Прираслица?

odgovora

Objavljeno

Данас сам била на дабл тесту. На ултразвуку је све ОК, осим што ми је доктор рекао да имам контракције и некакву прираслицу која би у каснијој трудноћи могла да направи проблем. Баш ме занима је л' нека од вас имала сличан проблем. До сада сам била кул, сад ме ово узнемирило. :(

Share this post


Link to post
Share on other sites

Objavljeno

Ajde da gurnem na TOP :)

Jel možda neko ima iskustva?

Share this post


Link to post
Share on other sites

Objavljeno

Vidim da se niko ne javlja,pa eto samo da ti kazem da jedini put kad mi je doktorka pomenula priraslice,je kada me je porodila treci put i kad sam pitala zasto imam dren(cr je u pitanju),ona mi je rekla da je morala bolje da pocisti,imala sam priraslice,ali ja sam to razumela od prethodnih rezova.Isto sam tako cula da dr objasnjava jos jednoj porodilji na cr,da je imala priraslice(toj je bio 2,cr).

To je ono sto ja znam,a to verovatno nema veze sa tvojim.

Zato,mrvicice,postavi pitanje u temi pitajte ginekologa,pa ce ti suprug od enav odgovoriti!

Share this post


Link to post
Share on other sites

Objavljeno

Испоставило се да немам никакву прираслицу. Ово сада пишем да бих још једном скренула пажњу свима вама да је увек потребно потражити мишљење другог лекара.

Кад сам тек установила трудноћу, два дана након тога појавило ми се некакво крварење због којег сам се јавила доктору у дому здравља, а овај ме са упутом за болницу послао на прекид трудноће, рекавши да то у мојим годинама и након претходне неуспеле трудноће не може значити ништа друго. Испоставило се да је трудноћа у реду, а то што сам ја тог дана плачући отишла кући - ником ништа. Затим ми доктор у Институту за мајку и дете, приликом прегледа за дабл тест, каже да имам прираслицу која ће врло вероватно у каснијој трудноћи правити проблем. Како су ми објаснили, прираслица може да изазове побачај, може да оштети плод у неком неизвесном степену (при чему стварно не знам шта бих радила!), а може да се деси и да цела трудноћа прође без икаквих проблема... Таман да до краја не спавам мирно. Данас ми др Филимоновић у Фронту каже да нема ни трага од прираслице... Ето. Извињавам се због скретања са теме, али имала сам потребу да испричам шта се тачно десило и да још једном нагласим оно с почетка - обавезно друго мишљење!

Share this post


Link to post
Share on other sites

Napravite nalog ili se prijavite da biste odgovorili

You need to be a member in order to leave a comment

Napravite nalog

Postanite član/ica Bebac porodice i uključite se u diskusije na forumu.


Napravite novi nalog

Prijavite se

Već imate nalog na Bebac forumu? Prijavite se ovde.


Prijavite se

  • Članovi/članice na temi   0 članova

    No registered users viewing this page.