Drugi trimestar

odgovora

Objavljeno

Pozdrav, da li mi neko moze reci sta je sve potrebno poneti u nisko porodiliste? :-) 

Objavljeno

Ja nikako ne mogu da postavim novu temu, a tice se Bete. Meni je poslednja menstruacija bila 30.maja. beta 30.6. je bila 95,9, pa 4.7. 126, pa 7.7. 162, da bi 9.7. napokon bila 377,7 i danas 1702. Inače me je doktor sa verom od 126 poslao na kiretažu, koju hvala Bogu, nisu hteli da rade. Sta mislite, da li ce to biti ok, s obzirom na nepravilan rast Bete? Da li se ikome još desilo?

Objavljeno

Ja nikako ne mogu da postavim novu temu, a tice se Bete. Meni je poslednja menstruacija bila 30.maja. beta 30.6. je bila 95,9, pa 4.7. 126, pa 7.7. 162, da bi 9.7. napokon bila 377,7 i danas 1702. Inače me je doktor sa verom od 126 poslao na kiretažu, koju hvala Bogu, nisu hteli da rade. Sta mislite, da li ce to biti ok, s obzirom na nepravilan rast Bete? Da li se ikome još desilo?

Ja sam betu radila sa razmakom od nedelju dana. Dr videla porasla je i to je to. Prvo bila 80 pa 1700 i nesto. Sve ok bilo, rodila sam moju betu :D jesu li ti radili uz? Jesi li u istoj laboratoriji radila betu? 

Objavljeno

Ja betu nisam radila ni u prosloj ni u ovoj,samo uz i ginekoloski pregled

mmaka i Marina N volite ovo

Objavljeno

Radila sam betu, jer sam prokrvarila blago 3.7. i dr je rekao da ne vidi ništa na uz, i da od trudnoće nema ništa. Pa su me u Frontu slali da radim betu i maslinovo mesak u materici na nekom ultra preciznom uz. U ponedeljak imam zakazan uz, trebalo bi da se sad vidi na uz sve. Samo je to agonija kad ne znam šta će da se desi. Jer je beta počela napokon da raste kako treba, hvala Bogu. Ali sam i jako besna na doktora u domu zdravlja, koji me je ubedjivao da se plod uopšte ne razvija, umesto da me uputi dalje da proverim. A, krvarenje je inače stalo odmah.

Objavljeno

Radila sam betu, jer sam prokrvarila blago 3.7. i dr je rekao da ne vidi ništa na uz, i da od trudnoće nema ništa. Pa su me u Frontu slali da radim betu i maslinovo mesak u materici na nekom ultra preciznom uz. U ponedeljak imam zakazan uz, trebalo bi da se sad vidi na uz sve. Samo je to agonija kad ne znam šta će da se desi. Jer je beta počela napokon da raste kako treba, hvala Bogu. Ali sam i jako besna na doktora u domu zdravlja, koji me je ubedjivao da se plod uopšte ne razvija, umesto da me uputi dalje da proverim. A, krvarenje je inače stalo odmah.

krvarenje je “notmalno” dok se plod ugnezdi. Kazem ti, ja sam mesec dana od menstruacije “dobila” na 24h i tek kada sam se vratila sa mora potvrdila trudnocu. Bitno je da mislis pozitivno, i j ti zelim u pinedeljak lepe vesti. A ti do tada znam da ces svisnuti, al samo pozitivno! I da javis posle pregleda kako i sta.

Marina N voli ovo

Objavljeno

Meni je dr.u DZ videla jednu bebu i rekla da se druga nije razvila. Četiri noge koje me trenutno šutiraju svedoče o njenoj stručnosti... Brzo će taj ponedeljak, držim fige da tvoj dr u dz bude stručan kao ova moja :D

Objavljeno

Meni je dr.u DZ videla jednu bebu i rekla da se druga nije razvila. Četiri noge koje me trenutno šutiraju svedoče o njenoj stručnosti... Brzo će taj ponedeljak, držim fige da tvoj dr u dz bude stručan kao ova moja :D

Iskreno se nadam da će sve biti ok i da mu nabijem onda nalaze pod nos da mi brise dijagnozu spontanog iz kartona. Još se naljutio što sam rekla da neće da mi rade kiretažu, već da misle da bi moglo nešto da bude. Od sad u dom zdravlja samo po upute i ni za šta drugo. Sujetna budala mi napravila haos u glavi...javljam štšta je bbilo 

Objavljeno

Iskreno se nadam da će sve biti ok i da mu nabijem onda nalaze pod nos da mi brise dijagnozu spontanog iz kartona. Još se naljutio što sam rekla da neće da mi rade kiretažu, već da misle da bi moglo nešto da bude. Od sad u dom zdravlja samo po upute i ni za šta drugo. Sujetna budala mi napravila haos u glavi...javljam štšta je bbilo 

Ja sam isto krvarila i to tri dana... Tada se nije video plod, ali vec za nedelju dana jeste. Drzim fige

Marina N voli ovo

Objavljeno

Ja sam isto krvarila sad jedno 3,4 dana...betu nisam radila,dr je imao samo uz i zakljucio da je bebac dobar

Jedno pitanje,jesu vas boleli jajnici u trudnoci,ja se sve tesim da je zbog rasta materice

Marina N voli ovo

Objavljeno

Ja sam isto krvarila sad jedno 3,4 dana...betu nisam radila,dr je imao samo uz i zakljucio da je bebac dobar

Jedno pitanje,jesu vas boleli jajnici u trudnoci,ja se sve tesim da je zbog rasta materice

Jesi sigurna da su jajnici? Mene nisu... 

Objavljeno

@MakiJana pnekad me bole jajnici,a nekad stomak ko da imam upalu misica...srecom sutra idem na pregled i na expertni

Objavljeno

Da, pulsirajuci bol. I ja isto mislim da je od rasta materice, ali nisam relevantna, jer sam imala kao menstrualne bolove, samo što sam bila pod tatakvim stresom da ne znam da li je bol bio na psihološkoj bazi ili stvarno. Ali i u prvoj trudnoći su me boluckali s vremena na vreme, a sve je bilo ok

Objavljeno

@Marina N ja sam prethodnu trudnocu imala bolove pogotovo od 6tog meseca i proslo je kako je proslo,a trudnoce sa U se i nesecam kad je bilo 2012/2013

Objavljeno

Cvrky boleli su me i to tokom cele tr. Ne konstantno bilo je i po vise nedelja da ne bole pa opet koji dan ili sat...

Objavljeno

Meni frka jer prosli put me boleo stomak,a sve mi se raspadalo,i imala sam neke ciste i nije bilo dovoljno dotoka krvi

Objavljeno

Meni frka jer prosli put me boleo stomak,a sve mi se raspadalo,i imala sam neke ciste i nije bilo dovoljno dotoka krvi

trazi svaki put da gleda protoke, ali malo i smiri taj strah. Bice tebi lakse..tesko je ali sada si u dobrim rukama. Sta imas sad od terapije?

Objavljeno

@Brunda kako si?

Objavljeno

@neca79 proveravao je zadnja dva pregleda i sutra ce sigurno,jer mi radi prvi expertni za dabl test...sad imam utragestan 200,pijem i vaginalno folnak 5mg,aspirin 100mg i mama duo vitamine

Objavljeno

Ja u misovicu..3 na 4 prsta otvorena..klistiranje gotovo..cekam..boli malo vise nego inace.. al kaze dr to je to..pupcanik oko vrata pa hoce da prati. 

Maja87, *Cvrky87*, bepce i 8 ostalih volite ovo

Objavljeno

@neca79 mislimo na tebe i drzimo palceve da sve prodje sto brze i sto bezbolnije. 

Javljaj!:baby:

Objavljeno

Mislimo na tebe,neco! :wub:

Objavljeno

@neca79 Sve najbolje Neco i zelim ti lagan porodjaj!Mislimo na tebe!

Napravite nalog ili se prijavite da biste odgovorili

You need to be a member in order to leave a comment

Napravite nalog

Postanite član/ica Bebac porodice i uključite se u diskusije na forumu.

Napravite novi nalog

Prijavite se

Već imate nalog na Bebac forumu? Prijavite se ovde.

Prijavite se

• Članovi/članice na temi   0 članova

No registered users viewing this page.

• Hormoni, trombofilije i putokazi
      Započeo/la haoyun0367@gmail.com · Objavljeno
      For the period of the sale, all 3 degrees of the 12-month Playstation Plus plans are 25% off for individuals who aren't already a part of the subscription provider. Even the ones presently part of the Essential plan can upgrade to the Extra or Premium ranges and keep 25% off, as properly.  Although the video games featured on PlayStation Plus plans in November are many, the PlayStation Black Friday sale capabilities upwards of 550 discounted products for gamers to take benefit of. The following are the exceptional game deals that PS4 and PS5 customers can indulge in this week. With the exceptionally expected sequel of the Spider-Man collection, Spider-Man 2, not set to release till 2023, some Marvel fans may be itching to pass the time with a chunk of adventuring. In truth, there may be plenty that Spider-Man 2 can analyze from its predecessor before its release.  The nice manner to accomplish that, of course, is to swing freely thru the streets of New York - like you possibly can do in Spider-Man: Miles Morales. This movement-packed open-global title has visible sparkling opinions from players and is a must-play for fans of the beloved man or woman.  With Spider-Man: Miles Morales receiving a 60% bargain this Black Friday, reducing its rate from $forty nine.99 to just $19.Ninety nine, the sequel sincerely has its work reduce out. Both PS4 and PS5 customers can take part in this deal. Hey, my friend. Want to know more comprehensive and detailed 2k23 mt purchase information? Can access https://www.mmoexp.com/Nba-2k23/Mt.html
    • Može li zakon da vaspitava našu decu?
      As soon as players reach stage forty six, they release the capacity to do glassblowing. Each Unpowered Orb a player creates nets them a touch over 52 revel in. Even as this approach is slower than maximum other strategies, it's far by way of a long way the most inexpensive way to stage up the talent.  Players that need to maintain a decent budget ought to pick out this approach to degree up from degree 46 to stage ninety nine. For players additionally interested by leveling up their Magic skill, this might be the precise crafting technique.  Players must be at degree 54 before they gain the capability to begin this method, however it is able to be used to stage up to degree ninety nine and even make a earnings if gamers are inclined to price the Unpowered Orbs themselves. Water Battlestaff - offers one hundred exp in step with personnel Earth Battlestaff - gives 112.5 exp according to workforce fire Battlestaff - gives 125 exp in line with staff Air Battlestaff - gives 137.Five exp per body of workers 1 level Up With gems Gamers can pick out to degree up with gem stones but be warned: it's miles by way of a ways the most pricey way to train degrees. It leads to a internet loss of a mind-blowing 89,029,889 gold to accomplish. Still, if players need to take this on and have gold to burn, here is the maximum green approach. High-quality, comprehensive, 24/7 online, worry-free after-sales platform for selling OSRS gold, please visit https://www.rsgoldfast.com/
    • Humanitarne akcije
      But, simply as it happens quite frequently with hyped-up games, Diablo three fell extremely quick of the legacy of its predecessor. Now, Diablo 4 is in the end coming to surpass it. Enter course of Exile, which via the early looks of it appeared like a first rate ARPG to play after the frustration in Diablo 3.  Diablo 3 acquired lots of positive reviews on launch, but it failed to take lengthy for folks that played the game to observe that it was lacking in terms of depth while compared to Diablo 2. Then there was the auction residence scenario, with players spending or promoting items for actual cash.  Right from the begin, all people who played path of Exile right now recognized its complexity. The skill tree changed into big (and it is somehow even larger now), the skills were many, and the options to build the characters have been even more. Will Diablo 4 stay up to that? Related: what to anticipate from the imminent direction of Exile: Ultimatum growth and Livestream declaration It is precisely what came about with Diablo 2, and this is going to reveal precisely what the ARPG community desires from new video games.  Path Of Exile's fulfillment, and how it modified the ARPG style Direction of Exile's success was possibly sparked with the aid of how much ARPG enthusiasts wished a game to play for a long time, getting to know its secrets and techniques, slowly getting to know every issue of it. To sell Diablo 4 Gold platform with high quality and comprehensive, efficient delivery and worry-free after-sales service, please visit https://www.p2pah.com/diablo-4-gold.html
    • Kaladont
      Započeo/la julianarikmar@gmail.com · Objavljeno
      Onaj bez fluora   talismani
    • Čekamo plusiće
      Započeo/la Zocka · Objavljeno
      Pozdrav svima...Treba mi mišljenje sa strane,jer ne znam jel sam blesava ili šta se dešava...Suprug i ja smo imali nezaštićeni odnos zadnjeg dana mog ciklusa,to je bio 6-i dan ...E sad ,problem je što je meni počelo nakon četvrtog dana od odnosa da osećam bol u donjem delu leđa i u donjem delu stomaka kao da treba da dobijem,po meni je nemoguće da osetim išta,i uopšte da ostanem trudna? Da napomenem da mi je ciklus u rasponu od 26-32 dana,stim što poslednjih nekoliko meseci stigne uglavnom na 26-i ili 27-i dan... Nije baš da želim trudnoću,više smo se bili opustili ,jer sam nekako milsila da nema šanse,a sad baš me baca u rebus trenutno ovo što osećam...U prve dve trudnoće nisam ništa osetila,tj jesam tek sedam dana nakon odnosa osetila neki prvi bol u stomaku... Hvala ♥️
  • Teme