Sta raditi kad se muz kocka?

odgovora

Objavljeno

Hvala leni  i sistem123,

Hvala na savetima. Guglati ću svakako. Čitala sam nešto i o klinikama, ali se radi uglavnom o boravku na nekoj od klinika, zatvoreni tip. MAlo mi je to agresivno, Neću ga uspeti motivisati na tako nešto.

Objavljeno

Hvala leni  i sistem123,

Hvala na savetima. Guglati ću svakako. Čitala sam nešto i o klinikama, ali se radi uglavnom o boravku na nekoj od klinika, zatvoreni tip. MAlo mi je to agresivno, Neću ga uspeti motivisati na tako nešto.

Pa moracete nesto naci :( Zelim vam srecu...i imam savet, ebi ga...ako nece da se leci, ako odbija promenu, moraces dalje sama. Ne budi spasilac jer je to nemoguce. Sa kockom je isto kao i sa drogom.

Objavljeno

Pa moracete nesto naci :( Zelim vam srecu...i imam savet, ebi ga...ako nece da se leci, ako odbija promenu, moraces dalje sama. Ne budi spasilac jer je to nemoguce. Sa kockom je isto kao i sa drogom.

Hvala Leni.

Da li neko ima iskustva sa Herc udruženjem u Novom Sadu koje se bavi iskuljučivo ovom vrstom zavisnosti?

Objavljeno

Hvala Leni.

Da li neko ima iskustva sa Herc udruženjem u Novom Sadu koje se bavi iskuljučivo ovom vrstom zavisnosti?

Evo nekih iskustava i preporuka. Napisao je čovek koji je prošao kroz njihov program. Pretpostavljam da će značiti.

"Izuzetno sam zadovoljan programom. Moje stanje i fizičko i psihičko se potpuno promenilo posle samo dva dana, da se to ne može rečima opisati. Ja kada sam došao bio sam na rubu života u svakom smislu. Nisam uopšte više znao šta sa sobom da radim, ni gde da idem, ni ko da mi pomogne. Mislio sam da je nemoguće da se ja mogu izvući. Ovo je pravo čudo, i preporučio bih svima koji ne veruju da dođu i uvere se da je moguće. Nemojte sebe da zavaravate, kao što sam i ja radio. Vreme vam samo pogoršava situaciju i sve više tonete u dugove. Na kraju nećete ni moći da se izvučete. Nemojte da čekate kraj, uradite nešto za sebe.

ŽIVOT NEMA CENU! "

mima1997 voli ovo

Objavljeno

Evo nekih iskustava i preporuka. Napisao je čovek koji je prošao kroz njihov program. Pretpostavljam da će značiti.

"Izuzetno sam zadovoljan programom. Moje stanje i fizičko i psihičko se potpuno promenilo posle samo dva dana, da se to ne može rečima opisati. Ja kada sam došao bio sam na rubu života u svakom smislu. Nisam uopšte više znao šta sa sobom da radim, ni gde da idem, ni ko da mi pomogne. Mislio sam da je nemoguće da se ja mogu izvući. Ovo je pravo čudo, i preporučio bih svima koji ne veruju da dođu i uvere se da je moguće. Nemojte sebe da zavaravate, kao što sam i ja radio. Vreme vam samo pogoršava situaciju i sve više tonete u dugove. Na kraju nećete ni moći da se izvučete. Nemojte da čekate kraj, uradite nešto za sebe.

ŽIVOT NEMA CENU! "

Tako stravno i istinito.

Razmišljam koliko je tj smo blizu toga.   Kontaktirati ću ih  pa javljam iskustva.

Napravite nalog ili se prijavite da biste odgovorili

You need to be a member in order to leave a comment

Napravite nalog

Postanite član/ica Bebac porodice i uključite se u diskusije na forumu.

Napravite novi nalog

Prijavite se

Već imate nalog na Bebac forumu? Prijavite se ovde.

Prijavite se

• Članovi/članice na temi   0 članova

No registered users viewing this page.

• Test za utvrđivanje trudnoće
      Započeo/la Zabrinuta mama · Objavljeno
      Pozdrav, interesuje me da li se neka od zena susrela sa sledecom situacijom?
      Naime, poslednja menstruacija je bila 28.04, koja je trajala 7 dana  nakon tpga imala sam redovne odnose do 15.05. 
      Prvo zelom da napomenem da nemam redovne mens i da nekada dobijam bukvalno svaki drugi mesec. Moje sledece pitanje:
      Dva testa su mi pokazala jedva vidljivu liniju, a beta je pokazala 0,114 vrednost. Da li postoji mogućnost da je u pitanju trudnoća,  ali da je isuvise rano da beta pokaze dobru vrednost? Hvala unapred na odgovorima.
    • Test za utvrđivanje trudnoće
      Započeo/la Zabrinuta mama · Objavljeno
      Pozdrav, interesuje me da li se neka od zena susrela sa sledecom situacijom?
      Naime, poslednja menstruacija je bila 28.04, koja je trajala 7 dana  nakon tpga imala sam redovne odnose do 15.05. 
      Prvo zelom da napomenem da nemam redovne mens i da nekada dobijam bukvalno svaki drugi mesec. Moje sledece pitanje:
      Dva testa su mi pokazala jedva vidljivu liniju, a beta je pokazala 0,114 vrednost. Da li postoji mogućnost da je u pitanju trudnoća,  ali da je isuvise rano da beta pokaze dobru vrednost? Hvala unapred na odgovorima.
    • VTO - procesi
      Započeo/la Sljiva11 · Objavljeno
      Ja sam pila Primolut,ali ne tih dana ciklusa vec obrnuto,jedno desetak dana pre nego sto bih dobila,cim sam prestala da ga pijem ciklus je krenuo i odmah sam usla u proceduru za vto. Ne znam cemu tacno sluzi ali jisam nikakve komplikacije od njega imala..
    • VTO - procesi
      Započeo/la boka83 · Objavljeno
      Zdravo svima. Da li je neko imao iskustva sa lekom Primolut Nor? Dat mi je da ga pijem u sklopu pripreme za VTO od 26.  do 15. dana ciklusa. Da li znate zašto se daje i šta bi trebalo da učini? Ciklusi su mi inače redovni i normalni.  Hvala unapred 
    • Vas hobi
      Započeo/la Maki95 · Objavljeno
      Lepo je videti da nisam jedina majka koja voli da se kladi dok bebac spava. MM je strastveni zaljubljenik u fudbal i dok bebac spavka uzivamo da gledamo utakmice i takmičimo se ko ce vise tipova da pogodi na uživo kladjenju. Medjutim, dok je on na poslu ja koristim priliku da sakupljam freebet bonuse na novim online kladionicama  Ukoliko imate neki dobar izvor informacija za nove besplatne uloge javljajte. Ja sam pronašla freebets gde mogu da vidim sve najnovije freebet bonuse bez depozita.
  • Teme