Sistematski pregled za zene

odgovora

Objavljeno

Drage moje dame,

Ne znam koliko ste upucene ali nas divni RFZO smatra da je jedan sistematski pregled u tri godine sasvim dovoljan da mi zene ostanemo zdrave i da ne strahujemo od bolesti!

Cekajuci pre dva dana u Domu zdravlja vidim obavestenje da se sistematski rade na tri godine ali ne registrujem jer mi nije logicno. Docekam svoj red i pitam doktora da li se rade u trudnoci brisevi i PAP test jer sam proslog maja bila na sistematskom pa mi je vreme i umalo nisam pala sa stolice kad mi je rekao da sad po novom ide na tri godine.

Ne znam cemu dizu frku da je Srbija u Evropi na prvom mestu po smrtnosti od raka grlica materice ako cemo od sada PAPA test raditi jednom u tri godine!!!

Pokusavala sam da pronadjem od kada je tacno ta izmena posto se ne secam da je tema obradjivana na TV-u ili novinama pa sam po Sluzbenom glasniku dosla do zakljucka da je negde pocetkom februara nova uredba stupila na snagu.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Objavljeno

To je sistematski koji država daje za džabe, ali doktori rade na godinu dana i onda se dva plaćaju a treći je besplatan ...

Share this post


Link to post
Share on other sites

Napravite nalog ili se prijavite da biste odgovorili

You need to be a member in order to leave a comment

Napravite nalog

Postanite član/ica Bebac porodice i uključite se u diskusije na forumu.


Napravite novi nalog

Prijavite se

Već imate nalog na Bebac forumu? Prijavite se ovde.


Prijavite se

  • Članovi/članice na temi   0 članova

    No registered users viewing this page.