Roditeljska griža savesti


odgovora

Objavljeno

Uh, gdje me nadjoste sa ovom temom... Upravo sam u toj fazi, sad kad je stigla beba. Uglavnom sam oko nje, na njega na momenat potpuno zaboravim i bude mi zao kad je u vrticu... Dodje kuci golih ledja i prljav, sam se brise u vc kad ode, niko ih ne gleda. Dusa me boli uvece kad zaspi.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Objavljeno

Baš to, Smey. Toliko se toga izdešavalo u poslednje vreme i toliko različitih simptoma i naglih promena on pokazuje da ne mogu sve otpisati samo na hir. Ali opet, i ja sam samo čovek, pa kad mi traži da mu isečem krušku i ja to uradim, a on odbije iz ovog, onog, šestog tanjira, meni prosto dođe da se ugrizem za ruku. I onda stanem u jednom trenutku i presečem. Računam, bolje da se isplače zbog kruške nego zato što je video majku u nekom nekontrolisanom stanju. 

Share this post


Link to post
Share on other sites

Objavljeno

Znam, sve znam. Vezano za to šta je hir a šta nije, ponekad ne možeš da razlučiš, džaba ti sve. Ankine izjave su bile ovakve: "Grdila me... neću u vrtić... molim te nemoj da me vodiš.... ostavi me u vrtiću... ostavi me i idi... vikala je na mene ovako... ići ću u vrtić". Pa razumi, Mujo :)

Ali ja ZNAM da je ona 6 meseci bila sa mnom i bila zdrava kao dren. I da je vraćena u vrtić i za mesec dana imala stomačni virus, upalu uha i laringitis. I da smo imali dramu i noćne more i drhtanje na reč "vrtić"... Kako ti reče, slučajnost?? Sutra malo.

Živci u čvor, oči širom otvorene, a kad ti dođe žuta minuta trk u kupatilo (u sred plača, u sred bilo čega), isplači se i umij se. Muža upregni u razgovor, izjadaj mu se, ovde kuckaj. 

amorfati, Margaritta i Ilina volite ovo

Share this post


Link to post
Share on other sites

Objavljeno

Sasvim je moguće ako mu niču petice da to uzima vwliki udeo njegove razdražljivosti.Toliko su nezgodne da imaš cijelu temu Petice na forumu,i tamo razna iskustva.

I N sad niču petice,baš je razdražljiv na momente.Čak je plakao na hipoterapiji gde nikad nije.Toliki je sladokusac da jede danas rezance sa povrćem i plače pokazujući na zub:

Bojiiii,bojiii,am,am,epo edem edem,bojiii. 

I tako nije odustao da pojede sve,uz konstataciju da boli.

 

Share this post


Link to post
Share on other sites

Objavljeno

Otkrila sam uzrok njegove nervoze i razdrazljivosti. Ima afte! Vec neko vreme se zalio da ga boli u ustima, mi mislili zubi. Lose jede, lose spava... Sve se skupilo. Necu ga voditi u vrtic do srede bar. Da se oporavi, odmori, da se malo nas dvoje njuskamo i mazimo. Mica moja nezna. 

Jos jednom se potvrdilo da svaka muka ima svoj uzrok. Razlog vise da ubuduce 6 puta razmislim i zastanem pre nego sto podviknem.

andisam i In-Greed volite ovo

Share this post


Link to post
Share on other sites

Objavljeno

Bitno je da ste otkrili uzrok, sad samo da se riješite istog i biće sve super! Ljubi nam drugara...

Share this post


Link to post
Share on other sites

Napravite nalog ili se prijavite da biste odgovorili

You need to be a member in order to leave a comment

Napravite nalog

Postanite član/ica Bebac porodice i uključite se u diskusije na forumu.


Napravite novi nalog

Prijavite se

Već imate nalog na Bebac forumu? Prijavite se ovde.


Prijavite se

  • Članovi/članice na temi   0 članova

    No registered users viewing this page.