Lena

Član
  • Broj odgovora

    723
  • Priključio/la se

  • Poslednja poseta


o članu/ici Lena

  • Rođendan 06/27/79

Načini kontaktiranja

  • ICQ 0

Informacije o profilu

  • Lokacija Beograd

Ko je posetio ovaj profil?


pregleda profila

Aktivnosti člana/članice Lena

  1. Lena je dodao/la post u temi Odvikavanje od pelena   

    E pa devojke, da se pohvalim: Lena vec dobre dve nedelje preko dana nosi gacice i tek ponekad joj se desi da omane pa se upiski u gacice. Nocu joj stavljam pelenu jer sam preumorna da ustajem u sred noci da je budim i stavljam na nosu. Ponekad se ujutru probudi sa suvom pelenom a ponekad je baaaas teska! Kada idemo napolje, ponudim joj da zalijemo travicu ili drvo i sve je ok. Dete se lepo ispiski i nastavi sa igrom. Ono sto sam shvatila, to je da ne treba decu siliti vec ih pustiti da im klikne u glavi kada su u pitanju pelene!
  2. Lena je dodao/la post u temi Prvi put sa bebom na put - kada?   

    Sa Lenom sam isla sama na more i super sam prosla. Sele smo u bus uvece u 9.30 i ujutru smo bile na moru, u CG. Nismo ni osetile put. Moja iskustva su sasvim lepa a sto se tice anegdota u toku samog puta, nije ih bilo.
  3. Lena je dodao/la post u temi Greške lekara   

    Da me ne shvatite pogresno ali ..... zasto zelite da idete na 4d kada se i na ovom obicnom UZ sve lepo vidi? Za Analife znam da mnogi idu u 10-oj nedelji jer je dz i tada moze da se vidi ako sa plodom nesto nije ok. Ali, i na obicnom UZ moze vec u 7-8-oj nedelji da se primeti ako nije sve kako treba. Potrebno je da imate iskusnog ginekologa. Ja nisam htela da idem i da placam jer je sa mnom sve bilo ok a to da vidim bebca u 4d varijanti i nije mi bilo nesto mnogo vazno!
  4. Lena je dodao/la post u temi Sunčane naočare za bebe i decu   

    Nikad se ne zna! Meni Lena nece da skine naocare, sva se pravi vazna kada ih stavi!!!!
  5. Lena je dodao/la post u temi Najraniji simptomi trudnoće   

    Majsko dete, mozda si trudna a mozda i nisi. Najbolje je da uradis test, drzim fige da bude pozitivan. Samo polako!!!! Jedan od najvecih neprijatelja trudnoce tj neostajanja u drugom stanju je velika opetrecenost i stres. Dakle, opustitie se i zvajte a bebac ce vec doci jednog dana. Mozda i pre nego sto se budes nadala!
  6. Lena je dodao/la post u temi Tikeri???   

    Sorry, znam da ti je ovo vazno ali smejem se na ovo da si trudna 50 nedelja!!!! Ha, ha, ha...... :lol:
  7. Lena je dodao/la post u temi Prednost trudnicama!!!   

    Jedino sto mogu da kazem je da se nedate drage trudnice i mame!!!!!
  8. Lena je dodao/la post u temi Kako naterati goste da se izuju i operu ruke   

    Bez puno pardona i izvinjavanja, zamolis goste da se izuju, das im papuce i pokazes gde je kupatilo i koji je peskir za ruke! Tako sam radila i jos uvek radim!
  9. Lena je dodao/la post u temi Nemirna/nezainteresovana beba   

    Tony, jos je mali za neke stvari ali ope moras da si jaka i stroga. Sklanjaj ga od opasnih stvari i ne dozvoli da on kontrolise tebe. Svaki covek pa i dete se krece i funkcionise samo u okviru postavljenih granica. Postavi mu granice preko kojih ne moze da predje pa makar to znacilo i da ti budes na rubu nervnog sloma!
  10. Lena je dodao/la post u temi Porodiliste "Narodni Front" - Beograd   

    Trudnocu sam vodila u Dragise Misovic ali porodila sam se u Frontu i prosla sam kao bos po trnju!!!! Trazi jaku ali jaku i proverenu vezu, drugacije ne znam kako ces proci, mada ti ni ovo nije neka garancija!
  11. Lena je dodao/la post u temi Novi članovi Bebac foruma   

    Paaa..... evo i mene posle duzeg vremena!
    Pozdrav svim novim clanovima!
  12. Lena je dodao/la post u temi Tikeri???   

    Koliko sam uspela ovako na brzinu da vidim, svi ste se snasli!
  13. Lena je dodao/la post u temi Muzicka nosa   

    Tri puta sam isla u Aksu da menjam muzicku nosu. Vrhunac je bio kada me je nosa probudila u 3 sata ujutru a na njoj niko nije sedeo!!!! Elem, posle tog treceg puta sam podivljala i zamenila je za neku igracku! Sada definitivno mislim da su te nose bacanje para!
  14. Lena je dodao/la post u temi Pravila korišćenja foruma   

    Jao zene, nema me mesec dana i odmah neka frka! Ajde neka mi neko kaze o cemu se radi! I da..... bez svadje i vredjanja molim, odmah ga prijavljujem adminu!
  15. Lena je dodao/la post u temi Prednost trudnicama!!!   

    Drage trudnice, prenemazite se, padajte u nesvest, radite sve sto je potrebno da biste isle preko reda i da biste ostvarile svoja prava!!!!!!! A to sto vam svi gledaju u stomak, i to vas briga! Uzivajte u svakom danu trudnoce!!!!!!