DIJETE - Vrelo ljubavi

odgovora

Objavljeno

Djete je jedina tačka u kojoj se stiče osjećanje nježnosti i ljubavi svih nas. Ono je vrelo ljubavi, kada ga dotaknemo, dotakli smo samu ljubav. Ako bi se ljubav, dar svakog dijeteta koje je donjeto među nas, ostvarila u svoj veličini, naša ionako velika dostignuća, postala bi neizmjerna.

"Ako nema ljubavi sve je ništa, ljubav je više od elektriciteta koje unosi svijetlost u pomračinu, više od etarskih talasa koji prenose naš glas, više od bilo koje druge energije koju je čovijek otkrio i naučio da koristi, ona je jača od svega što postoji,.... Zato je moramo proučavati i njom se služiti, jer izučavanjem ljubavi i njena primjena dovešće nas do vrela iz kog ona izvire: DJETETA"

Jedan jako ljep citat koji me je ponukao da otvorim ovu temu....

Djete je zaista nešto najljepše i iz njega izvire samo ljubav koja toliko može da promjeni čovijeka. Dijeca nas vraćaju u svijet mašte, fantazije i naivne ljubavi koja tako snažno djeluje na nas i normalizuje naš svijet...

Share this post


Link to post
Share on other sites

Objavljeno

LEPO ZAISTA!!!

moja deca su meni sve. nada za bolje sutra, svaki osmeh i suza, radost i tuga. moj zivot i moja ljubav, moja patnja i bol.. sve reci su male da opisu sta je to sto dete izaziva u nama. ta bezuslovna ljubav koju im pruzamo i koja se tako cisto i neiskvareno vraca..

nista ne moze da zameni osecaj kad mi moje dete mazi kosu i kaze: mamice, ljubavi moja volim te puno puno puno..

Share this post


Link to post
Share on other sites

Objavljeno

Divno receno... Naucila sam koliko je malo potrebno da bi se osjecali dobro. Ako bi me neko pitao sta sam dobila rodjenjem djeteta, rekla bih- cijeli svijet!

Dok nisam postala majka, sitnice su me znale uzdrmati, nervirala sam se cesto... Sada samo pogledam to malo lice, onaj osmijeh sa dva bijela zubica, prcasti nosic, i tada se opustim- on je moje vrelo ljubavi, mira, srece, ispunjenosti... Dijete je moj izvor ZIVOTA!

Share this post


Link to post
Share on other sites

Objavljeno

Jedno vreme forum nije dobro radio, a ja sam ostavila poruku o tome šta mi znači to što sam postala mama. Nisam baš sigurna da je to ova tema, ali je najsrodnija pa ću ponoviti tu izjavu, jer imam potrebu da je pustim u etar.

....Dakle, dugo sam bila nesigurna kao devojka i kao ličnost. Kad sam rodila bebu, javila se neka snaga iznutra. Nemam potrebu više da se da se šćućurim nekom u zagrljaju i da se tamo osećam sigurno. Osećam se celo i sigurno kad držim u naručju ovog mog vragolana!

Share this post


Link to post
Share on other sites

Napravite nalog ili se prijavite da biste odgovorili

You need to be a member in order to leave a comment

Napravite nalog

Postanite član/ica Bebac porodice i uključite se u diskusije na forumu.


Napravite novi nalog

Prijavite se

Već imate nalog na Bebac forumu? Prijavite se ovde.


Prijavite se

  • Članovi/članice na temi   0 članova

    No registered users viewing this page.