Poštovani. Koliko vidim niko nije odgovorio u ovom odeljku teme, pa ću da pitam opet. Nas interesuje po Vama šta je najbolje? Sediste za dete sa ili bez isofix-a? Unapred hvala.
strasno cime se sve ljudi bave i sta sve sebi doyvoljavaju. ja idem dete slicnog uyrasta kao i Vi, i moja je plakala nedeljama,pa se evo sad privikla. Yaista nisam nesto prepametna ali na Vasem mestu nikako ne bih ispisala dete iz vrtica.
Da li je neko od Vas vodio trudnoću privatno kod Dr Milana Brakusa, a porađao se u državnoj bolnici. Termin mi je blizu, pa me zanima kog lekara je potrebno častiti i koliko? Niko ne voli da pominje cifre ali mi ipak trebaju smernice. Dr mi je rekao da castim kada se porodim, pa sam zbunjena sta to tacno podrazumeva: parice ili viski ili nesto trece? Hvalaaaaa
I ja da vam mahnem svima i pozelim bolju godinu punu zdravlja, veselja i beba @leni, @Brezica jesul stigle rode? Kod mene stoji na 3, i takodjer prizeljkujem cudo da bude 4, ali nikako da muza zedna preko vode, a kako vrijeme odmice sanse su sve manje.