mama lavica

Član
  • Broj odgovora

    6
  • Priključio/la se

  • Poslednja poseta


o članu/ici mama lavica

Načini kontaktiranja

  • ICQ 0

Informacije o profilu

  • Lokacija Beograd

Aktivnosti člana/članice mama lavica

  1. mama lavica je dodao/la post u temi Povećanje količine mleka   


    Hvala Jelena, malo se poboljsalo pu pu da ne ureknem
  2. mama lavica je dodao/la post u temi Povećanje količine mleka   

    da, vruc tus pomaze.... meni posle tusiranja mleko curi kao ludo!
  3. mama lavica je dodao/la post u temi Povećanje količine mleka   

    ima 10 dana! Tufnica moja!
  4. mama lavica je dodao/la post u temi Isplata roditeljskog dodatka   

    A koliki je sad roditeljski dodatak?
  5. mama lavica je dodao/la post u temi Povećanje količine mleka   

    Ja sam isto imala problem, jos u porodilistu su mi rekli da se ni slucajno ne izmuzavam niti da masiram grudi, jer ce mi mleko nadoci kao luco. Po izlasku iz bolnice pocinje pakao. Taj dan sam odspavala 2 sata popodne da bih kada sam se probudila osetila pakao u grudima, bukvalno nisam mogla ruke da spustim koliko me je sve bolelo, bilo upaljeno i tvrdo. Jos sam se vise brinula sto moj sin se nikako nije budio, spavao je u cugu po 5,6 sati, nije bilo sanse da ga probudim, a to sve zato sto nije dovoljno jeo, tj. nista nije jeo jer su moji kanali bili skroz zapuseni. Taj dan sam bukvalno od 7 uvece do 7 ujutru, masirala se, izmazala i sve to na silu davala bebi da pojede na kasicicu kako bih ga malo razdrmala tj. kako bih zivnuo. Poceo je da se budi zavisi kako kad nekad na 2, nekad na 3 nekad na 4 sata, svaki put bih mu davala da sisa, a posle toga masaza i izmuzavanje do kraja.

    E sad imam jedno pitanje, on je jako lenja beba i bukvalno posle 15 minuta sisanja zaspi i nema sanse da ga probudim, nema sta ne radim. Onda pocinje moj haos u glavi, da li je dovoljno jeo, da li je sit. Da kazem da ima stolicu po 7,8 puta dnevno da cesto piski. Da li je to znak da moja beba dovoljno jede?
  6. mama lavica je dodao/la post u temi Poreklo, značenje, simbolika imena   

    Moj sin je dosao na svet 9.3.2010. Suprug je imao zarku zelju da mu damo ime Lav. Naravno da sam je ispunila. Bila sam fascinirana koliko ljudi je pozitivno reagovalo na ime, cak je pola Fronta dolazilo da vidi mamu koja je rodila Lava