,kad se brisem pa je pocelo kafenkasti iscjedak,to mi nikad prije nije bilo pa se brinem,i da stomak i ledja me bole svaki dan kao da cu da dobijem,i jutros došla mi menstruacija,izgledalo je kao i obicno ali je odma stalo,isto kao da ništa nije ni bilo...Da li bi mogla bit trudnoća?Hvala i nadam se da ćete mi pomoci...
Dobar dan svima, imam 38 godina i suprug i ja smo poželeli još jedno dete. Mesec dana radimo na tome ( odnos bez zaštite) i trebala sam da dobijem oko 20.04. Kasni nedelju dana. Grudi su mi otečene i bolne kao pred svaki ciklus, stalno trckaram u toalet, dobila sam apetit, i osećam uveče mučninu. Sad možda su to umisljeni simptomi jer jako želimo bebu. Danas sam radila analizu krvi beta hcg i rezultat je
Dobila sam 3.4,7.4 mu je prestalo.. Radimo na bebi.. 9og smo spavali,pre dva dana sam videla braonkastu krv na papiru,juce malo na gacicama,danas nista... Takodje sam osecala kao da imam pritisak u stomaku,malaksalost,kao da cu se razboleti,organizam mi trazi vodu,i stalno idem u wc... Da li je moguce da je to zacece i da osecam to?
Kada se najranije javlja simptom ucestalog mokrenja u trudnoci? Hvala
Pijem Femisan A kapi,mesec dana i dva dana,predhodnog meseca mi je izotala mentruacija,a vec nedelju dana imam jake bolove u doljnem delu stomaka?
cao svima,molim vas za savet,kasni mi tri dana sto nikada do sada mi se nije desilo,imam mucnine,grudi me bole,jutros uradim test negativan,da li sam poranila testom,,,
I meni kasni 3 dana,sada sam dobila nesto rozee i ne znamm sta da radim imam bolove u stomaku
i kod mene ista stvar kasni 3 dana radila test prvi dan kasnenja al negativan..imam isto mucnine umor stalno mi se spava mozda smo rano uradile test
Vratite se nazad na tekst
Ostavite komentar
Forum
Moja priča

Patronažna sestra koju smo angažovali oko masaže i izmlazanja je optimistična:„Začas ćemo mi to, ne brinite se, uskoro Vaša beba dobija mleko made in...»

Pogledajte kako se babice obučavaju za porođaj pomoću lutaka »
Roditelji novorođenčadi dobiće 30 besplatnih karata koje će važiti za sve zone parkiranja »
Proverite kada se jaje uvodi u ishranu mališana i na koji način »
Instrument od kog zavisi žensko zdravlje skoro isti kao i pre 170 godina »
Nepokolebljiva hrabrost i snaga ljubavi Gordane Branković inspiracija su i podrška svim roditeljima »
Sve je bilo mnogo lakše iako je bol bio intenzivniji - moja podrška je pored mene »
Brza priprema obroka nekad je veoma važna, podjednako kao i ukus! »
Instrument od kog zavisi žensko zdravlje skoro isti kao i pre 170 godina »
Osim što će im biti zabavno, farbanje jaja za mališane je i korisna aktivnost »
Naši bebci
  • Mali dzentlmen
  • Mia
  • Moj mali ;)
    Marko
    Smej se smej...
    Gledamo tamo...
Beba je tu. Kako da se zbližim sa njom? Toliko toga nepoznatog...! Sasvim normalne dileme novopečenih očeva »
Da li ste pronašli SAVRŠEN poklon za 8. mart i kako da budete sigurni da jeste »
Mame postaju ranjive ako dođe do osude njihove onlajn objave »
Proleće i lepo vreme pogoduju i krpeljima, pa je ovaj period razlog više da se pazite u prirodi »