Kakav je osećaj postati majka?

odgovora

Objavljeno

Pa da budem iskrena, kad se moj sin rodio i počeo da diše iliti plače, osetila sam ogromno olakšanje što je sve u redu proteklo i što je zdrav, očistili su ga od one krvi i naslonili mi ga malo na prsa, on je onako blejio u mene kao da je nešto skrivio :D, to mi je bilo slatko ali ne mogu reći da me odmah obuzela ona silna ljubav o kojoj su mi mnoge žene pričale. Bar kod mene ljubav prema detetu je dolazila s vremenom, sad što kažete ne mogu da shvatim kako sam uopšte toliko vremena živela bez njega :huh::wub:

andisam voli ovo

Share this post


Link to post
Share on other sites

Objavljeno

Kod mene je to bila ljubav na prvi pogled:) kad su mi ga stavili na grudi onako smezuranog odmah sam se zaljubila u svoju bebu, jednostavno ne mogu opisati tu ljubav! Ja samo mogu reci da je osecaj prelep, neverovatan!!!

Share this post


Link to post
Share on other sites

Objavljeno

Joj kad se setim samo kad se rodila Luna :lol: Sestra mi je pricala da ona nije odmah silno zavolela svoju cerku i ja sam mislila da ce i sa mnom tako biti, medjutim ja sam se u Lunu zaljubila cim sam je videla. Zapravo, obozavala sam je od prvog momenta kad sam saznala da sam trudna i nisam pustala nista ruzno da joj pridje-a bilo je i toga jer sam neplaniralo zatrudnela na 2. godini faksa, mozete vec misliti... Cim sam je cula kako place tako sam briznula u plac i pocela da se tresem od olaksanja i neirecive srece, a kad sam je videla, samo sam vikala kako je lepa, kako je predivna, one jadne sestrice sto su bile tamo na praksi su morale da mi povladjuju iako je njima sigurno bila kao i svaka druga beba :lol: Skroz sam bila pogubljena posle porodjaja, kao neko malo kucence, ali sam je obozavala, stalno sam je njuskala i pipkala, najlepse mi je bilo kad je stavim da siki a ona se zakaci kao pijavica... I sad tek vidim koliko mi je bio jak majcinski instinkt i kako sam sve najbolje odluke donosila za nju, iako se drugi nisu uvek slagali sa mnom. Kad se Anita rodila, bilo je drugacije... Bila sam smirenija, znala sam sta me ceka, i s njom nisam imala taj osecaj obozavanja od prvog momenta, ali vec prvi put kad je sikila vezala sam se za nju. Ne znam kako se moze opisati osecaj kad si majka... Lepo je, ali nije lako. Izvlaci sve iz tebe, sve najjace emocije, i ruzne i lepe, pruza ti najveci strah i najvecu radost. Ma nemam pojma, samo mislim da ce uvek biti sve lepse i lepse.

andisam voli ovo

Share this post


Link to post
Share on other sites

Napravite nalog ili se prijavite da biste odgovorili

You need to be a member in order to leave a comment

Napravite nalog

Postanite član/ica Bebac porodice i uključite se u diskusije na forumu.


Napravite novi nalog

Prijavite se

Već imate nalog na Bebac forumu? Prijavite se ovde.


Prijavite se

  • Članovi/članice na temi   0 članova

    No registered users viewing this page.