Komentari za tekst "Znaci približavanja porođaja"

Komentara
134
Ostavite komentar
Поздрав маме и будуће маме,
Ја сам 36 недеља и ноћу теже заспим због ових врућина и ујутру се будим рано управо због топлоте, не знам дал' је и вама тако, али мора се издржати још мало.. :) Имам један проблем, данас сам отишла до тоалета и после два минута након изласка из купатила мени су биле мокре гаћице и шортс, није било нешто пуно, као већи круг, не знам шта је у питању?
cao! 38. sam punih nedelja i apsolutno mi se isto desilo prije 3 dana..
Bila sam na pregledu i ima dovoljno plodove vode, moguce je da negdje popusta, jer vodenjak nije pukao, uglavnom mokraca nije jer nije bilo u mojoj kontroli niti je imalo ikakvog mirisa, niti boje..
ako vam se opet javi, javite se doktoru-tako sam i ja posavjetovana, jer je ovo vec kraj trudnoce i svaki signal tijela treba da se prati;-)
srecno
meni se to desilo pre neki dan,nije svejedno mislila sam da je plodova voda ali nije sreca :) doktor mi kaze da se nekad besika ne isprazni do kraja zbog tezine bebe pa kad ustanemo krene samo...
Zdravo buduće mame :)
Ja sam 36 nedelja trudnoće i 2 dana, termin mi je 20 avgusta.. Ne znam sta nosim, htela sam da to bude "suprajs".. Prvorotka sam, poradjala bih se u "KBC Zvezdara", kakva su Vam iskustva??
Jos nesto, da li cu znati kad krenu te kontrakcije, trudovi..?? Nisam uplašena, jedva cekam da se upoznam sa bebirončetom :)))
Pozdrav
Kako je prosao porodjaj? Da li si bila u Kbc Zvezdara,meni je uskoro termin i planiram tamo da idem. Koji doktor je bio uz tebe?
Imam pitanje termin mi je 23.7 i nemam nikakvih promjena osim sto mi se stomak zadnja dva dana sve cesce zgrci i opusti nakon nekoliko selindi.Sta to znaci i treba li da brinem?
Pozdrav svim buducim mamicama.. Meni je termin za dva dana 22.06 imam vec nedelju dana bolove nalik menstrualnim, ali sam otvorena samo prst ipo...i beba nikako da izadje vise :-) ovo iscekivanje ubi...cini mi se samo sto ne krene ali nista jos uvijek
Pritisak na besiku i noktenje svako malo,probadanje u donjem dijelu stomaka kao nozem,mucnina i povracanje,lazne kontrakcije,bol u donjem dijelu ledja prema preponama i sad samo cekam ili vodenjak ili kontrakcije prave. Srecno svima!
imam pitanje prva mi je trudnoca 7 sam messec imam male bolove u stomaku i boli me dole kao da se otvaram..jel to neki jak problem
Da li se neka mama porodila skoro u Dm? Kakvi su utisci? Ja bih tamo ponovo, prvi put nisam imala vezu. Sada sam 37nedelja, 17 Maj termin... Osećam zatezanje, ziganje u donjem delu stomaka, idem često u Wc... 😨
U meni je 17. termin i osecam zatezanje stomaka bas i non stop sam u wc. Ja sam prvi put u DM imala vezu a sada je nemam. Kod kog doktora vodis trudnocu? pozz
Drage dame 37 sam nedelja I imam blage kontrakcije I osecam bolove u ledjima I nekako pritisak dole kao da me zigne pratim vreme ali onda nemam bolove po sat dva vremena prva mi je bebica pa ne znam bas :)
drage zene,nadam se brzom odgovoru :) u 32-goj sam sedmici,a danas sam primjetila na gacicama nesto kao sirast gust sekret,onako rastezljiv. Da li je to taj tzv.cep? U prvoj trudnoci sam imala smedjakast iscjedak,pa me zanima da li bas mora biti takav? gin.mi je rekao da necu izgurati jos mjesec,a beba se nije namjestila pa me strah! lijep pozdrav
ako nema bar malo krvi nije to je samo obican sekret koji moze da bude bas povecan u devetom mesecu
Zdravo svim trudnicama! U 36-oj sam nedelji, i polako se vec priblizava termin porodjaja. Ponekad imam strah od svih tih bolova koji predstoje.
pozdrav! u 2 mesecu i dve nedelje sam u trudnoci :) nemam za sada mucnine,da li cu imati relativno kasnije ili ih nece biti? :)
ja nisam imala cijelu trudnocu. Tek sam u 9 mj osjecala tvrd stomak i da sam trudna xD
Ja nisam imala nikakve mucnine niti ista slicno. Samo mi je bila muka kad bih vidjela kuhano meso. uglavnom to je brzo proslo. Izbjegavaj suho meso i puno masnoce zbog tlaka. meni je tlak skocio pa sam rigala citavu noc, ali mi je bilo puuuno lakse kad sam to sve izbacila iz sebe. I visok tlak u trudnoci ti je jako opasan tako da pripazi na to. sretno :)
Moje mučnine su počele tek poslje 2 mjeseca trudnoće,tačnije kad sam ulazila u treći mjesec.Najčesće je bilo noćnog povraćanja ako uvečer pojedem nešto "teško" ili pojedem hranu koja mi je izazivala mučninu.Tipa naranđe,mandarine,krastavice svježe nisam mogla ni mirisa,a u to vrijeme sam smršala i 3 kile od silnog povraćanja.Sve zavisi od organizma i od trudnoće. :)
Razmisljaj samo pozitivno, da ih nece biti :-) Ja ih nisam imala :-)
pozdrav ☺ ulazim u 35 nedelju za dva dana a imam blage kontrakcije.Interesuje me,da li se neka u ovoj nedelji porodila,jako sam zabrinuta.???Inace,drugorotka sam.
Vratite se nazad na tekst
Ostavite komentar
Forum
Moja priča

Patronažna sestra koju smo angažovali oko masaže i izmlazanja je optimistična:„Začas ćemo mi to, ne brinite se, uskoro Vaša beba dobija mleko made in...»

Pogledajte kako se babice obučavaju za porođaj pomoću lutaka »
Roditelji novorođenčadi dobiće 30 besplatnih karata koje će važiti za sve zone parkiranja »
Proverite kada se jaje uvodi u ishranu mališana i na koji način »
Osim što će im biti zabavno, farbanje jaja za mališane je i korisna aktivnost »
Nepokolebljiva hrabrost i snaga ljubavi Gordane Branković inspiracija su i podrška svim roditeljima »
Sve je bilo mnogo lakše iako je bol bio intenzivniji - moja podrška je pored mene »
Brza priprema obroka nekad je veoma važna, podjednako kao i ukus! »
Osim što će im biti zabavno, farbanje jaja za mališane je i korisna aktivnost »
Otkrijte jednostavan način farbanja jaja za kreiranje modernih nijansi »
Naši bebci
  • Mali dzentlmen
  • Mia
  • Moj mali ;)
    Marko
    Smej se smej...
    Gledamo tamo...
Beba je tu. Kako da se zbližim sa njom? Toliko toga nepoznatog...! Sasvim normalne dileme novopečenih očeva »
Da li ste pronašli SAVRŠEN poklon za 8. mart i kako da budete sigurni da jeste»
Mame postaju ranjive ako dođe do osude njihove onlajn objave »
Proleće i lepo vreme pogoduju i krpeljima, pa je ovaj period razlog više da se pazite u prirodi »