Komentari za tekst "Koji su najčešći simptomi rane trudnoće"

Komentara
184
Ostavite komentar
Mozda ovde dobijem odg.na dilemu. :-)
Poslednja menstruacija je bila 17.feb.
Nezasticene odnose 27.i 28.feb.
Postoji li sansa da sam trudna, s obzirom da vec
dva dana ucestalo piskim i imam povremene
grceve u donjem stomaku?
Da li je prerano za simptome,ili sam pak prehladnjena
A nemam druge simptome prehlade.?
Mislim da je prerano
Cao svima,ovako trebala sam da dobijem 11.2.2016 nisam dobila,a menstr.mi je inace tacna dobijam 26-28 dan ..imala sam posled.13.01.2016 .Radila sam dva testa oba su negativna jedan sam radila 12.2 jedan danas tj.jutros i negativno je..sta se onda meni desava i da li sam rano radila test?😕
Ma dobila sam posle dva dana...😐ali sam svakako zakazala pregled idem 07.03. Na sistematski tako da cu taman videti i sto mi je kasnilo ...verovatno sam se prehladila jer i sad imam neki pritisak po dnu stomaka ..hvala svakako.Pozdrav!
Minja baby rapid pokazuje i jako male trudnoce i jako je pouzdan. Ako nemas nikakve simptome da ces dobiti a inace su ti redovni ciklusi sacekaj jos koji dan pa uradi test. Ja sam prvi put za jako slabu crtu za to da nisam trudna a bila sam. A u drugoj trudnoci sam posle nedelju ipo kasnjenja radila i rezultati su se pokazali posle tri sekunde. Nisam imala nikakve naznake trudnoce kao sto su mucnina...vec vrlo blagi do malo jacih grceva ali drugaciji od predmen. i menstr. tako da mi je bilo jasno sta je u pitanju.
Ja sam 19.01 radila 2 testa bila su pozitivna...zakazala sam pregled ali na pregledu jos se nista nije videlo..rekla da dodjem za 7 dana i dala mi utrogestan 2x1...danas opet odem na kontrolu kaze ne vidi nista verovatno rana trudnoca...betu sam radila tek sutra rezultati..prosli put mi beta bila 900..a sad da vidimo kako raste..da li moguce da se jos ne vidi na uz..trebalo bi da sam 4nedelja
Izvinite da vas pitam zanima me nesto pa sam htela sa vama da podeđim to. Imala sam odnos sa dečkom 23 1 2016, imala sam meenstroaciju 9 januara a traje mi uvek pet dsna tako, dali postoji mogucnost da ostanem trudna. Hvalaa unapred.
Pozdrav,

Prije dva dana sam uradila kucni test i pokazao mi je dvije crtice, juce sam uradila hcg beta i pokazao mi je vrijednost 44.50. Da li je to sigurna trudnoca i trebam li odmah kod ginekologa ili je jos uvijek rano?

Hvala
pozdrav svima,muz I ja radimo na bebi,ovulacija mi je bila 3 jan a test sam uradila 9jan bila sam jako nestrpljiva i bio je negativan 😞,dali sam ga rano uradila i da napomenem da mi se samo spava da to nije normalno pocela sam i u autobusu da spavam do posla 😳
nije tacno ja sam test radila pre ocekivanog ciklusa bio je poz i evo me u 9 mesecu. fetus su videli sa 5-6 ned. srecno!
I ovaj mesec sam u iscekivanju. treba da dobijem za nedelju dana medjutim sinoc sam primetila nekoliko tackica krvi.danas sve normalno.ne znam sta bi to moglo da bude.nadam se da se ovaj mesec opet necu razocarati.
Draga nemoj biti toliko nestrpljiva. Jos uvijek je rano za to. Test ce ti pokazati tacan rezultan tek kad dodje dan ciklusa i ako ne dobijes kada trebas sjutra dan uradi test. jer najmanje 15 dana mora proci da bi Nivo betaHCG pokazao tacan rezultat. Srecno, drzim palceve 😙😙😙😙
Ja sam imala osećaj kao da ću svakog trenutka da dobijem, osećala sam bolove u stomaku kao u pms-u i grudi su mi bile jako velike i osetljive. To je i otprilike bilo u vreme kada je trebalo da dobijem, pa sam nakon što mi je 5 dana kasnilo (a nikad ne kasni) uradila test i druga linija je bila jedva vidljiva.
Zene koje zele trudnocu cesto umisljaju razne simptome. Moj savet je da sacekate desetak dana izostanak menstruacije (ako vam je bas redovna), i da o simptomima NE razmisljate. Jer cete simptome uvek traziti i davati sebi lazne nade! Cim menstruacija poprilicno zakasni, pravac laboratorija i uradite Beta HCG! To je jedini pouzdan test. Do tada se opustite i beba ce doci brzo!
ni beta it krvi nije pouzdana jer se povecava i na ciste... nego uz!
Ja sam imala apsolutno sve simptome koji su navedeni u prvom dijelu teksta, ali srecom nisam imala implatacijsko krvarenje, kasnila je menstruacija imala sam bolove kao u PMS-u, i onda je pocelo povracnje, odvratnost na mirise kao sto kafa, peceni domaci kruh, parfemi i sl, sad sam u 15-oj sedmici, nisam dva dana povracala a jutros vec jesam, nepredvidivo je. Nekad pomislim kako mi je dosta vise, preko glave mi povracanja, mucnine, ne mogu sjesti u auto dok ne povratim, nervoza u zeludcu.. ali cim malo prestane osjecam se opet ispunjeno i lijepo i svaki dan sve vise jedva cekam kad cu ugledati ovo malo bice koje mi je tolike probleme zadavalo a koje cu neizmjerno voljeti. Sretno svim mamama.
Ostala sam trudna posle tri godine pokusavanja. Ni jedan simptom nisam imala, menstruacije su mi neredovne pa mi to i nije bila neka sigurnost posto mi kasni i po mesec ipo dana. Ja sam imala neki osecaj da sam trudna, tj bila sam sigurna, a zbog cega ne znam, kada sam uradila test bio je pozitivan, sreci nigde kraja. Cekala sam supruga da dodje iz trece smene da mi donese jos jedan test i on je bio pozitivan i odmah sam otisla kod ginekologa i potvrdili su mi, bila sam treca nedelja kada sam saznala. Celu trudnocu nisam imala ama bas ni jedan simpton, samo sto sam u devetom mesecu nenormalno otekla
otisla sam da uradim B-hcg i pitala me sestra dok smo vadile krv da li imam neke simpltome.ja sam tuzno rekla da nemam i da ce beta vjerovatno biti negat.
Suprug je otisao za rezultate i nisam mogla vjerovati da smo Trudni.da naglasim da smo ostali trudni Vto.prvi put.
u 5-oj nedelji zakazan ultrazvuk i doktorica me pita da li osjecam nesto,ja opet slegnem ramenima i kazem : mozda je beta pogrijesila.
evo sada u 8-oj nedelji pocinje mucnina koja traje 24h,umor i pospanost.
I meni je radjena vto i uspela mi je nosim blizance sada ulazimo u 11.nedelju.Pa ako moze pitanje jedno za vas:Da li ste imali nekakva krvarenja ili ne?Pitam jer ja sam 4x prokrvarila ali na srecu bebice su dobro,evo vec dve nedelje je sve ok.
Ja tad nisam znala ali najupečatljiviji simptom je bio neverovatan umor i pospanost. Pojavila mi se i fleka pored bradavice koja je kasnije nestala ali ja to nisam povezala sa trudnoćom dok nisam saznala da sam trudna i da je to isto jedan od simptoma . :-)
Vratite se nazad na tekst
Ostavite komentar
Forum
Moja priča

Patronažna sestra koju smo angažovali oko masaže i izmlazanja je optimistična:„Začas ćemo mi to, ne brinite se, uskoro Vaša beba dobija mleko made in...»

Pogledajte kako se babice obučavaju za porođaj pomoću lutaka »
Roditelji novorođenčadi dobiće 30 besplatnih karata koje će važiti za sve zone parkiranja »
Proverite kada se jaje uvodi u ishranu mališana i na koji način »
Instrument od kog zavisi žensko zdravlje skoro isti kao i pre 170 godina »
Nepokolebljiva hrabrost i snaga ljubavi Gordane Branković inspiracija su i podrška svim roditeljima »
Sve je bilo mnogo lakše iako je bol bio intenzivniji - moja podrška je pored mene »
Brza priprema obroka nekad je veoma važna, podjednako kao i ukus! »
Instrument od kog zavisi žensko zdravlje skoro isti kao i pre 170 godina »
Osim što će im biti zabavno, farbanje jaja za mališane je i korisna aktivnost »
Naši bebci
  • Mali dzentlmen
  • Mia
  • Moj mali ;)
    Marko
    Smej se smej...
    Gledamo tamo...
Beba je tu. Kako da se zbližim sa njom? Toliko toga nepoznatog...! Sasvim normalne dileme novopečenih očeva »
Da li ste pronašli SAVRŠEN poklon za 8. mart i kako da budete sigurni da jeste »
Mame postaju ranjive ako dođe do osude njihove onlajn objave »
Proleće i lepo vreme pogoduju i krpeljima, pa je ovaj period razlog više da se pazite u prirodi »