-
Dojenje i menstrualni ciklus
Započeo/la KruelaDeviL · ObjavljenoZašto misliš sa nisi trudna? Ako imaš odnose,pogotovo ne zaštićene mozes da budeš trudna. Možda je i do hormona zbog dojenja. Ja sam dobila posle mesec dana od porodjaja i mrljavila mi je svaki mesec drugačije jedno vreme. -
Dojenje i menstrualni ciklus
Započeo/la TacaDaca · ObjavljenoZdravo... Rodila Sam pre tacno 7 meseci... Prvu menstruacija Sam dobila nakon 2 meseca I imala svakog meseca... A sad mi kasni 5 Dana, ne verujem da Sam trudna inace jos uvek dojim... Znacilo bi mi vase misljenje Hvala -
Spisak trudnica
Započeo/la Alex1989 · ObjavljenoHvala Za bebca skoro ništa nije spremno, ne žurim, samo neke sitne stvarcice sam kupovala. Bebac će se zvati Sergej -
Spisak trudnica
Započeo/la mozza · ObjavljenoSve smo u caskalistu od 0-6 meseci ali da tamo pises moras da imas 100 postova,uslovljeno je,pisemo i u drugom trimestu,mozes tamo da predjes dok se nesto ne promeni. Jel sve spremno za porodjaj ili jos uvek ima vremena,jeste odabrali ime? -
Drugi trimestar
Započeo/la Alex1989 · ObjavljenoOvde je ekipa jel da se upišem, druga trudnoća, 33. nedelja, nosim dečaka a već imam ćerku
-
-
Teme
-
2Nakon apela portala Bebac država ispravlja nepravdu roditeljima dece rođene pre 1. jula
Započeo/la Bebac · Started
-