Da li bi ovo pokušale sa svojom bebom?

odgovora

Objavljeno

Yelenac hvala za predlog, toga se nisam setila.

Rodjendan ce biti na bazenu koji se nalazi na ulazu u Batajnicu, bili smo i prosle godine...bilo je super,1,5- 2h su u bazenu i 1h klopa,tort...

Hajde, ako ti ne bude tesko, slikaj bazen, prostor. Bas me interesuje. Uzmi im br. telefona, plizzzzzz! ;)

Share this post


Link to post
Share on other sites

Objavljeno

pogledajte snimak :)

Ja ne bi smjela, onaj mali slatkiš u plavim gegicama jedva i da zna hodati :)

f da sam ovo videla ranije i ja bi to uradila potpuno isto,elem,sin mije rođen u maju tako da smo se kupali u moru tek sl.god....dakle sa nekih 13 meseci prvi put....dve starije ćerke su imale po 7-8 meseci kada sam ih prvi put bućnula u more(a i Anđa) ,ali nikada ih nisam 'puštala' ovako ali sam ih 'gnjurala' svaki dan po barem 10 puta (a po 3 meseca na moru..)tako da nijedno moje dete nikada nije imalo nikakav strah od vode i vrlo rano su naučili 'plivat'....naravno 'vodi' se prilazi uvek maksimalno opušteno bez onih svih silnih 'pomagala' od gume,šlauf,ukavice,pojasevi,sandala za vodu.....i bez stalnih pridika PAZI,NEMOJ DUBOKO,UDAVIĆEŠ SE i ostalo......dakle 'ulaziti' u vodu kao u šumu....opušteno...i uvek biti tu negde blizu u službi 'spasioca'.....p.s. to vam govori 'morsko dete' :D

Share this post


Link to post
Share on other sites

Objavljeno

Da sam imala uslova, sigurno bih vodila dete na plivanje dosta rano.

Pre šestog meseca kod beba se još uvek zadržava refleks zaustavljanja disanja pod vodom. Ako se vežba, on se produžava i dalje, ne postoji kasnije strah od vode, a dete nauči da pliva jako rano. Ako se ne ide na plivanje tako rano, taj refleks polako isčezava.

Potpisujem!

Mia obozava vodu, mada je nesigurna kada je stavimo u veliki bazen gde ne oseca tlo pod nogama. Bilo bi divno da imamo uslova za odlazak na more, to bi je odusevilo!

Share this post


Link to post
Share on other sites

Objavljeno

Ne bas, mada je nasa Bela skoro tako mazila Saru sapom, ali ne po glavi, nikako...

Share this post


Link to post
Share on other sites

Objavljeno

A kad zinu macka,a ono usta joj veca od bebine glave...pa kad je uspava a ona naglo pridje i njusnu je..a ja se sve trzam ...ali ovi imaju poverenja u macku verovatno..cinjenica da macka smiruje..ali neka ostane samo na gledanju da drugi to rade!

Share this post


Link to post
Share on other sites

Objavljeno

Sad iscitah ove postove o plivanju i moze li beba na bazen ili ne moze...crkoh od smeha! Ja sam vodila Andjelu na Adu sa tri meseca i ona je uzivala u brckanju. Ni jednu jedinu bubuljicicu nije dobila a kamoli nesto drugo. Mariju i Saru nisam vodila tako rano jer su rodjene u julu pa nije bilo zgodno, ali je Marija, bas kao i Sara pre prvog, a Andjela neposredno posle prvog umocila guzu u more!

Share this post


Link to post
Share on other sites

Napravite nalog ili se prijavite da biste odgovorili

You need to be a member in order to leave a comment

Napravite nalog

Postanite član/ica Bebac porodice i uključite se u diskusije na forumu.


Napravite novi nalog

Prijavite se

Već imate nalog na Bebac forumu? Prijavite se ovde.


Prijavite se

  • Članovi/članice na temi   0 članova

    No registered users viewing this page.