Komentari za tekst "Kako bi trebalo da izgleda bebina stolica?"

Komentara
194
Ostavite komentar
moj sestric ima 14.meseci i ima stolicu bledo zute boje (svetlo drap)...nije u vidu proliva...zabrinuta sam zasto je to tako i da li da se odmah obatimo lekaru???
Imam djecaka starog 2 mjeseca,jako je napredan i fino jede sto dokazuje i cinjenica da je u prvom mjesecu dobio 2kg. Samim tim sigurna sam da nije gladan,jako je vesela beba sto je jos jedan dokay. Buni me jedna stvra,stolica mu je zeleno zuta,sadrzaj u peleni zelen a kad ga brisem zuto,nema sanse ni da je oksidirala stolica pa je doslo do promjene boje jer ga odmah presvlacim. Ovo mi je drugo dijete i malo dam zbunjena. Moja ishrana nije promijenjena u odnosu na prvo dijete tako da mislim da nije ni do toga,jako sam zbunjena pa vas molim za odgvor!
Pozdrav svima. Naš Stefan ima skoro 2,5 meseca i prilično je ješan, hvala Bogu. Hranimo ga Aptamilom. Pojede od 135-150ml za svaki obrok. Međutim, u poslednje vreme mu je stolica svetlo zelene boje i malo ređa, ali ne tečna. primetili smo da je poslednjih par dana i veoma nervozan i lako brizne u plač, a inače je veoma dobra i mirna beba. Danas smo mu pomogli da kaki toplomerom jer dva dana nije kakio. Strašno je koliko je toga izašlo iz njega. Da li zbog toga i te zelene kake treba da brinemo ili je to još jedna od onih "normalnih" stvari o kojima još treba da učimo. Hvala i pozdrav svim bebcima.
molim vas imam jako vazno pitanje.moja beba ima mesec i po dana i iskljucivo sisa. na prvoj kontroli dobila je pohvale i na tezini je za prvi mesec dobila 1160g.stolice su joj uvek bile zute i bas kkao pise.ali u poslednje vreme beba je nervozna,ima gasove i cesto su joj stolice zelenkasto zute ,dans je jedna stolica bila skroz zelenkasta i lepljiva i suvlja dosta u odnosu na prethodne.a beba i dalje sisa i ja imam istu kolicinu mleka. da li se promenio moj kvalitet mleka ili to ima veze sa necim drugim? da li je moja beba gladna? ima li to veze sa ti sto i dalje pijem mamavit??molim vas za odgovor.hvala unapred.
koliko pua beba kaki u toku dana
POzz svima...Jedan savjet za mame cije bebe ne mogu da kake,a koje se dohranjuju..Neka probaju sa hranom novalak za bebe koje nemaju redovnu stolicu.Ta hrana se moze kupiti samo u apotekama i malo je skuplja nego ove ostale ali je efikasna...Moj sin nije imao stolicu po 7 dana,a dohranjivala sam ga sa aptamilom...cim sam presla na novalac,poceo je da ima redovnu stolicu..
moja beba ima mesec dana i dve nedelje.....ne kaki po dva dana,a pije majcino mleko i malo se dohranjujemo.....bas se brinem,napisite neki komentar!!!!!pozdrav za sve mame i najbolje bebe
moja beba ima sedam mjeseci i uvijek je imala normalnu stolicu,pocela sam joj davati kasice i sokice i sada ima zelenkastu stolicu. da li je od toga.... ??
moja beba vec 5 dana ima proliv isli smo doktru dala nam bebelac fl elektrolit i linex kapsule s tim da uopste to nije ublazilo nimalo njegov proliv on je veseo igra se nema temperaturu neznam sta je?
moja beba vec dva dana ima jako ceste stolice,zelenkaste, vodenaste, sa primjesama sluzi. ima ih cak oko pet ili sest dnevno pa se mnogo brinem, mnogi mi govore da je to zbod rasta zubica jer ima tri mjeseca i mnogo bali.
Moja beba nije ima stolicu 4 dana nosila sam je pedijatru i sve je bilo o.k. kaze da je normalno do pet dana da ne kaki a posle pet ne valja i ja sam kao i vi bila zabrinuta ali mi je doktorica rekla da joj dam sladak caj od kamilice i upalilo je
Moja beba ima 2 meseca i nedelju dana. Imala je stolicu svakog drugog dana, zuto-zelenu, tecnu, cak vodenastu. Sada vec pet dana nema stolicu. Da li je to normalno? Brinem se...
nasa beba imala redovnu stolici do 5tok meseca.nijem kakala 10dana a samo je bila na majcino mleko.pedijatar nam je rekao da je to u redu zasto je iskoristavala sve od mleka i nije imala sta da isfrli.mada posle 10tok dana stavili smo glicerinsko cepce i se iskakila za 15minuta.sada dajemo cedeni sokic od jabuke ,kruse i imamo stolicu na 2do 3dana.
moe bebe nemoze da kaka po 3 dena. pedijatar mi veli deka ne smeam nisto da mu dadam samo blaga voda. postojano se maci i posle duri 3-4 dena moze da kaka....baram sovet
mislim da su mi rekli da je normalno da beba kaki svaki put posle obroka ili da ne kaki so 20 -tak dana. sve je normalno?
I moja beba ima isti problem. Ima dva meseca i do pre dva dana je lepo kaila a od juce ujutru nije imala stolicu. Jako se brinem a ja pritom i dojim pa se pitam da nije neki problem sa mlekom i onim sto jedem,mada vodim racuna o ishrani...??!!!
to je normalno...i moja nema nekada stolicu i po 4 dana...
moja beba ima skoro 2 meseca i imamo problem sa stolicom.Stolica joj je jako tvrda pa je jako uznemirena kad hoce da kaki jer joj tesko ide i jako se muci i stomacic joj je tvrd.NE dojim je..Kako da joj pomognem da lepo kaki? unapred hvala!
Moja beba nema stolicu vec dva dana,a pije majcino mleko i prilicno sam zabrinuta!Do pre dva dana imala je ceste i redovne zlatnozute stolice a sada samo mokri ali nije uznemirena cak sta vise uglavnom spava.Da li je to normalna promena posle 40 dana i ako nije sta da radim?
Moja beba ima takodje problema sa stolicom ,ima dosta gasova i povremeno su stolice sa primesama krvi ,pije aptamil u trecem mesecu je,boja stolice je nekada svetlo ,nekad tamnije zuta ,pije caj od komoraca oko 50-60 ml dnevno nekada i manje .Brinu me stolice koja imaju povremeno primese krvi u sebi ,koliko to traje ,kada prolazi ?
Vratite se nazad na tekst
Ostavite komentar
Forum
Moja priča

Patronažna sestra koju smo angažovali oko masaže i izmlazanja je optimistična:„Začas ćemo mi to, ne brinite se, uskoro Vaša beba dobija mleko made in...»

Pogledajte kako se babice obučavaju za porođaj pomoću lutaka »
Roditelji novorođenčadi dobiće 30 besplatnih karata koje će važiti za sve zone parkiranja »
Osim što će im biti zabavno, farbanje jaja za mališane je i korisna aktivnost »
Mališani najčešće prvo počinju da pričaju nekim svojim jezikom »
Nepokolebljiva hrabrost i snaga ljubavi Gordane Branković inspiracija su i podrška svim roditeljima »
Sve je bilo mnogo lakše iako je bol bio intenzivniji - moja podrška je pored mene »
Brza priprema obroka nekad je veoma važna, podjednako kao i ukus! »
Osim što će im biti zabavno, farbanje jaja za mališane je i korisna aktivnost »
Otkrijte jednostavan način farbanja jaja za kreiranje modernih nijansi »
Naši bebci
  • Mali dzentlmen
  • Mia
  • Moj mali ;)
    Marko
    Smej se smej...
    Gledamo tamo...
Beba je tu. Kako da se zbližim sa njom? Toliko toga nepoznatog...! Sasvim normalne dileme novopečenih očeva »
Da li ste pronašli SAVRŠEN poklon za 8. mart i kako da budete sigurni da jeste »
Mame postaju ranjive ako dođe do osude njihove onlajn objave »
Proleće i lepo vreme pogoduju i krpeljima, pa je ovaj period razlog više da se pazite u prirodi »