*andrijana*

Član
  • Broj odgovora

    3
  • Priključio/la se

  • Poslednja poseta


Sve od člana *andrijana*

  1. *andrijana* je dodao/la post u temi Krize i faze   

    Evo jedne zanimljive situacije kod nas. Moja curica ima 2 godine i 10 meseci. pre tri meseca je počela histerično da plače i da urla da neće u školicu iako ide od svojih 17 meseci bez ikakvih problema. Po kući me je držala za ruku i bukvalno me nije ispuštala, i uvek je pitala da li mene hoće neko da uzme, i jel neće mama negde da ode bez nje. Ja u čudu, jer je ona izrazito pametno i samostalno dete. Situacija se nastavila oko mesec dana a onda sam ja naslutila o čemu se radi. Jednog jutra uradim test na trudnoću i naravno bio je pozitivan (planirano ) i objasnim joj da će mama da joj rodi bebu. Ona se oduševi i od tada se opet vratilo sve u normalu. U vrtić ide bez problema i sa oduševljenjem i sve je ok. Mozda je OT ali sam htela da ukažem na činjenicu koliko su naša deca empatična i intuitivna
  2. *andrijana* je dodao/la post u temi Prehlade kod dece   

    Drage mame, reci cu vam svoje iskustvo pa vi procenite da li ce vam koristiti. Elem, moja devojcica ima 13 meseci, do 6 meseci je iskljucivo sisala a zatim presla na ostalu hranu i jos uvek sisa. Redovno setamo, bez obzira na vremenske prilike ili doba godine. Kada je kisa obucemo kabanicu, kada je hladno malo se utoplimo i uvek joj dopustam da se uprlja i pojede parce hrane koje je palo na (nas) pod. Nikada je ne pretopljavam. Nikada do sada nije bila bolesna, ne zna sta je sirup ili antibiotici a nosic joj curi samo kad joj nikne zubic. Uveliko hoda i prica i jako je vesela i vedra devojcica. Ne znam da li sam promasila temu ali mislim da ce bar nekima pomoci. Veliki poljubac od Doris i njene mame.
  3. *andrijana* je dodao/la post u temi Bušenje ušiju   

    Ja sam mojoj curici probusila usi sa 7 meseci. Malo je plakala ali cim se nasla u tatinom narucju odmah je sve proslo. Iskreno mislil da se vise uplasila zvuka onog pistolja nego sto je jako bolelo. Elem, nikakvih problema nije bilo, posle mesec dana smo stavili zlatne mindjuse i od tada je sve ok. Nije ih dirala, nismo ih nicim nikada zakacili i sada je prava mamina lepotica. Moje licno misljenje je da to treba uciniti dok su jos mali pa ne znaju da diraju usi.