Nevena89

Član
  • Broj odgovora

    1
  • Priključio/la se

  • Poslednja poseta


Aktivnosti člana/članice Nevena89

  1. Nevena89 je dodao/la post u temi Porodilište "Gradska bolnica Zvezdara" - Beograd   

    Zdravo
    Zelim da podelim moje iskustvo,da mozda pomognem u odabiru drugim trudnicama,jer kad sam trazila informacije o porodilistima za ovo porodiliste je nekako uvek bilo najmanje komentara.
    Porodila sam se krajem novembra,prirodno.Sve pohvale,ovo mi je prvi porodjaj ali utisak koji sam tamo stekla je kao da sam privatno otisla da se porodim,osoblje jako ljubazno,inace celu trudnocu sam vodila tamo,dr.fenomenalan koji je i rekao da kad god porodjaj pocne on ce doci u porodiliste(sto je jako bitno jer za 9 meseci steknete veliko poverenje i sigurnost,pa je bitno da bas ta osoba bude u sali kad pocne porodjaj) babica i sestre na porodjaju odlicne,(ako citaju ovo veliki pozdrav za celu ekipu)pomogle su mi puno,cak i kad vas spuste u porodjajnu salu puste muziku za opustanje. Ja sam se porodila za 4 sata od silaska u salu(za prvorotku odlicno i brzo)
    Ulazak u bolnicu i prijemno izgleda malo socijalno i staro,ali gore treci sprat i porodiliste-fino,wc cist,nov,higijena na zavidnom nivou. Hrana pristojna,cak porcije i obilnije  (jedino je jedna od servirki uvek namrstena-najneprijatnija osoba u celom porodilistu,ali ona nije ni bitna). 
    Tako da,ako se ikada opet budem poradjala to ce sigurno biti ponovo u Zvezdari.