Doktori koji su vam vodili trudnoću

odgovora

Objavljeno

Ako ima trudnica ili sadašnjih mama iz Užica, volela bih da znam ko im je vodio trudnoću. :)

Ja sam se odlučila za dr. Boška Ristanovića, snajka je s drugom trudnoćom imala mnoooogo lepa iskustva s njim, i ja sam do sada poprilično zadovoljna... :)

Objavljeno

Drugarice su bile zadovoljne dr Mirom Kokošar i dr Jelenom Kaljević.

Objavljeno (Izmenjeno)

Drage moje, nova sam ovde u cetvrtoj nedelji trudnoce. Prilicno skoro sam se udala/preselila, i menjam ginekologa, da mi bude u najblizem domu zdravlja "u kraju". Da li neko zna dobrog ginekologa u Dragise Misovic (gde planiram da vodim sve, ali ipak moram imati i odabranog ginekologa u domu zdravlja a to je Dom zdravlja u Durmitorskoj 9, za zaposlene MUP-a? Bg je u pitanju ;)

Valjda sam jasno napisala :/

Hvala najlepse :***

Izmenjeno od strane nesny-nensy

Objavljeno

Ja trudnocu vodim u frontu..doktorka koja me vodi je Dragana Bojovic Jovic.. Idealna doktorka za panicarke jer ce vas slati na sve moguce i nemoguce analize i ultrazvukove..nista ne prepusta slučaju..a s druge strane ima drugarski odnos prema pacijentkinjama..stalno ali stalno je vesela i pozitivna..i uvek je spremna da se iscima zbog vas..tipa da vas licno sprovede negde ili odvede kod kolege ili da vam zakaze nesto u okviru fronta.. Stvarno brine o svojim pacijentima.. Nazalost ona ne poradja..ali ja cu joj se svakako javiti kad porodjaj krene pa mozda svrati kao podrska :D Specijalnost joj je VTO..ja sam sasvim slučajno upala kod nje bez ikakve veze..prirodnim putem sam ostala u drugom stanju ali me je ipak prihvatila i vodila od seste nedelje pa evo sve do kraja :) 

Eto svaka preporuka za tu doktorku :) 

Objavljeno (Izmenjeno)

Pozdrav, imali neko iskustvo sa doktorkom Jelenom Stamenkovic Dukanac? Planiram da prebacim  vodjenje trudnoce kod nje u opstu bolnicu Medigroup, pa me interesuju iskustva. Hvalaaa :) 

Izmenjeno od strane Anonymous

Objavljeno

Ima li neko iskustva sa dr Aleksandrom Đokić iz DZ Mirijevo? Ranije je radila u Paliluli. Hvala!!!

Objavljeno

Imam ja, sta Vas zanima?

Objavljeno

Pozdrav. Da li neko ima iskustva sa doktorkom Brankom Lazic Dragicevic? Trenutno radi u BelMediku a mislim da je ranije radila u Domu Zdravlja Vozdovc. Hvala unapred. :) 

Objavljeno

Romi, cula sam za tu dr, nije losa.

Objavljeno (Izmenjeno)

Da li je neko od Vas vodio trudnoću privatno kod Dr Milana Brakusa, a porađao se u državnoj bolnici. Termin mi je blizu, pa me zanima kog lekara je potrebno častiti i koliko? Niko ne voli da pominje cifre ali mi ipak trebaju smernice. Dr mi je rekao da castim kada se porodim, pa sam zbunjena sta to tacno podrazumeva: parice ili viski ili nesto trece? Hvalaaaaa

Izmenjeno od strane Mrs Always Right
pojasnjenje

Napravite nalog ili se prijavite da biste odgovorili

You need to be a member in order to leave a comment

Napravite nalog

Postanite član/ica Bebac porodice i uključite se u diskusije na forumu.

Napravite novi nalog

Prijavite se

Već imate nalog na Bebac forumu? Prijavite se ovde.

Prijavite se

• Članovi/članice na temi   0 članova

No registered users viewing this page.

• Porodilište - Zemun
      Započeo/la ChicChick · Objavljeno
      zdravo svima, ima li nekih svežih iskustava o Zemunskom porodilištu? čula sam da se neki novi deo gradi/renovira do kraja 2023 - kako izgleda trenutno ono što radi? imate li preporuku za dr iz Zemunskog kod koje/g bih išla privatno do pred prodjaj?
    • Pilula za dan posle
      Započeo/la Gospodja · Objavljeno
      Caoo zene, Zanimaa me da li je neka od vas imala jako tamno skoro pa crno krvarenje par dana nakon popijene tablete za dan posle.. porodila sam se pre tri mesecaa (carski), ciklus mi je redovan nakon trudnocee,tj ova dva koja sam imala do sada.. sad mi se desilo da sam ciklus dobila 10 dana ranije, nije obiman kao inace ali je dosta taman skoro pa crn.. koja je verovatnoca da sam zakacila trudnocu i da li postoji mogucnos da nesto nije kako treba? Hvala unapred!
    • Najraniji simptomi trudnoće
      Započeo/la Gagana246 · Objavljeno
      Sacekaj jos koji dan pa opet uradi test.. Meni kasni evo vec 7.dan,sinoc radila test-negativan.. A imam dosta simptoma trudnoce.. Ne znam vise sta da mislim,jer mi je meca inace na 29 dana, tacna u sat.. Nisam imala nikakve stresove,nisam pila lijekove,apsolutno nista sto bi je moglo poremetiti ali je ipak Nema   Kupila sam i danas jos jedan test pa cu ga ujutru ponovo raditi pa sta mi Bog da.. I mi pokusavamo vec duze vrijeme i zivim za trenutak kad cu ugledati +
      Započeo/la Ciki1 · Objavljeno
      Да ли је нека од вас имала симотоме трудноће, а притом да тест буде негативан.... Наиме, муж и ја радимо ма томе да  у скорије време да се остваримо у улози родитеља. Ја иначе НЕМАМ редовну мецу, 2 месеца ми је прескочила и да бих 20.01. процурила али мало, ето колико остане на папиру кад се обришем и то светло розо по која тачкица. Већ 5 дана ми се појавио млечно бели секрет, који је и даље присутан, повишена ми је и јутарња температура на 36,4, а преко дана ми иде и до 37,2.. Из чиста мира почнем да плачем а након тога се смејем, с времена на време имам болове у доњем делу стомака и груди ме пецкају, најчешће део око брадавица Да ли да се надам да ћу у скорије време угледати || цртице или...
      Započeo/la Ankasd · Objavljeno
      jedan dan mi ceo dan bilo muka,cak nista nisam mogla da jedem,a kad sam mokrila malo se pojavila krv.dal je to znak da sam trudna?hvala unapred
  • Teme