-
Najraniji simptomi trudnoće
Započeo/la Krsticka · ObjavljenoNova sam ovde ,i vrv ne znam kako da postujem pa ako neko zna neka mi pomogne ,naime muz i ja smo poceli da radimo na bebi ...menstruacija mi je prestala 5 januara i od tad smo svaki dan imali odnose ..pre 5 dana samo pocela vrlo cesto da idem u toalet sto mi se nije ranije desavalo ,imala sam bolove u donjem delu stomaka i levom jajniku koji potraje minut dva i prestane..sad je poceo i stomak da mi se nadima ,preko dana nista uvece kao da sam u trecem mesecu trudnoce..sta mislite sta se desava?Sad me vec plasi sto imam tolika nadimanja . Da li rano da se pokaze bilo koji znak da sam trudna? -
Autosedista za bebe i decu
Započeo/la mama maza · ObjavljenoForum je na izdisaju. Što se tiče sjedišta, svakako sa isofixom, ako već možeš da biraš. Prije svega zbog sigurnosti bebe a i sebi da olakšaš. Možeš malo preći preko stranica na ovoj temi, pročitat ćeš dosta korisnih savjeta i trikova. -
Autosedista za bebe i decu
Započeo/la Ilija88 · ObjavljenoPoštovani. Koliko vidim niko nije odgovorio u ovom odeljku teme, pa ću da pitam opet. Nas interesuje po Vama šta je najbolje? Sediste za dete sa ili bez isofix-a? Unapred hvala. -
Neprijatnost u vrticu
Započeo/la Maja-Zemun · Objavljenostrasno cime se sve ljudi bave i sta sve sebi doyvoljavaju. ja idem dete slicnog uyrasta kao i Vi, i moja je plakala nedeljama,pa se evo sad privikla. Yaista nisam nesto prepametna ali na Vasem mestu nikako ne bih ispisala dete iz vrtica. -
Doktori koji su vam vodili trudnoću
Započeo/la Mrs Always Right · ObjavljenoDa li je neko od Vas vodio trudnoću privatno kod Dr Milana Brakusa, a porađao se u državnoj bolnici. Termin mi je blizu, pa me zanima kog lekara je potrebno častiti i koliko? Niko ne voli da pominje cifre ali mi ipak trebaju smernice. Dr mi je rekao da castim kada se porodim, pa sam zbunjena sta to tacno podrazumeva: parice ili viski ili nesto trece? Hvalaaaaa
-
-
Teme
-
2Nakon apela portala Bebac država ispravlja nepravdu roditeljima dece rođene pre 1. jula
Započeo/la Bebac · Started
-