odgovora

Objavljeno

Ma,ja ne razumem sto ti je to briga i stres? Znas sta ti krvari i to je to.Meni,cim su objasnili,prestala sam da brinem i nisam na to uopste vise obracala paznju. I onako ce ti pri porodjaju otpasti,pa sto rizikovati bilo sta sada.Opusti se i uzivaj u trudnoci,a polip ko sisa. I da,do sada mi se nije vracao.

a tebi je tek na porođaju otpao??? blago tebi kad si mogla da uživaš! i ja bih volela da se opustim, ali...

Share this post


Link to post
Share on other sites

Objavljeno

Meni to stvarno ne krvari obilno... u početku su bili samo tragovi krvi posle mokrenja uz sekret, otprilike braonkast sekret, a od prošle nedelje se barem jednom dnevno pojavi baš krv, isto nakon mokrenja, i samo na papiru, to bude kao za jevnu kap, ali nikad je obrisati... posle toga se operem i pratim... obično se ne pojavi ponovo. Jutros me je zabrinulo što mi je malo iscurelo na uložak, nije mi se dosad to dešavalo... i ja se bojim da ne zanemarim neku ozbiljniju stvar, misleći da je polip u pitanju... ja se trudim, ali stvarno ne mogu da ne brinem... Viki je u pravu, ali jače je od mene...

koliko obilno je tebi krvarilo? ja moram moliti dr da mi to skine, bojim se skočiće mi pritisak od straha... i nije mi samo to, već se preispitujem boli li me stomak, da li mi se grči materica, svašta umišljam... grozno! posebno što u prvoj trudnoći nisam imala nikakvih problema, i baš sam se jakom osećala, a sad kao da sam bolesna...mislim kad bih ga se rešila da bi mi svanulo. i ja se bojim da mi sam ne otpadne, mislim, ako bi to mnogo krvarilo, ubilo bi me...hahaha... e, baš sam opterećena! realno, nije ovo neki problem, ali treba imati mozak koji će to prihvatiti-moj ne može- hahaha

Potpuno razumijem o cemu pricas! I ja sam imala umisljene bolove. Sve sam se preispitivala danonocno, a o psihickom stanju da ti ne pricam... jednostavno nisam mogla da se opustim, nikako.

A sto se krvarenja tice, prvo mi se pojavilo kao rozi trag, i par dana tako rozo, pa braonkasto kad se poslije mokrenja obrisem. Onda su poslije toga vec bile fleke krvi na papiru i ulosku. Nemoj me pogresno shvatiti da je to sad nesto bilno obilno, ali otprilike dnevno na ulosku jedno 5 krvavih fleka promjera 3cm, a na papiru stalno isto tako fleke, pogotovo poslije velike nuzde kad bih napregla misice. Vjerovatno je to u nekim terminima ozbiljnog krvarenja potpuno zanemarljivo, ali meni nije dalo mira. Kao sto rekoh, svaki odlazak u wc je bio stres. I taman se smiri kao toboze, i onda opet, ma uzas. Iskreno se nadam da ces rijesiti svoj problem brzo, saosjecam sa tobom potpuno i znam kroz sta prolazis.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Napravite nalog ili se prijavite da biste odgovorili

You need to be a member in order to leave a comment

Napravite nalog

Postanite član/ica Bebac porodice i uključite se u diskusije na forumu.


Napravite novi nalog

Prijavite se

Već imate nalog na Bebac forumu? Prijavite se ovde.


Prijavite se

  • Članovi/članice na temi   0 članova

    No registered users viewing this page.