Deda Mraz

Član
  • Broj odgovora

    15
  • Priključio/la se

  • Poslednja poseta


o članu/ici Deda Mraz

Načini kontaktiranja

  • Website URL http://www.dedamraz.net
  • ICQ 0

Informacije o profilu

  • Pol muški
  • Lokacija Laponija
  • Interesi http://facebook.com/dedamrazzz

Aktivnosti člana/članice Deda Mraz

  1. Deda Mraz je dodao/la post u temi Imate li kucnog ljubimca   

    Teja je isto mešanac, a Spasenija je dobila ime zato što je spašena sa ulice u kasnu zimu, rano proleće ove godine i mnogo je dobra a vrlo mazna ali je odličan čuvar (malo više laje) mada se plaši čim joj neko nešto naglo uradi (npr. krene ka njoj, ili je kao nečim gadja) valjda se nahvatala straha dok je bila na ulici. Ove njene reakcije vidjam kada neki klinci dok prolaze počnu da je plaše a ona laje uz Teju ali sklona je tome da pobegne pod naša kola kad joj se neko približi i uplaši je. Par puta sam reagovao čisto da znaju da nije sama pa klinci čim čuju ili vide čoveka beže, ali sad i redje klinci to rade, ima njih dvojica koji su još uporni, ali i ona se malo privikla i dobro joj je.
    Inače, znam ja i za jednog Ristu ako je još u malom Tašu jer bila je neka priča da treba da ide sa gazdaricom u inostranstvo. Rista je epanjel breton, super kuče, vrlo milo ali vrlo živahno pa se vrlo često u vreme njegove šetnje može čuti i dozivanje: Riiiistoooo!
  2. Deda Mraz je dodao/la post u temi Imate li kucnog ljubimca   

    Uspeo sam da uslikam moje ljubimce pa evo i slika kao što sam obećao
    Teja


    Spasenija


    Rudolf

  3. Deda Mraz je dodao/la post u temi Novi članovi Bebac foruma   

    Nadam se da više neće biti nesporazuma, samo pozitivnih vibracija.
    @joka Veruj mi da je čovek koji mi je napisao mnogo mailova pre nego sam došao kod njih (raspitujući se kako to izgleda, kako se to odvija i još mnogo detalja) nakon moje posete preneo reči njegove ćerkice (koja je već na granici za neverovanje u Deda Mraza) otprilike ovako: Tata, prvi put smo videli pravog Deda Mraza, a ne nekog od njegovih pomocnika.
    Žao mi je što još ne dobijam odgovore u svom sandučetu (mojoj e-mail adresi) koji se tiču dozvole za objavljivanjem tih fotografija sa prošle Nove Godine i poseta deci po kućama, jer bi ste svakako videli delić atmosfere a imao sam i priliku da se slikam i pričam sa dve bebe, zajedno sa sestrom tj. bratom. Ono što sam pokušao tokom tih poseta jeste da bukvalno budem pravi Deda Mraz i da mi uzor bude upravo jedan lik sa jednog gaziranog pića svima poznatog a često deci zabranjivanog (da bi mogli da imate predstavu o tome kakav kvalitet "jurim" u vizuelnom smislu, a inače sam i radio za njih kao Deda Mraz i imao iskustvo sa preko par stotina dece kao i bebaca za 4-5 dana koliko je trajalo moje angažovanje) Oko tih detalja možemo tek pričati i naravno da bi vaše ideje doprinele opštem utisku prilikom posete Deda Mraza ali to nije bila namera prvog posta, već neko prvo predstavljanje i izvinite na iskrenosti ali i ostavljanje utiska jer je ovo prvi forum ovog tipa (a drugi čini mi se uopšte) na koji sam se prijavio, ipak sam Deda Mraz. Eto, pa ukoliko imate pitanja, vi pitajte rad sam da odgovorim a i da poslušam savete.

  4. Deda Mraz je dodao/la post u temi Novi članovi Bebac foruma   

    Slažem se za glasanje, a za temu mogu da navedem da sam već pisao u temi za ljubimce, pa moja komercijalna priroda nadam se neće toliko uticati na vaše mišljenje. Naravno da je moj hobi delom komercijalne prirode, ali isto tako gledam da bude i nekomercijalne prirode (takoreći usvajam nove ideje) da bih mogao eventualno da pomognem i usrećim decu koja nemaju priliku da vide posetu Deda Mraza (mislim pre svega na Domove za nezbrinutu decu, humanitarne akcije u kojima bih učestvovao da izmamim osmeh na dečije lice) i već osmišljam kako da svoj lik upotrebim u nečemu što će doneti boljitak u nekim temama koje ovde obrađujete (teme pomoći ili skretanja pažnje na neke probleme) za koje sam spreman da izađem u susret i da se zna POTPUNO besplatno. Komercijalu radim za one roditelje (tek od prošle Nove godine) koji žele da svojoj deci priušte Deda Mraza u njihovom domu i uvek radim po nekom okvirnom dogovoru jer moje cene nisu fiksne (postoji cenovnik ali postoji i dogovor), radim za firme, radim i reklame pa mi tako dolazak ovde nije od presudne važnosti i zaista sam došao iz ličnog razloga da bih se malo više edukovao o problematici i mislio sam da će s obzirom na tematiku (bebac) biti simpatično i pozitivno ukoliko se pojavim kao Deda Mraz.
    Što se intime tiče, svakako da čitam komentare i odgovore na probleme ali uopšte mi u vidokrug neulazi ko je temu i pisao, jer u samim odgovorima ima dovoljno informacija da pronađem preporučene privatne prakse ili lekare, pa sam tako zahvaljujući ne znam već čijem odgovoru došao do preporuke za urologa na stranicama ovog foruma i puno vam hvala na tome. Moj problem ne znam konkretno koji je ali kao i mnogo žena na ovom forumu a i šire, pokušavam da ostvarim želju moje supruge i mene a to je da imamo decu. Pošto je to toliko "nenormalno" za muškarca da dođe na ženski forum i sa dobrom namerom se predstavi sa novom temom (jer nije mogao to da učini u predviđenoj temi za to-zbog greške u učitavanju stranice) i da nepričamo o muškarcu koji ipak želi decu i voli svoju suprugu i želi da učini sve i informiše se po tom pitanju, možda ne bi bilo loše da ovo bude i moj poslednji komentar na ovom forumu i da nastavim samo da čitam odgovore, možda bi vas to manje iritiralo? Hvala dobronamernim komentarima, hvala i vama koje se ne slažete samnom, i svako dobro vama i vašim porodicama, pogotovo najmlađoj generaciji jer su oni ono neizmerno i nemerljivo što obogaćuje naše živote (čak i nas koji trenutno nemamo decu-zamislite).

  5. Deda Mraz je dodao/la post u temi Novi članovi Bebac foruma   

    Žao mi je što tako reagujete ali ovde ću citirati samog sebe (već) pošto vidim da nekim damama ljubaznost nije jača strana.
    "Mnoge stvari me ovde iskreno interesuju, iako to možda tako neizgleda, ali mislim da su za sada suviše intimne da bi ih odmah podelio sa vama, pa mi mnogo znači da pročitam šta mi je činiti u tom smislu, tako sam i našao forum.
    Malo više o meni:
    http://facebook.com/dedamrazzz"
    kada već moram da crtam...
    Čast izuzecima koji su me prihvatili iako sam muško i Deda Mraz (mislio sam da svako ima pravo da postane član na ovom forumu, barem tako piše u pravilima, a pokušao sam da se predstavim u temi za to ali nešto ne radi kako treba-izbacuje mi grešku).
  6. Deda Mraz je dodao/la post u temi Novi članovi Bebac foruma   

    Kad mi autorizuju fotografije (jer nisam samo ja na njima već i tuđa dečica-moji drugari) obavezno ih kačim, pa ćete imati prilike da date svoj sud.
  7. Deda Mraz je dodao/la post u temi Novi članovi Bebac foruma   

    Kada za to dođe vreme...
  8. Deda Mraz je dodao/la post u temi Novi članovi Bebac foruma   

    Pozdrav svima, ja sam Deda Mraz, i u Beogradu sam a kao što znate dolazim iz Laponije. Drago mi je da sam ovde ali ukoliko vam budem smetao, otićiću bez pogovora, a u tom smislu imate i post u okviru Dobrodošlice na Bebac forum (Anketa: Pozdrav svima, posebno najmlađima!) kao i anketu pa vas molim da glasate, pozdrav.
  9. Deda Mraz je dodao/la post u temi Novi članovi Bebac foruma   


    Kako je krenulo po anketi, uskoro ću i da odem...
  10. Deda Mraz je dodao/la post u temi Novi članovi Bebac foruma   

    Znam ja vas koji to tvrdite ali imam i odgovor na to:
    http://www.santaclauslive.com/main.php?lin...i=eng&pid=2
  11. Deda Mraz je dodao/la post u temi Novi članovi Bebac foruma   


    He, he, he, kao i u mnogim zanimanjima i u mom ima plagijatora i šarlatana.
  12. Deda Mraz je dodao/la post u temi Novi članovi Bebac foruma   


    To mora da je bilo priviđenje, uvek sam zdrav kada posećujem dobru a i nevaljalu decu.
  13. Deda Mraz je dodao/la post u temi Novi članovi Bebac foruma   


    Ne mažem nikom oči, a kamoli da sam psihić, daleko bilo!
    Mnoge stvari me ovde iskreno interesuju, iako to možda tako neizgleda, ali mislim da su za sada suviše intimne da bi ih odmah podelio sa vama, pa mi mnogo znači da pročitam šta mi je činiti u tom smislu, tako sam i našao forum.
    Malo više o meni:
    http://facebook.com/dedamrazzz
  14. Deda Mraz je dodao/la post u temi Imate li kucnog ljubimca   

    Pozdrav, i ja reših da se javim sa svojim ljubimcima. Kao što svi znate moji veliki drugari su moji irvasi i oni su moji najveći ljubimci, pogotovo Rudolf, ali danas ću vam predstaviti moja dva psa koja puno volim, ali nažalost još ne mogu da postavim njihovu fotografiju jer nevole da se fotografišu (takoreći beže jer misle da je ko zna šta). Zovu se Spasenija i Teja, ženka i mužjak i za Teju znam da ima 4 i po godine a Spaseniju sam spasao zajedno sa Baka Mrazicom sa ulice pa ne znam tačno koliko ima godina ali nije baš u najranijim godinama. Oboje su divni kučići i vole da se maze jednom kada vas upoznaju, a do tada su opasni (baš strašni na izgled ali nisu nikog do sada ujeli ili slično). Kada budem ugrabio priliku da ih fotografišem, postaviću ovde slike pa ćete videti tačno o kome sam vam pričao, pozdrav!
  15. Deda Mraz je dodao/la post u temi Novi članovi Bebac foruma   

    Ho, ho, ho, pozdrav svima na forumu! Rešio sam da vam se malo javim i proćaskam sa vama o raznoraznim temama.
    Da ne bi ispalo kao da upadam nenajavljem, postavio sam malu anketu u kojoj možete izraziti mišljenje o mojem dolasku na ovaj forum, pa vas molim da glasate.
    U svakom slučaju, raduje me što sam ovde među svojim drugarima.
    Pozdrav sa dalekog severa.