See who gave reputation
Nema novih sadržaja
-
Članovi/članice na temi 0 članova
No registered users viewing this page.
-
Porodilište - Zemun
Započeo/la ChicChick · Objavljenozdravo svima, ima li nekih svežih iskustava o Zemunskom porodilištu? čula sam da se neki novi deo gradi/renovira do kraja 2023 - kako izgleda trenutno ono što radi? imate li preporuku za dr iz Zemunskog kod koje/g bih išla privatno do pred prodjaj? -
Pilula za dan posle
Započeo/la Gospodja · ObjavljenoCaoo zene, Zanimaa me da li je neka od vas imala jako tamno skoro pa crno krvarenje par dana nakon popijene tablete za dan posle.. porodila sam se pre tri mesecaa (carski), ciklus mi je redovan nakon trudnocee,tj ova dva koja sam imala do sada.. sad mi se desilo da sam ciklus dobila 10 dana ranije, nije obiman kao inace ali je dosta taman skoro pa crn.. koja je verovatnoca da sam zakacila trudnocu i da li postoji mogucnos da nesto nije kako treba? Hvala unapred! -
Najraniji simptomi trudnoće
Započeo/la Gagana246 · ObjavljenoSacekaj jos koji dan pa opet uradi test.. Meni kasni evo vec 7.dan,sinoc radila test-negativan.. A imam dosta simptoma trudnoce.. Ne znam vise sta da mislim,jer mi je meca inace na 29 dana, tacna u sat.. Nisam imala nikakve stresove,nisam pila lijekove,apsolutno nista sto bi je moglo poremetiti ali je ipak Nema Kupila sam i danas jos jedan test pa cu ga ujutru ponovo raditi pa sta mi Bog da.. I mi pokusavamo vec duze vrijeme i zivim za trenutak kad cu ugledati + -
Započeo/la Ciki1 · ObjavljenoДа ли је нека од вас имала симотоме трудноће, а притом да тест буде негативан.... Наиме, муж и ја радимо ма томе да у скорије време да се остваримо у улози родитеља. Ја иначе НЕМАМ редовну мецу, 2 месеца ми је прескочила и да бих 20.01. процурила али мало, ето колико остане на папиру кад се обришем и то светло розо по која тачкица. Већ 5 дана ми се појавио млечно бели секрет, који је и даље присутан, повишена ми је и јутарња температура на 36,4, а преко дана ми иде и до 37,2.. Из чиста мира почнем да плачем а након тога се смејем, с времена на време имам болове у доњем делу стомака и груди ме пецкају, најчешће део око брадавица Да ли да се надам да ћу у скорије време угледати || цртице или... -
Započeo/la Ankasd · Objavljenojedan dan mi ceo dan bilo muka,cak nista nisam mogla da jedem,a kad sam mokrila malo se pojavila krv.dal je to znak da sam trudna?hvala unapred
-
-
Teme
-
2Nakon apela portala Bebac država ispravlja nepravdu roditeljima dece rođene pre 1. jula
Započeo/la Bebac · Started
-