bucheli

Član
  • Broj odgovora

    2
  • Priključio/la se

  • Poslednja poseta


o članu/ici bucheli

Načini kontaktiranja

  • ICQ 0

Informacije o profilu

  • Lokacija Svajcarska

Aktivnosti člana/članice bucheli

  1. bucheli je dodao/la post u temi Sterilizacija kao vid kontracepcije   

    Hvala @Neuhvatljiva. Cesto sam VAS citala, ali sam juce prvi put postovala.
  2. bucheli je dodao/la post u temi Sterilizacija kao vid kontracepcije   

    Sve vidove kntracepcije sam probala (koje moj ginekolog i ja znamo). Jako lose reagujem na sve te hormonske umotvorine . OK ... Mnogima pomazu, a ja sam od nekih krvarila po 3 meseca, od nekih su mi oci bile crvene, kao da sam pila mesec dana domacu rakiju-pucanje kapilara, od jednih AB pilula sam imala temperaturu oko pola godine itd.
    Mm je resio da se sterilise, posle moje 3 kiretaze u jako kratkom razmaku, medjutim desilo se da sam bas taj mesec opet saznala da sam trudna. Imam 36 godina i dvoje dece. Neka ih Bog cuva, ali za trece nismo. Urade mi kiretazu sa onim pilulama, iako ja nisam bila za to, ali ovde u Svajcarskoj te niko ne pita sta ti zelis. Na kontroli se mm sve dogovorio sa docom oko sterilizacije, i onda krene on mene da pregleda. Ostala mi posteljica Hitna kiretaza sa anestezijom i ja onda resim da se sterilisem , kad ionako idem pod totalnu. Kad je bal, nek je maskenbal.
    Verujte, sva ta iskustva su mi bila toliko bolna, da nisam imala odnose prva 2 meseca. Sada se oscam super. Nemam vise strah od trudnoce.
    Moj savet je da ovo rade samo one zene, ili oni muskarci koji su sigurni da ne zele vise potomstva, iz ovih ili onih razloga. Ako u vama postoji samo trunka sumnje NEMOJTE se sterilisati. Nadam se da sam barem malo pomogla.