Doktori koji su vam vodili trudnoću

odgovora

Objavljeno

ja sam PREZADOVOLJNA svojom doktorkom, obe trudnoce mi je vodila od pocetka, oba puta me je ona porodila, sve pohvale i dan danas kad sam u nekoj nedoumici pozovem je ili odem kod nje, nista bolje nego kad u lekara imas bezgranicno poverenje

Kao i ti imam divno iskustvo :) Moju trudnocu te "daaaavne" 2003-e godine vodio je tada mladi i ne toliko poznati Dr. Dragan Stajic. Znao me je cesto primiti u toku noci kada dezura u Betaniji a ja imam bolove, iako nisam imala knjizicu, pregledao bi me i ne bi zaveo u komp, da ne bih morala platiti. Sve sto je on uzeo od mene bio je litar viskija koji sam mu jednom prilikom donel. On me je i porodio i posle porodjaja cesto dolazio u sobu da vidi kako sam, a kad sam spomenula da zelim da ga castim, rekao je da mi to ne pada na pamet i da slucajno nista ne donosim jer nece uzeti. Sad citam i neka drugacija misljenja o njemu, da uzima novac...moguce, vreme i druzenje sa starim korumpiranim doktorima ga mozda iskvarilo, ali ja ga u secanju nosim kao predivnog doktora. Ako bih se opet poradjala, birala bih njega,,,ako bih vec morala platiti, bar bih platila onome koji vredi :lol:

Share this post


Link to post
Share on other sites

Objavljeno

Pa, nije njega niko iskvario. On ti je jedan od najistaknutijih za uzimanje para. Ovi mladi mogu da uce od njega. Dovoljno je reci da mu je vozni park veoma skup, kao i stambeni prostor. To od plate od 55ooo nema sanse. Koliko god da dezura.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Objavljeno

Privatno ko ga poznaje nikad ne bi rekao, jer je ok, ali vidi se razlika u imovinskom stanju...

Share this post


Link to post
Share on other sites

Objavljeno

Ja sam trudnocu vodila kod privatnog gin u Vrbasu, jako sam bila zadovoljna,opustena.Obicno kazu da takvi zakazuju i kad treba i kad ne,da uzmu pare,ali ovaj nije.Sve sto me zanimalo saznala i to na razumljiv nacin,svaki pregled je bio uz salu..Pocetkom 9 meseca sam otisla samo da u DZ otvorim trudnicki karton,da dobijem uput,tamo su me pitali gde sam do sad..Toliko sam bila sigurna u dr,da je sve ok da cak kad sam se porodila pitala samo DEVOJCICA,ZAR NE?

Share this post


Link to post
Share on other sites

Objavljeno

Meni je ovo prva trudnoća, tako da nemam sa čim da poredim lekara, ali za sada sam jako zadovoljna doktorkom Majom Markoskom iz DZ Z.O.V. u Novom Sadu. Žena je zaista prijatna, nikada se ne čeka duže od 15 minuta od zakazanog termina...Strpljiva je (ja uvek imam gomilu pitanja) :rolleyes: Tako da, za sada mi ne pada na pamet da idem bilo gde drugde, kad i za osigranje koje već plaćam dobijem sve što mi treba, i to na vrlo fin način. Inače, pre trudnoće sam se naslušala svega i svačega o lekarima po domovima zdravlja, ali ova moja definitivno pobija sve te priče...Eto, možda imam sreće, ali činjenica je da žena sasvim profesionalna i ok.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Objavljeno

Meni je trudnocu vodio doktor Andrijasevic iz Gak Visegradska. U stvari, ja sam zalgavila tamo u 6 mesecu, zbog moguceg prevremenog porodjaja, lezala sam do ulaska u 9. Ja sam bukvalno utrcala u 9 mesec i odmah se porodila. Inace, pored Dr. Andrijasevica, koji me je vodio dok nisam zaglavila bolnicu, svakodnevno sam bila u kontaktu sa Dr. Sulovicem, Dr. Opalic, Dr. Radunovicem i o njima mogu reci sve najbolje. Bilo je jos doktora koji su se vrteli tu, ali nemogu sad da se setim imena. Ups, preskocih, Dr. Berisavac i Dr. Markovic.

Ja o njima mogu samo SVE NAJLEPSE. To su ljudi koji su maksimalno profesionalno odradili svoj posao, i bili za ta 2 meseca maksimalno korektni prema meni.

cak i Dr. Radunovic za kog se prica sve i svasta. Covek me je pregledao, pokazao mi UZ, objasnio mi je sta je odradjeno lekovima koje su mi dali, i pustio me kuci na vikend, 3 dana pre porodjaja, da ne poludim u bolnici, po sistemu, vec je kraj... tu smo gde smo trebali da dodjemo, pa i ako se porodis sa bebom ce biti sve ok. I tako je i bilo...

Share this post


Link to post
Share on other sites

Objavljeno

Mada sam vec pisala na ovoj temi i hvalila svog divnog doktora jednostavno ne mogu da odolim.Jos jednom sve pohvale za vrhunskog strucnjaka i velikog coveka dr Vladimira Vajsa.Samo reci hvale. Jednostavno ne mogu da verujem da takav covek postoji i opstaje u danasnje vreme.Divan

Share this post


Link to post
Share on other sites

Objavljeno

Moj doktor je bio divan prema meni. samo je dovoljno reci da se svih 12 sati porodjaja nije odvajao od mene. Radi u DZ i nista apsolutno nije hteo da uzme. Bice vam jasno kad vam kazem da iz drugih gradova dolaze kod njega. Ja sam mu beskrajno zahvalna.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Objavljeno

Prvi put kada sam bila trudna 2006. godine doktor koji mi je vodio trudnoću je radio i privatno i u kliničkom centru Banjaluka. Bio je divan i krasan, uvijek raspoložen, osmijeh na licu i uvijek dostupan na mobilni. Skoro svaki put mi je radio i vaginalni pregled i ultrazvuk i sve ostale potrebne pretrage. Ja sam bila prezadovoljna s njim i svim drugaricama sam ga toplo preporučivala. Kada je došao dan mog poroda on je došao od kuće u bolnicu da me porodi i sve je prošlo super. Naravno moj suprug ga je počastio finom kovertom, pićem itd.

Sad sam ponovo trudna (već 8 mjesec), dvojna praksa je ukinuta tako da "moj" doktor radi samo u KC BL, gdje ja svaki put dođem uredno sa uputnicim na kontrolu, ali je on totalno drugačiji. Jedva da progovara, sve moram da izvlačim iz njega, postavljam mu milion pitanja kada mi nešto nije jasno, radi mi samo ultrazvučne preglede, nije mi ni jednom uradio papa test ni bris. Na mobilni telefon ga je nemoguće dobiti. Prosto mi dođe da ga pitam kolika je njegova tarifa :angry: Ostalo mi je još malo do kraja pa mi se iz tog razloga ne mjenja doktor. Sad se spremam kad odem na kontrolu da sama od njega tražim da mi uradi vaginalni pregled i bris ( jer ne bih željela da sa nekom upalom, koju trudnice često imaju u trudnoći bez nekih simptoma, odem na porod), a on nek misli šta hoće.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Objavljeno

Ja sam prve dve trudnoce vodila privatno Dr. Tesic i jako sam zadovoljno al ovog puta 3 im nedam vise novca idem u Z.O.V i isto mi lepo vode trudnocu nemam zamerku nikakvu ...

sta se promenilo kad hoces da menjas dr???

ja sam dr Markoski Majom jako zadovoljna, o tome sam pisala i u drugim temama. prvu trudnocu mi je vodila KAO Mirovicka na bul.Mihajla Pupina i nisam zadovoljna jer me je za sve slala privatno, pa onda sam mogla voditi privatno trudnocu i bilo bi mi bolje. za svo vreme ni jednom mi nije kontrolisala ni tt ni ta.. toliko o dr !!!

Share this post


Link to post
Share on other sites

Objavljeno

Da slucajno neko ne zna kako da dodjem do dr. Lubica jer ovi ovde u Nisu su vise mesari nego lekari!

Share this post


Link to post
Share on other sites

Objavljeno

Zvoncice kod koga ides u Z.O.Vuka,ja idem isto kao i Ivana kod M.Markoske.

Znaci za CR moze da se namesti kod koga ja hocu?

Share this post


Link to post
Share on other sites

Objavljeno

U principu jesam zadovoljna. Nisam odusevljena,ali je u principu ok i korektan.

Dr. Tomislav Ugarkovic, radi u Zmaj Ognjena Vuka i privatno u Perinatalu pa sam kombinovala.... Expertni i obicni UZ sam radila privatno kod njega, a zbog papirologije oko komisije i po raznorazne upute sam isla u DZ.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Objavljeno

Da,on bas retko pregleda (sem privatno UZ). Meni je grupu sekreta radio jedan jedini put i to na pocetku devetog meseca. "Rucno" me ni jednom nije pregledao. Zato krvnu sliku i urin forsira barem jednom mesecno,kao i UZ. Njegova filozofija je valjda da se prema tome moze sve videti... !?

Nije od onih doktora koji ce ti podilaziti sa "cico-mico", ali je korektan. Barem prema meni.Mada,ja sam kod njega isla i privatno... Ne znam kakva je situacija tj kakav je prema pacijentima koji kod njega idu samo u DZ.

Za Vesnu Dobric sam cula sve pohvale,radi sa njim u smeni ali je tesko doci do nje,mislim da ne potpisuje vise nove ugovore jer nema mesta kod nje..

Share this post


Link to post
Share on other sites

Objavljeno

Ja sam bila zadovoljna.

Vodila sam trudnoću privatno, radila sam i nisam imala vremena da se gnjavim po domovima zdravlja.

Dr je uvek bila pristupačna i odgovarala na svako moje pitanje.

Знам гинеколога који када обавља гинеколошку праксу приватно, у својој ординацији, веома је љубазна. Али када ради у ДЗ, веома је непријатна и груба, галами на пацијенте. :rolleyes:

@тема

Веома сам задовољна гинекологом из Дома здравља.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Objavljeno

Da li neko moze da mi da predlog gde u Novom Sadu da idem kod drzavnog ginekologa?Do sada sam isla privatno nisam imala osiguranje ali sada sam i to sredila pa planiram kod drzavnog da idem u 22 sam nedelji...Bila bih vam mnogo zahvalna kada bih mi predlozili nekog dobrog ginekologa?? :unsure: :unsure: :unsure: :unsure: :unsure:

Share this post


Link to post
Share on other sites

Objavljeno

Meni je ovo prva trudnoća i, čitajući neke od vaših postova, mogu reći da sam imala sreće.

Trudnoću mi vodi moj ginekolog, Dr. Molnar (interesantno je da je on mojoj majci vodio sve tri trudnoće - dva brata+ja).

Nakon odlaska u penziju je započeo privatnu prkasu pa sam odlazila u njegovu privatnu kliniku, ali nekako su se kockice složile i baš kada sam zatrudnela njega postave i za načelnika ginekologije pa sam "prešla" kod njega u državnu praksu.

Čovek je krajnje korektan, ljubazan, strpljiv i pun razumevanja.

Kada mi je radio prvi ultrazvuk, aparat u državnoj ambulanti nije bio ispravan, pa mi je zakazao UZ kod njega u privatnoj i odbio je da mi naplati.

Što se tiče 4D UZ, rekao mi je da mogu da biram da li ću ga raditi kod nas u bolnici besplatno ili ću platiti odlazak kod pravog stručnjaka. Malo sam se raspitivala i saznala da kod nas u bolnici baš i nisu stručni i da često ne urade 4D UZ kako treba ( a neretko pogreše i pol). Odlučila sam se za kvalitetniju i stručniju uslugu (uz plaćanje, naravno), pa me je Dr. Molnar uputio na "Megalab" kliniku u Subotici (sve pohvale za njih), kod profesora doktora Stojića (za njega takođe imam samo reči hvale).

Inače, ja sam skoro 30. nedelja trudnoće i do sada sam išla na dva UZ i jedan 4D UZ (u ponedeljak idem na još jedan 4D). Doktor kaže da nema potrebe za češćim UZ pregledima.

Jedino mi je žao što Dr. Molnar neće moći da prisustvuje mom porođaju (iako je načelnik ginekologije, on je u penziji), ali mi je rekao da ne brinem i da će porođaj voditi njegov kolega za kojeg on garantuje (i o tom čoveku sam čula pohvale).

U svakom slučaju, prezadovoljna sam.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Objavljeno

Dajte neki savet! Vodila sam trudnocu u DZ ali nikako nisam bila zadovoljna dr jer me je zeznula u mnogim stvarima i ja prosle nedelje promenim izabranog lekara.Ova dr je ok ali ja ne planiram vise da vodim trudnocu tu nego se prebacujem u bolnicu kod dr koji je medju boljima.A ova dr u DZ mi je zakazala kontrolu 17.08. i uz 29.08. a i u toku ovih nedelju dana dosta se trudila oko mog bolovanja (mada to joj je i posao).Sad ne znam da li neko vreme da nastavim i kod te dr i u bolnicu,mada se bojim da onda nece priznati nalaze dr iz bolnice.Kako to da resim?

Share this post


Link to post
Share on other sites

Objavljeno

Dajte neki savet! Vodila sam trudnocu u DZ ali nikako nisam bila zadovoljna dr jer me je zeznula u mnogim stvarima i ja prosle nedelje promenim izabranog lekara.Ova dr je ok ali ja ne planiram vise da vodim trudnocu tu nego se prebacujem u bolnicu kod dr koji je medju boljima.A ova dr u DZ mi je zakazala kontrolu 17.08. i uz 29.08. a i u toku ovih nedelju dana dosta se trudila oko mog bolovanja (mada to joj je i posao).Sad ne znam da li neko vreme da nastavim i kod te dr i u bolnicu,mada se bojim da onda nece priznati nalaze dr iz bolnice.Kako to da resim?

vladana mislim da je najbolje da ispostujes doktorku 17.08 ali da joj kazes da si presla kod doktora iz bolnice (mogla bi i nesto da izmislis kao poznajes doktora) da ti ne bi radila ultra zvuk a opet da ostanete u ok odnosima zbog papirologije. ja sam i u prvoj i sada u drugoj trudnoci tako radila u bolnici vodila trudnocu a u dz isla po papire i nikad nisu pravili probleme a i koliko sam ukapirala svi doktori iz dz i bolnice se poznaju i medjusobno postuju.... bice sve ok

Share this post


Link to post
Share on other sites

Objavljeno

vladana mislim da je najbolje da ispostujes doktorku 17.08 ali da joj kazes da si presla kod doktora iz bolnice (mogla bi i nesto da izmislis kao poznajes doktora) da ti ne bi radila ultra zvuk a opet da ostanete u ok odnosima zbog papirologije. ja sam i u prvoj i sada u drugoj trudnoci tako radila u bolnici vodila trudnocu a u dz isla po papire i nikad nisu pravili probleme a i koliko sam ukapirala svi doktori iz dz i bolnice se poznaju i medjusobno postuju.... bice sve ok

Ali bojim se da ne bude mnogo da mi dr u DZ radi pregled 17. pa onda opet dr u bolnici 25. jer tad trebam kod njega.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Objavljeno

Ali bojim se da ne bude mnogo da mi dr u DZ radi pregled 17. pa onda opet dr u bolnici 25. jer tad trebam kod njega.

ti lepo idi kod nje 17-og i odma joj reci da ces ici na preglede u bolnicu i pitaj je kakva je procedura, da li treba da nastavis i da dolazis kod nje..... tako sam ja uradila...... i veruj mi neces imati nikakvih problema, nece se ljutiti, ona svoju platu dobija pregledala tebe ili ne.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Objavljeno

Konacno sam nasla pravog lekara koji ce me lepo pregledati i brinuti o mojoj trudnoci i dans cujem da je suspendovan! Ako je to istinaonda stvarno ne znam sta cu i gde cu,pogotovu sto je on jedini hteo da mi napise izvestaj sa kojim ce mi komisija produziti bolovanje. :unsure:

Share this post


Link to post
Share on other sites

Objavljeno

Konacno sam nasla pravog lekara koji ce me lepo pregledati i brinuti o mojoj trudnoci i dans cujem da je suspendovan! Ako je to istinaonda stvarno ne znam sta cu i gde cu,pogotovu sto je on jedini hteo da mi napise izvestaj sa kojim ce mi komisija produziti bolovanje. :unsure:

bar znas zasto je suspendovan :rolleyes:

sala mala.. imam sestru u zr, porodila se u junu ako ti znaci mogu da se raspitam kod nje pa da ti javim..

Share this post


Link to post
Share on other sites

Objavljeno

Kao sto napisah, prezadovoljna izabranim ginekologom, i ne bih ga menjala.

Medjutim, imamo problem...on sada radi samo u bolnici, znaci bez uputa za lezajne ne mozemo stici do njega, a sada nemam para da idem privatno.

DA LI IMA KOGA IZ SOMBORA?

Da mi date savet kojeg da izaberem u Mirnoj?

Share this post


Link to post
Share on other sites

Objavljeno

bar znas zasto je suspendovan :rolleyes:

sala mala.. imam sestru u zr, porodila se u junu ako ti znaci mogu da se raspitam kod nje pa da ti javim..

E,znacilo bi mi.Pitaj je ko joj je vodio trudnocu i da li je zadovoljna.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Napravite nalog ili se prijavite da biste odgovorili

You need to be a member in order to leave a comment

Napravite nalog

Postanite član/ica Bebac porodice i uključite se u diskusije na forumu.


Napravite novi nalog

Prijavite se

Već imate nalog na Bebac forumu? Prijavite se ovde.


Prijavite se

  • Članovi/članice na temi   0 članova

    No registered users viewing this page.