Pocca

Član
  • Broj odgovora

    3
  • Priključio/la se

  • Poslednja poseta


o članu/ici Pocca

Načini kontaktiranja

  • ICQ 0

Aktivnosti člana/članice Pocca

  1. Pocca je dodao/la post u temi MMR vakcina   

    nisam citala celu prepisku unazad, samo poslednjih par komentara, pa se izvinjavam ako ste ovo vec pominjali.
    dakle, vidim da ima dosta problema sa ovom vakcinom! mi smo hteli da potpisemo da nam ne daju ovu vakcinu(sa 17meseci smo je primili), ali nam nisu dozvolili - sada je to navodno nemoguce, mada je do pre godinu dve moglo, a ja se nazalost nisam detaljno raspitala, tako da ni ne znam da li stvarno ne moze ili je to tomica nesto smislio!

    uglavnom, kada je moja beba primila vakcinu, posle 12 dana je dobila temperaturu 39,5 (i to pod brufenom, posle tusiranja i sve sto ide vec za skidanje teperature, inace ko zna dokle bi isla!), a potom je dozivela febrilne konvulzije iliti fras! to je pravi uzas, da gledate kako vam se dete ukocilo, promenilo boju i potpuno se izgubilo!

    naravno, niko od nadleznih u DZ i u Institutu za majku i dete nije hteo da prizna da je MMR u stvari direktni uzrocnik toga!

    savetujem svima koje MMR vakcina tek ceka da se bore da je ne prime, i ako mogu potpisu ili sta god da treba, jer mi smo izgleda "dobro prosli" u odnosu na druge posledice koje moze da ostavi..
  2. Pocca je dodao/la post u temi Menjanje pelena u vrticu   

    ovo mi deluje potpuno nemoguce, a ako je istina, imas inspekciju pa prijavi! ili reci ovde koje je obdaniste, mi cemo prijaviti, ako se plasis da bi se iskalili na tvom detetu!
    a reci u svakom slucaju koje je obdaniste, ovakva izjava je zaista zabrinjavajuca!
  3. Pocca je dodao/la post u temi Usvajanje dece-procedura   



    nije potrebno biti u braku (mada je prednost)