See who gave reputation
Nema novih sadržaja
-
Članovi/članice na temi 0 članova
No registered users viewing this page.
-
Najraniji simptomi trudnoće
Započeo/la k a m · ObjavljenoПошто до одавно писала,ситуација је до сада вероватно разјашњена..или си у међувремену добила или је време за тест? -
Čuvanje majčinog mleka
Započeo/la k a m · ObjavljenoДа сам данас умрла не бих знала за ово, накит од мајчиног млека.... -
Najraniji simptomi trudnoće
Započeo/la Kris93 · ObjavljenoPozdrav,nova sam na forumu tj.prvi put postavljam pitanje inače sam pratila do sada sve šta se piše na forumu. Interesuje me da li je neka od vas imala slično iskustvo. U poslednje vreme,tačnije od 15-16.06 imam neki čidan osećaj u stomaku. Muž i ja smo radili na bebi ali tek od početka ovog meseca. Pošto on radi u inostrantvu nemamo česte odnose. Poslednji ciklus mi je bio 28.05 i trajao je do 02.06 a već 05.06 smo imali ne zaštićen odnos. Naredni ciklus bi trebao da mi bude 27.06. Od 15.06 osećam neku blagu mučninu,imam česte gorušice,menstrualne bolove,donji stomak naduven,često mokrim,bubuljice na bradi,nelagodnosti u sedečem položaju i bolovi u krstima. Možda sam ja sve ovo umislila ali mi se stvarno nikada nije desilo da imam ove neke simptome do 4-7 dana pre menstruacije koja mi je tačna u minut. Inače imamo dva sina i uvek nam je bila želja da imamo veliku porodicu. -
Bhcg
Započeo/la Marina N 1982 · ObjavljenoEvo da se javim, u sredu sam dobila smedje krvarenje,a u cetvrtak sam ponovila betu i otisla na pregled. Beta je pala na 180, 3 dana ranije je bila 190. Dr mi je rekao da idem kuci i da je to neuredna trudnoca i nastupa spontani pobacaj. Rekao je da se nakon 5 dana uradi beta i odradi pregled kod svog ginekologa. Ja sam samoinicijativno uradila danas betu i ona je vec sada 43. Dakle za dva dana sa 180 je pala na 43. Inace pobacaj je krenuo, dobila sam krvarenje slicno menstrualnom. Prvi dan sam imala jake grceve u predelu materice. Sada su bolovi uminuli i scekujem taj 5.dan da obavim pregled i nadam se da ce se telo zaista samo od sebe ocistiti i da nece biti potrebe za dodatnim intervencijama. I da ce beta biti negativna. Ja sam bila pripremljena na ovaj ishod,ali nada je uvek postojala, to nam je valjda usadjeno. -
Test za utvrđivanje trudnoće
Započeo/la Sedmica · ObjavljenoNovaa sam ovdee potrebna mi je pomoc, poslednji ciklus sam imala 30. Aprila a poslednji odnos 15., kasni vec dosta, Pritom sam uradila Betu u subotu I u utorak i oba rezultate su iznosila 0,20, idalje se plasim da se ne radi o trudnoci, paa bih pitala za misljenje?
osecam sve simptome pms-a Ali idalje nista, takodje sam uradila Dana’s test iz urina i negativan je.
hvala unapred
-
-
Teme
-
2Nakon apela portala Bebac država ispravlja nepravdu roditeljima dece rođene pre 1. jula
Započeo/la Bebac · Started
-