peka

Član
  • Broj odgovora

    8
  • Priključio/la se

  • Poslednja poseta


o članu/ici peka

Načini kontaktiranja

  • ICQ 0

Aktivnosti člana/članice peka

  1. peka je dodao/la post u temi Organizacija oko spavanja   



    Isti slucaj . Moj sin ima 5 meseci i 8 dana. Ponekad se budi i vise od 2 puta, povuce 2 puta siku i zaspi. Sta mislite da li ce izbaciti sam ta budjenja ili da pocnem ja da ga navikavam na spavanje cele noci tj kako neki savetuju da ga pustim da place (mada ne znam kako bih to izvela )?
  2. peka je dodao/la post u temi Spavanje potrbuske   

    U potpunosti se slazem sa YelenomC . Svaka beba ima neki svoj ritam i vremenom sve dodje na svoje. Moja beba jedno vreme nije htela na stomacic (kada ga stavim on place), a sada uziva i sam se cak prevrce (ima 5 ipo meseci). Kada je tacno poceo da uziva ne znam jer je pocelo spontano (inace sve zapisujem sta uradi ). Pokusavajte svaki dan po malo. Jedino sta sam primetila da vise voli na pultu za presvlacenje i na nekim tvrdjim podlogama nego na mekanim krevetima.






  3. peka je dodao/la post u temi Uvođenje čvrste hrane   


    Imas Milupinu kasicu od rize. Ona je za bebe od cetiri meseca. Imas one koje vec sadrze mleko u sebi i spremas ih sa vodom a postoji i ona koja se sprema sa mlekom. Ja sam svojoj bebi pocela da je dajem tek sa skoro 5 ipo meseci. Sto su ti savetovali da vec pocnes sa davanjem kasica?
  4. peka je dodao/la post u temi Uvođenje čvrste hrane   



    Ana,
    to je i meni problem. Koliko tvoja Milica ima meseci?
  5. peka je dodao/la post u temi Uvođenje čvrste hrane   


    Ja sam mu danas spremila pirincanu kasicu sa 100 ml vode i skoro sve je pojeo, ali je trazio i da sisa ali ne mnogo. Kakvo su vasa iskustva? Da li su i vase bebe trazile da sisaju posle prvih kasica?

  6. peka je dodao/la post u temi Uvođenje čvrste hrane   

    Moja beba ima 5 meseci i nedelju dana i danas smo poceli sa poceli sa pirincanom kasicom. Dala sam mu samo par kasicica i svidelo mu se. Da li neko zna koliko u pocetku sme da se daje pirincane kasice?
  7. peka je dodao/la post u temi Uvođenje čvrste hrane   


    Najbolje je da se posavetujes sa svojim pedijatrom. Moja beba ima 5 meseci i pre par dana sam bila u DZ u savetovalistu za ishranu i tako su rekli. Jos jedan od problema kravljeg mleka je nedostatak gvozdja koje formule imaju. Znam da smo svi mi porasli na kravljem, ali kada su mi rekli da je bolje adaptirano ja sam to prihvatila.
  8. peka je dodao/la post u temi Uvođenje čvrste hrane   


    Pedijatri ne savetuju koriscenje kravljeg mleka dok beba ne napuni bar godinu dana. Kazu zbog alergija.