Debeljuce


odgovora

Objavljeno

jao tema kao stvorena za mene...

ja imam 167 i sada konačno 59 kao i pre trudnoće... nije to puno viška ali ja sam tako nekako glupavo građena da uvek izgledam debelo... ruke i stomak su mi KA TA STROFA, a dupe i noge strava... stomak mi je ogroman, bio je i pre trudnoće i porođaja, jednostavno mi sve ode tu... kao da je neko nalepio na mene jedan red slanine :D i ruke, užas... vise debele... ma stršno... tako da ja ne mogu da nosim ni bretele, ni uske majice, ni kratke rukave, tačnije leti bolje da me nema :D

meni je cilj još -5 i onda sam happy :D

Share this post


Link to post
Share on other sites

Objavljeno

E pa i ja bih mogla da se upišem u kategoriju buckica :) Moja djevojačka kilaža je bila 57 kg i tad sam izgledala fenomenalno sad kad gledam slike mogu samo da uzdišem. Moji problemi nastaju u prvoj godini braka i prilagođavanju prehrambenim navikama mm. Njegova ishrana je uglavnom bazirana na mesu, šniclama, prženim, pohovanim koje obavezno idu uz pire krompir i rižu, puno hljeba i tako... Večera nam je uglavnom bila oko 21h a ranije sam uvijek jela najkasnije do 19h... i tako ja za vrlo kratko vrijeme nabacim 10 kg. Taman kad sam krenula sa nekim dijetama i vježbanjem sasvim slučajno zatrudnim sa okruglo 70 kg. U trudnoći sam dobila 11,5 kg, znači na porođaj otišla sa 81,5. Poslije porođaja čim sam došla kući stala na vagu koja je pokazala 76 kg. Pošto sam dojila dijeta mi nije padala na pamet ali nisam nešto pretjarano puno ni jela, ali pila sam dosta mlijeka a i od njega se tovi tako da sam stala na 73, zimi opet nabacila 2 kg, u martu kad sam počela da radim imala sam 75 kg i odvratno se osjećala jer ništa nisam mogla da obučem i morala sam svu poslovnu garderobu iznova kupovati. Malo po malo počela sam iz temelja mijenjati svoj način ishrane a najviše me na to natjeralo moje zdravstveno stanje i problemi s tim. I tako od marta do sada sam uspjela skinuti 7 kg. Sada sam na 68 kg. Želja mi je da dođem do 60 kg. Uglavnom nisam ni na kakvoj dijeti, samo sam bijeli hljeb zamjenila integralnim, od mesa jedem piletinu, puretinu i ribu bar jednom sedmično , ponekad samo teletinu. Slatko svela na minimum. Pojedem dvije voćke i bar jedan obrok povrća na dan i tako. Sada stojim na 68 već neko vrijeme, najveći mi je problem što puno vremena provedem na poslu, izađem iz kuće u 7:15h a dođem oko 16:30h, posao mi je sjedeći i ubija a da ne govorim tek kako je problem šta pojesti dok si na poslu... nema se nekog izbora... uglavnom ono nezdravo, pice, pite, sendviči, hamburgeri, pileći filei i sl. Ali rekla sam samoj sebi i zacrtala da ću da dođem do 60 kg kad tad. Ne odustajem. E da zaboravih da kažem da pijem i aroniju a kažu i od nje se mršavi ;)

P.S. A visoka sam 168 cm

Share this post


Link to post
Share on other sites

Objavljeno

Ako neko ima 7 kila da mu ne trebaju nek da meni :D

Evo ja da se prijavim :D Saljem brzom postom, postarinu ja placam !!! :D

Share this post


Link to post
Share on other sites

Objavljeno

:lol: :lol: :lol: zaborabila sam da kazem obim stomaka :ph34r: e tu je moj najveci problem, kao da sam stavila dve gume za plivanje

E da htedoh reci, da nismo svi iste gradje nekom bi sa onim kad ja ima visak super izgledao.a ja sam bila kao trokrilni ormar jer su sve dupeta i kukovi, a ovako sa kilazom koju ja imam bio kao kostur dosta toga zaviis od gradje, koliko su kosti krupne, ja imam bas sitne kosti lagane, gornji deo tela kao da iz Afrike da poticem, jos to dolazii do izrazaja ona kukovi i dupe jer sam gore sva neka jad i cemer :)

Ja sam definitivno gradjena isto kao ti...

Share this post


Link to post
Share on other sites

Objavljeno

Aj' da i ja iskukam na ovoj temi :D

U Osnovnoj skoli sam bila bas bucka, okruglasta, a onda sam na raspustu izmedju 8.razreda i 1.srednje smrsala 10kg, znaci za 2 meseca... E tada sam odjednom bila kao kostur, mila majko kao bolesna, grudi nigne, kosti ispale, narocito kukovi, strce na sve strane...

Ali mozete predpostaviti meni je laskalo kad mi posle viska kazu da sam smrsala. Tada sam ustvari leto provela kod sestre, samo izlasci i skitanje po citav dan, nisam se svrtela kuci, niti mi je naravno hrana na pamet padala, ja sam svoj organizam bila navikla tako da mi je jedno jaje bilo previse da pojedem,nisam mogla celo. Onda sam se malo ugojila, dosla do 55-56, to mi je ekstra, sebi sa toliko bas fino izgledam. Inace sam visoka 170cm.

E sad, problem sa kilogramima nastao je kod mene u trudnoci. Prvih 7meseci trudnoce bila sam jako aktivna, ugojila se sveka 5-6kg, ali sam zato poslednja 2 meseca morala striktno da lezaim i samo jela i jela, kao briga mene, ja se kilogramima ne opterecujem, skinucu ja to i na kraju otisla na porodjaj sa skoro 30kg viska, pa sad vi vidite, nabacila sam za 2 meseca 25kg. Ostala sam trudna sa 58, otisla sa 85, mozda i vise. Vratila se kuci sa 10kg manje, sa 75... Prvo vreme sam smrsala 2-3kg, pa stala, pa onda stigla do 70. Kao sam drzala neke dijete, ali nisam karakter za to, ja pre smrsam kad nikakvu dijetu ne drzim, jer kad kao pazim ja samo o hrani mislim i cini mi se podje mi voda na usta i kada suvi hleb vidim!!!

Onda se Ilija razboleo, bili 4-5 dana u bolnici, tu smakla cini mi se 4kg, imala sam oko 66... Sada imam 63 i jos uvek se osecam ogromno, jer mi je struk uzan uzan, ramena takodje, a butke , guza i kukovi koliko hocete ih ima, sve je tu, pa mnogo deblje izgledam sa tom visinom i kilazom od devojaka koje su drugacije gradjene.

U pocetku se, posle porodjaja, nisam opterecivala, mislila sam skinucu lako, ali kada sam shvatila da ipak gresim i da kilogrami nece dole bas sam se bila ubedacila. Nikada necu da zaboravim nas izlazak jedan u diskoteku, cini mi se marta, gde je bilo puno momaka i devojaka koji me znaju od pre, iz skole itd. Verujte mi nisam imala gori izlazak- BUKVALNO, ALI BUKVALNO SAM SVE VREME MISLILA SAMO NA TO KAKO SVI GLEDAJU U MENE I MISLE I PRICAJU- VIDI KOLIKA JE KOLIKO SE UGOJILA, A KAKO JE PRE BILA ZGODNA! Vazila sam za jednu od zgodnijih u skoli i tesko mi je bilo, samo sam uvijala i izvijala u neke poze da se kao ne vidi...Ja ne znm kako nisam zaplakala...

Sada sam malo bolje, ali i dalje nije to to, zelim svojih 58... Ma nek je i 60... Inace sam se i ovako osecala lose sa tolikim viskom, da ne zaboravim da napisem, jedva sam disala i jedva se kretala..

Ne mogu na aerobik i sl.jer bi to znacilo da budem 3sata manje sa mojim malenim, jer smo na selu, dok odem, dok dodjem... Jos krecem sa volontiranjem uskoro, to bi znacilo da ga citav dan ne vidim.

Jako sam fizicki neaktivna, ali imam plan :D Posto Ilija voli da djuska i obozava kada mu pevam i igram sa njim, ubacujem decije pesmice u tel da bi smo mogli da ih imamo svuda po sobama, pa djuska i preznojavanje!!! :D

NSanja, blago tebi za slatkise... Ja sam ih pre trudnoce jela onako, normalno, a sada sam u stanju citav dan da nista od hrane u usta ne stavim, da samo jedem cokoladu uglavnom, a moze i bilo sta drugo slatko!!! Hleb ne jedem puno, ali ne bih mogla da ga izbacim iz ishrane. Jedem jako sporo i mislim da je to super.

Preporucujem vam da jedete sto sporije, da uzimate male zalogaje, mnogo cete se pre zasititi, verovatno ce imati efekta i kod skidanja kilograma.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Objavljeno

U vezi sa mojim savetom da sporo jedete i uzimate manje zalogaje- Citala sam negde da organizam oseti sitost negde posle 20 minuta jedenja cini mi se, dakle vi za tih 20 min mozete tonu hrane da pojedete, ali mozete i da jedete sporije i po malo i da se opet zasitite jednako.

Takodje je ok jabukovo sirce, a i jako je zdravo, posebno ako je domace. Jedna supena kasika u solji mlake vode ujutru na prazan zeludac, moze i sa dodatkom malo meda, dobro je i za imunitet. Ne treba preterivati sa kolicinom sirceta!!! Jedna kasika na casu vode je sasvim dovoljna, mozete u suprotnom nadraziti zeludac.

Mlaku voda ujutru je i inace dobro popiti na prazan zeludac, jedna casa malo pre dorucka, kazu, kao sto recimo zube perete, tako se "pere" zeludac, to sam cula na radiju, neki nutricionista je jednom pricao...

Share this post


Link to post
Share on other sites

Objavljeno

ma ovdje sam trebala prva da se upisem :)jer ni sama ne znam koliko imama visak kg sigurno 20kg,e sad kako to maci ne znam ni sama,evo sad kad pomislim place mi se vjerujte mi.

u trudnoci sam se ugojila samo 7-8kg nista strasno,ali posle trudnoce sam jela ko luda,jedno vrijeme sam mislila da nesto nije uredu samnom,ja jedem i posle pola sata ja gladna.kazu kad zena sisa dijete da mrsa nije tacno ja jos sisam sina,ali nista.jao a zamislite sad kad sam isla na more kako mi je bilo prvo kupaci nemogu da nadje jer su mi gruda bas velike,aj jedva nadjoh,e sad treba se skinut na plazu ,celilit strije visak kg,ma nije mi se islo na more samo iz tog razloga... sto vi kazete samo treba volja za to,ja sam pokusavala al sam se bojala jer ga jos doim pa zato.rekose dobar je onaj masazer sto reklamiraju na tv i to sam narucila vidjecu sta ce bit.ali i vecera ubija,ja mozda mogu i da nejedem cijeli dan,al samo nemogu bez vecere.kad izadjem u grad samo se krijem da me ne gledaju da nekazu gle kolika je,il kad treba da se slikam ziva necu kako god se namjestim ko bure dodjem jojjjjj....a sad nam zima dolazi nikud iz kuce,stacemo radit tad...oooo boze....

Share this post


Link to post
Share on other sites

Objavljeno

U vezi sa mojim savetom da sporo jedete i uzimate manje zalogaje- Citala sam negde da organizam oseti sitost negde posle 20 minuta jedenja cini mi se, dakle vi za tih 20 min mozete tonu hrane da pojedete, ali mozete i da jedete sporije i po malo i da se opet zasitite jednako.

Takodje je ok jabukovo sirce, a i jako je zdravo, posebno ako je domace. Jedna supena kasika u solji mlake vode ujutru na prazan zeludac, moze i sa dodatkom malo meda, dobro je i za imunitet. Ne treba preterivati sa kolicinom sirceta!!! Jedna kasika na casu vode je sasvim dovoljna, mozete u suprotnom nadraziti zeludac.

Mlaku voda ujutru je i inace dobro popiti na prazan zeludac, jedna casa malo pre dorucka, kazu, kao sto recimo zube perete, tako se "pere" zeludac, to sam cula na radiju, neki nutricionista je jednom pricao...

Ovo jeste sve tacno, ali mislim kad bi uzela ujutru casu mlake vode na prazan stomak da bi mi se slosilo :wacko:

A jabukovo sirce i voda isto ima grozan ukus, bar meni

A i to sa sporim zvakanjem...lako je reci, i to jeste cinjenica..ali kad imas nesto sto obozavas pred sobom pa mirise, a ti aj sad suzdrzi se i zvaci 50 puta svaki zalogaj do iznemoglosti..ehhh pa dok pola pojedes a ono se ohladilo vec :lol:

Isto kao kad ti kazu - pa nemoj jesti slatko, ne upotrebljavaj secer, mast, belo brasno, so.. nemoj jesti przeno, pohovano, samo kuvano ili dinstano, izbegavaj testo, samo voce i povrce i meso ali bezmasno i td i td..ne jedi posle 7 uvece (a ti recimo ne lezes pre 1 nocu) i td...

Sve mi to znamo u teoriji al ko ce bre da zivi pod takvim restrikcijama, meni je to strasno previse :lol:

ljubi voli ovo

Share this post


Link to post
Share on other sites

Objavljeno

Ja vise ne izgledam kao buh(t)la, sad sam kao veeliki salčić!

Neuhvatljiva voli ovo

Share this post


Link to post
Share on other sites

Objavljeno

Ja vise ne izgledam kao buh(t)la, sad sam kao veeliki salčić!

:lol: :lol: :lol:

Evo meni je od pocetka novog rezima ( ne prejedati se ) palo prvo prejedanje :angry: Sad sam ljuta na sebe a dok sam jela bilo mi je taaaaako lepo :unsure: Necu danas vise jesti no way ,a koliko sam pojela mogla bih i sutra da ne jedem! Ubija me mamin nedeljni rucak , tome ne mogu da odolim !

Share this post


Link to post
Share on other sites

Objavljeno

ja sam skinula bas puno.. 20kg od maja kako sam pocela sa dijetom.

mislim da nisu problem dijete koje drzimo vec sto se mnogi posle te dijete vrate prethodnom rezimu i jedu cak i vise nego pre jer su zeljni svega cega su se tokom dijete odricali i zato se te kg vracaju. ja sam za 2,5 meseca skinula 17kg a za narednih 1,5 mesec jos 3kg..

poenta svega je izbaciti hleb, ili bar ovaj koji svi uglavnom kupujemo, izbaciti slatkise i bilo kakve secere. jedina zdrava fruktoza je prirodna koju unosimo sa vocem i eto vec rezultata..

Share this post


Link to post
Share on other sites

Objavljeno

Ivana : ) tebi svaka cast !!! Videla sam slike , fantasticno . Treba da nam sluzis za primer !

Evo imam predlog , one zgodne forumasice , ako zelite ubacite svoje slike da nam malo udarate ceznju a one koje su smrsale nek ubace sliku pre i posle da nam sluze za primer , evo ja cu prva da ubacim ! Ovo je iz 2008 god slika , tu sam vec nabacila par kg viska, mozda 3-4kg

33510488257004523897n.jpg

a ovo je poslednja slika gde sam cela stala da se slikam u kupacem , na ovo dodajte jos 5 kg :P Ovo je slika sa letovanja 2010 , tu sam bila trudna dva meseca pa sam se okurazila da se slikam , kao nisam debela nego sam trudna :D

img0968.jpg

NE CITIRAJTE , POSTO CU DA BRISEM :D

Share this post


Link to post
Share on other sites

Objavljeno

ja svoje vec stavljala u nekoj drugoj temi, verovatno dijeta..

ono sto zelim sada da napisem je kako se odnos mene i mm promenio od kako nisam vise debeljuca. nisam sumnjala da me manje voli ili nesto tako ali prosto od kako sam smrsala mnogo sam mu privlacnija, bukvalno me na svakom koraku po stanu grli i mazi, ljubi.. sto je i normalno. tako da drage moje, potrudite se. i ja sam sama mnogo srecnija sad, obucem sta hocu tj mogu sve da obucem a ranije sam jedva nalazila butik sa tako .. vecim stvarima..

Share this post


Link to post
Share on other sites

Objavljeno

Ako neko ima 7 kila da mu ne trebaju nek da meni :D

Dam tebi i jos mi ostane za 3 takve ;)

jao tema kao stvorena za mene...

ja imam 167 i sada konačno 59 kao i pre trudnoće... nije to puno viška ali ja sam tako nekako glupavo građena da uvek izgledam debelo... ruke i stomak su mi KA TA STROFA, a dupe i noge strava... stomak mi je ogroman, bio je i pre trudnoće i porođaja, jednostavno mi sve ode tu... kao da je neko nalepio na mene jedan red slanine i ruke, užas... vise debele... ma stršno... tako da ja ne mogu da nosim ni bretele, ni uske majice, ni kratke rukave, tačnije leti bolje da me nema

meni je cilj još -5 i onda sam happy

Tebi, zeno, nije mesto na ovoj temi :wacko:

Mislim da od svih ovde imam najvise viska -_- U srednjoj sam vecito varirala izmedju 65 i 70, na svojih 170cm, sto znaci da nikad nisam bila mrsavica, ali nisam bila ni debela. Fora je sto je to moje salo uvek bilo nekako zategnuto, nikad nisam bila od onih mlitavih pa taj moj visak nije bio nesto upecatljiv. Na prvoj godini faksa sam spala ispod 65 jer sam po ceo dan bila na predavanjima, pa samo uvece odem u menzu na veceru i tu malo jedem jer sam vec pregladnela. Onda su opet pocele da se vracaju kile... Pre prve trudnoce sam se dosta ugojila, imala sam blizu 80kg, ali mi to i dalje nije nista smetalo jer je sve uglavnom otislo u grudi :) Kao da mi se telo spremilo za trudnocu. Onda sam se u trudnoci puno ugojila... Pa to jos nisam skinula i zatrudnela sam drugi put, i opet gojenje... I sad imam 93 kg -_- Znaci po nekim standardima 30 viska, ali po mojim 15-20, jer sam se najlepse osecala kad sam imala oko 75. U sustini ja se ne osecam tako debelo, mogu i da potrcim s decom, i ne mislim da sam muzu manje privlacna jer on obozava da me gnjecka :lol: Odecom moze sve da se koriguje... A i sike me izvlace jer su ogromne :lol: Ne pada mi na pamet da nosim jednodelni kupaci niti da se bilo kako skrivam, sebi i muzu sam lepa ovakva kakva sam a drugi mogu da se slikaju ;) Nekad me samo ubedaci kad na fotkama vidim kako mi je okruglo lice i kako mi je ispao stomak, kao da sam pred porodjajem. Nemam inspiraciju sad da skidam kile... Pokusala sam da smanjim jelo ali ne ide, jer uvek sve za decom pomazem, ne volim da se baca hrana... U sustini mislim da je kljuc u vezbanju, i kad budem mogla krecem u teretanu ili na neki ples, to je mozda zanimljivije. I jos nesto, verujem da kad pocnem da radim i budem manje kod kuce, manje cu imati prilike da se hvatam hrane i imacu bolju motivaciju da smrsam.

Schveca voli ovo

Share this post


Link to post
Share on other sites

Objavljeno

Pocetak prve trudnoce

100_1473.jpg

Ove godine u maju

DSCN0961.jpg

Share this post


Link to post
Share on other sites

Objavljeno

Dam tebi i jos mi ostane za 3 takve ;)

Tebi, zeno, nije mesto na ovoj temi :wacko:

Mislim da od svih ovde imam najvise viska -_- U srednjoj sam vecito varirala izmedju 65 i 70, na svojih 170cm, sto znaci da nikad nisam bila mrsavica, ali nisam bila ni debela. Fora je sto je to moje salo uvek bilo nekako zategnuto, nikad nisam bila od onih mlitavih pa taj moj visak nije bio nesto upecatljiv. Na prvoj godini faksa sam spala ispod 65 jer sam po ceo dan bila na predavanjima, pa samo uvece odem u menzu na veceru i tu malo jedem jer sam vec pregladnela. Onda su opet pocele da se vracaju kile... Pre prve trudnoce sam se dosta ugojila, imala sam blizu 80kg, ali mi to i dalje nije nista smetalo jer je sve uglavnom otislo u grudi :) Kao da mi se telo spremilo za trudnocu. Onda sam se u trudnoci puno ugojila... Pa to jos nisam skinula i zatrudnela sam drugi put, i opet gojenje... I sad imam 93 kg -_- Znaci po nekim standardima 30 viska, ali po mojim 15-20, jer sam se najlepse osecala kad sam imala oko 75. U sustini ja se ne osecam tako debelo, mogu i da potrcim s decom, i ne mislim da sam muzu manje privlacna jer on obozava da me gnjecka :lol: Odecom moze sve da se koriguje... A i sike me izvlace jer su ogromne :lol: Ne pada mi na pamet da nosim jednodelni kupaci niti da se bilo kako skrivam, sebi i muzu sam lepa ovakva kakva sam a drugi mogu da se slikaju ;) Nekad me samo ubedaci kad na fotkama vidim kako mi je okruglo lice i kako mi je ispao stomak, kao da sam pred porodjajem. Nemam inspiraciju sad da skidam kile... Pokusala sam da smanjim jelo ali ne ide, jer uvek sve za decom pomazem, ne volim da se baca hrana... U sustini mislim da je kljuc u vezbanju, i kad budem mogla krecem u teretanu ili na neki ples, to je mozda zanimljivije. I jos nesto, verujem da kad pocnem da radim i budem manje kod kuce, manje cu imati prilike da se hvatam hrane i imacu bolju motivaciju da smrsam.

sve nam je skoro isto,i ja imam bas velike grudi ,cini mi se kicma mi se iskrivila od grudi kolike su mi,nadam se da ce mi se smanjit kad prestanem da ga sisam,bas mi je bilo tesko da se skinem na plazi...ma i mene mm voli ovako bucu ali opet ponekad kaze gle kolika si,i kaze mi dobro bi bilo zbog zdravlja da smrsam,jer je nezdravo da sam ovolika,ali kako cu,samo mi je slatko u glavi,i neracunam da sam jela dok hljeb ne pojedem :)

Share this post


Link to post
Share on other sites

Objavljeno

Pocetak prve trudnoce

100_1473.jpg

Ove godine u maju

DSCN0961.jpg

tjesi se imam vece grudi :)

Share this post


Link to post
Share on other sites

Objavljeno

tjesi se imam vece grudi :)

Pa to mi bas i nije za utehu, da si rekla da imas veci stomak pa jos i nekako :lol: A grudi sto se mene tice mogu da budu velike koliko god hoce :rolleyes: Inace sad kad pogledam ovu sliku cini mi se da mi je malo splasnuo stomak od tada. Na moru sam skinula kilu-dve, izgleda da je to bas iz stomaka otislo :) Napokon mogu da stanem u pantalone broj 46 :wacko:

Share this post


Link to post
Share on other sites

Objavljeno

Nadjo ti si meni baš mačka :) I ti Sanja izgledaš super za svoju građu.Sejla pa nemoj se opterećivati.I da se upišem.Ja nikad nisam bila punačka.Jednom sam imala 45 kg što mi je sad misaona imenica.Al kad sam se porodila,ja sam jela kao niko,sve iz straha da ne izgubim mlijeko.Da sam ove pameti to nikad ne bi uradila.Dobila sam 17kg viška.Zezali su me mnogi,al mene to zaista nije pogađalo,kad me neko provicira ili kaže jao kako si se ti ugojila,ja kažem pa da sad sam big mama :D I zaista nemam problem s tim,sve mislim nestaće.Jednom je sestra u DZ komentrisala,pa ti se još nisi porodila <_<:lol: Meni su bucke više simpatične nego mršavice,al ako neko oseća problem kad je zdravlje u pitanju pametnom ishranom i rekreacijom sve izmeniti.Izbaciti hleb,testeninu,prazne kalorije.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Objavljeno

Pa to mi bas i nije za utehu, da si rekla da imas veci stomak pa jos i nekako :lol: A grudi sto se mene tice mogu da budu velike koliko god hoce :rolleyes: Inace sad kad pogledam ovu sliku cini mi se da mi je malo splasnuo stomak od tada. Na moru sam skinula kilu-dve, izgleda da je to bas iz stomaka otislo :) Napokon mogu da stanem u pantalone broj 46 :wacko:

pa stomak i nije puno manji ali jeste ,ma to je tu nedje.marijachi ti si me vidjela kolika sam,ma ti si nasprem mene mrsavica bre...oooo boze kad cu smrsat i kako :(

Share this post


Link to post
Share on other sites

Objavljeno

Nadjo ti si meni baš mačka :) I ti Sanja izgledaš super za svoju građu.Sejla pa nemoj se opterećivati.I da se upišem.Ja nikad nisam bila punačka.Jednom sam imala 45 kg što mi je sad misaona imenica.Al kad sam se porodila,ja sam jela kao niko,sve iz straha da ne izgubim mlijeko.Da sam ove pameti to nikad ne bi uradila.Dobila sam 17kg viška.Zezali su me mnogi,al mene to zaista nije pogađalo,kad me neko provicira ili kaže jao kako si se ti ugojila,ja kažem pa da sad sam big mama :D I zaista nemam problem s tim,sve mislim nestaće.Jednom je sestra u DZ komentrisala,pa ti se još nisi porodila <_<:lol: Meni su bucke više simpatične nego mršavice,al ako neko oseća problem kad je zdravlje u pitanju pametnom ishranom i rekreacijom sve izmeniti.Izbaciti hleb,testeninu,prazne kalorije.

Pogotovo na ovoj drugoj slici :lol: Ne ocekujem ja da nekom budem lepa, pogotovo kad se skinem, ali znam da mogu i da izgledam dobro kad se potrudim. Uvek se moze naci lep komad odece, dobra sminka, frizura i super. Evo meni je npr. NSanja najlepsa zena na forumu, to sam vec rekla, i ne deluje mi kao da ima puno viska, ali ona kaze da je tako i OK. Verovatno zvuci izlizano, ali lepota je zaista u stavu...

Share this post


Link to post
Share on other sites

Objavljeno

Pogotovo na ovoj drugoj slici :lol: Ne ocekujem ja da nekom budem lepa, pogotovo kad se skinem, ali znam da mogu i da izgledam dobro kad se potrudim. Uvek se moze naci lep komad odece, dobra sminka, frizura i super. Evo meni je npr. NSanja najlepsa zena na forumu, to sam vec rekla, i ne deluje mi kao da ima puno viska, ali ona kaze da je tako i OK. Verovatno zvuci izlizano, ali lepota je zaista u stavu...

Slažem se s tobom.Stvar je u stavu,a ti imaš na svakoj slici STAV i zato kažem da si mačka ;) Meni su buce nekako uvek bile velike dobrice,i super zabavne žene.Meni je jedini problem što vrtim 3 komada odeće,sve se nadam smršaću pa ne kupujem novo :mellow:

Share this post


Link to post
Share on other sites

Objavljeno

Slažem se s tobom.Stvar je u stavu,a ti imaš na svakoj slici STAV i zato kažem da si mačka ;) Meni su buce nekako uvek bile velike dobrice,i super zabavne žene.Meni je jedini problem što vrtim 3 komada odeće,sve se nadam smršaću pa ne kupujem novo :mellow:

Oooo ima i te kako zlih debelih ljudi... Meni su npr. punije devojke lepse kad djuskaju u diskoteci nego mrsavice, ne znam zasto, valjda zato sto im to salce isprati pokret pa izgledaju senzualnije :lol: I ja tako nisam htela nista da kupujem pa sam do kraja ipak prelomila, ne mogu da izgledam kao nesvet sve dok ne smrsam, a ko zna kad ce to biti. Evo jos jedna slika, cisto da se podsetimo sta sve mozemo i mi bucke, tj. kako mozemo da se sredimo :)

DSCN1637.jpg

paper_moon i Mishie volite ovo

Share this post


Link to post
Share on other sites

Objavljeno

Nadjo ti meni zracis sexipilom neverovatnim ja sam ti to rekla vec, imala idealnu liniju visak ne znam koliki ,ali iz tebe izbija jednostavno sexipil puca...

:wub: To je taj stav :lol: Inace ovo je varijanta za setnjicu, a kako se tek bucke mogu lepo skockati za neke svecanije prilike, prosto da ih gledas i uzivas :rolleyes: Kad debela zena nadje pravu kombinaciju za sebe, ona moze da izgleda kao bomba, mnogo bolje nego kad se mrsavica skocka, to sam dosta puta primetila.

paper_moon voli ovo

Share this post


Link to post
Share on other sites

Objavljeno

Moja baka kad vidi mršavu ženu,uvijek je sažaljivo pogleda i kaže:jadna,mora da nema šta da jede :D

Share this post


Link to post
Share on other sites

Napravite nalog ili se prijavite da biste odgovorili

You need to be a member in order to leave a comment

Napravite nalog

Postanite član/ica Bebac porodice i uključite se u diskusije na forumu.


Napravite novi nalog

Prijavite se

Već imate nalog na Bebac forumu? Prijavite se ovde.


Prijavite se

  • Članovi/članice na temi   0 članova

    No registered users viewing this page.