Angel Masha

Član
  • Broj odgovora

    3
  • Priključio/la se

  • Poslednja poseta


Odgovori objavio/la Angel Masha


  1. Moje dete sisa palac posebno kada se uspavljuje i kada je umorma, a periodično kada joj raste zub onda je još intenzivnije. Nakon nekog vremena napravi joj se ranica na prstu što naravno njoj ne smeta. Da li ste imali ovakvih problema i kako ste odvikli vaše dete od sisanja palca.

    Ista prica.Sem ranice.Masa ima 13 meseci i nekako vidim da je sisanje palca smiruje pa mi je zao da je odvikava.Medjutim,polako uvidjam da deca ne uspevaju bas da se lako odviknu od toga.Moja drugarica je uspela stavljajuci rukavice detetu dok spava.Malo suludo,ali upalilo je!


  2. cao svima

    ja iam jedan problem sa svojom curicom pna ima sad tačno punih 19 mjeseci.

    i ona ja mislim da mene sve razumije zna razlikovati svoje mamine i tatine stvrari zna da odprilike sta nesmije sta smije i milsim da razumije kad joj nesto kazem

    ali je probljem u tome sto nista negovori ama bas nista ona ako nesto hoce poikaze prstom na to ili ako bi nesto jela uzme me za ruku i odvede u kuhinju ali negovri

    molim vas recite mi kako ste vi svoje bebe naucile da pricaju pa se javite

    Ja mislim da je prica o bebama koje govore mit.Moja Masa ima 13 meseci jako je zivahna i vesela,sve kapira i zna da donese i medu i lopticu i da kaze papa kada neko ide,stalno brblja nesto na "kineskom" ali do sad nista razgovetno nije rekla.Nekada kada odemo kod pedijatra upadnem u pricu sa nekom majkom njene vrsnjakinje koja tvrdi da joj dete uveliko imenuje sve predmete,zivotinje itd.Ja spadam u majke koje stvarno rade na deci,pricam sa njom konstantno,pevam joj....ali jos su mali...polako,kada progovore verovatno ce nam ponekad nedostajati ovaj period ;)


  3. Iskreno,Masa je dobila dosta prreslatkih mindjusa za rodjenje ali ja sam apsolutno protiv busenja usiju deci.Ali,opet,to je moje misljenje.Realno,ima tek 13 meseci i nekako bi mi starmalo izgledala sa mindjusama.Kada poraste ili vec kada udje u pubertet neka sama donese odluku o tome.

    post-8201-1284810163_thumb.jpg