Anouk

Član
  • Broj odgovora

    3
  • Priključio/la se

  • Poslednja poseta


o članu/ici Anouk

Načini kontaktiranja

  • ICQ 0

Aktivnosti člana/članice Anouk

  1. Anouk je dodao/la post u temi Porodilište "Višegradska" - Beograd   

    Ja sam se tri puta porađala u Višegradskoj, i imam različita iskustva. Prva dva puta sam ležala na III spratu, na humanoj, gde je apsolutno fantastično ! Ovaj poslednji put (oktobar 2009) sam ležala na IV spratu, pošto je rađena fasada zgrade, pa porodilje nisu primane na humanu, i prilično sam zadovoljna uslovima i na ovom odeljenju.
    Što se tiče samog porodilišta, prvi i treći put sam prošla fino, iako nisam imala nikakvu vezu, osoblje je bilo izrazito ljubazno. Drugi put sam se porađala u gluvo doba noći (porodila sam se u pola 3 ujutro), bila sam jedina u svim boksovima, i moram reći da su me bukvalno ostavili samu da se porađam - babicu sam jedva dozvala kada su počeli naponi !!
  2. Anouk je dodao/la post u temi Organizacija oko spavanja   

    Moja Nataša, koja ima 4,5 meseci se isključivo uspava na dojci, a onda je prebacim u krevetac i molim boga da se ne probudi !
    Što se tiče buke, ništa joj uglavnom ne smeta, jer je na istu navikla, s obzirom da je treće dete, a braća baš i ne vode mnogo računa !
  3. Anouk je dodao/la post u temi Problemi sa probavom kod beba-Zatvor   

    Moja Nataša, kojoj je inače 4,5 meseci, i koja samo sisa, juče je imala stolicu posle 10 dana pauze !! No, to me ne zabrinjava previše, jer su mi i stariji sinovi patili od istih problema u istom uzrastu, i znam da se to samo od sebe reguliše kada se uvede nemlečna ishrana. Malo joj masiram stomačić, s obzirom da ne želi da pije nikakve čajiće, i pokušavam da joj olakšam probleme.