Drugari iz jaslica/vrtica

odgovora

Objavljeno

Opet ja sa novom temom. :) Pomislicete svasta, ali imam viska vremena na poslu, a svasta nesto me interesuje. 

Da li se vasa deca druze da rugarima iz jaslica/vrtica van vrtica? Ja znam mozda dvoje troje roditelja, ostale nemam pojma. Bila sam na prvom roditeljskom sastanku, na drugom je bio muz bez mene. Strahinja spominje par drugarica iz vrtica, za 3,4 znam kako izgledaju i koje su devojcice, za jednu ne znam koja je, ali je stalno spominje. I pominje dva decaka. Ali ni sa kim se ne vidjamo van vrtica (do duse i nemamo nesto vremena jer radimo, pa se ni sa najblizima nesto ne vidjamo). Da li vi imate vremena za druznje van vrtica? I kada ste krenuli sa slavljenjem rodjendana u igraonici, da li ste zvali drugare iz vrtica? 

Pozdrav.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Objavljeno

Ja znam svu decu iz grupice svog sina, a nema ih malo (37). Znam i roditelje većinom. 

Družimo se u parkiću sa njih 5-6 iz kraja, po kućama idemo na druženja povremeno kod par duraga. 

Nša su deca rano počela da se druže, možda pred kraj jaslica intenzivno. 

Ali to sve dođe spontano, niko ništa nije forsirao niti smo se zvanično upoznavali, prosto fizička blizina i činjenica da se deca igraju zajedno je dovela do toga da se družimo. Drugare iz vrtića smo prvi put zvali na treći rođendan, pre toga ga to nije ni zanimalo. 

Share this post


Link to post
Share on other sites

Objavljeno

Mi smo proslog sep krenuli u vrtic, pa smo sada 3 rodjendan prvi put slavili u vrticu. Preko puta nase kuce je parkic, tu vidimo preko leta, dvoje troje njih, mada su ove vrucine velike, pa i nema dece u parkicu. A posto muz i ja radimo po smenama, kada smo prva vodimo ga od pola 6 u vrtic, pa i ne vidimo nikoga, kada smo druga, naletimo na par njih, ali smo nekako svi u zurbi pa smo svi na cao cao. Kod Strahinje u grupi ih ima mozda 20 tak, ali sam razmisljala sledee god ako bismo pravili u igraonici, ne bih ni znala kako da zove, kad znam mozda 5 roditelja najvise. A i nekako smo svi rastrkani, u istom naselju, ali na po dva kilometra od ostalih. 

Share this post


Link to post
Share on other sites

Objavljeno

Moji kada ga uzimaju iz vrtica, obicno nalete na jednog drugara i znam da mi majka prica da taj mali kuci pominje Strahinju cesto. 

Share this post


Link to post
Share on other sites

Objavljeno

Pitas ga koga hoce iz vrtica da pozove na rodjendan i onda ostavis vaspitacicama pozivnice za tu decu, da ih daju roditeljima.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Objavljeno

Nama su vaspitacice sugerisale na jednom roditeljskom, da ako zovemo samo neke drugare iz vrtica, da to bude diskretno jer se ostali ljute, pa cak i placu, sto nisu dobili pozivnice:(... 

Tako smo mi ove godine pozvali sve drugare, a ima ih preko 30:)... Vecina su dosli, i bilo je bas zivo i veselo, a slavljenik presrecan:wub:

Share this post


Link to post
Share on other sites

Napravite nalog ili se prijavite da biste odgovorili

You need to be a member in order to leave a comment

Napravite nalog

Postanite član/ica Bebac porodice i uključite se u diskusije na forumu.


Napravite novi nalog

Prijavite se

Već imate nalog na Bebac forumu? Prijavite se ovde.


Prijavite se

  • Članovi/članice na temi   0 članova

    No registered users viewing this page.