buntovnik

odgovora

Objavljeno

Drage moje potreban mi je savet i vase misljenje jer zaista imam problema sa starijim sinom koji ima 13 god. 7 je razred a iskreno skolu je totalno zapostavio ma uopste ga ne zanima. Pokusala sam na razne nacine pretila, molila, kaznjavala, cak je i batine dobio ali ne vredi nista. Nista ne pomaze lezi zeva bezveze a da uci nema nista. Pokusala sam da razgovaram ali on sve obeca i nista ne ispuni. E sad mene zanima da li ima neko neki predlog,savet da probam mozda pomogne. Mozda je glupo ali ja sam ocajna osecam kao da gubim kontrolu nad njim.Pa zato ako neko nesto zna sto bi moglo da pomogne kazite prihvatam svaki savet.Unapred hvala i veliki pozdrav

Share this post


Link to post
Share on other sites

Objavljeno

Najbolje bi te posavetovala mama Bojana ali nje vise nema :( Reci cu ti moje iskustvo.Kada sam bila otprilike 7 razred(isto kao tvoj sin)i mene su hvatale te "lutke".Nisam ucila nista,pocela sam da pusim,oblacila se cudno i sminkala.Drzalo me je to oko 6 meseci i onda sam se opet vratila u normalu.On je usao u tu fazu,tj pubertet i mislim da nikakve kazne nece pomoci.Popricaj s njim,budi stroga inace ces izgubiti kontrolu nad njim.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Objavljeno

Umjesto sistema kažnjavanja pokušaj sistem nagrađivanja ... tipa za svaku peticu ce dobiti nešto (u njihovim godinama najčešće lova pali)

Share this post


Link to post
Share on other sites

Napravite nalog ili se prijavite da biste odgovorili

You need to be a member in order to leave a comment

Napravite nalog

Postanite član/ica Bebac porodice i uključite se u diskusije na forumu.


Napravite novi nalog

Prijavite se

Već imate nalog na Bebac forumu? Prijavite se ovde.


Prijavite se

  • Članovi/članice na temi   0 članova

    No registered users viewing this page.