zoran4496

Član
  • Broj odgovora

    4
  • Priključio/la se

  • Poslednja poseta


Odgovori objavio/la zoran4496


  1. Ljudi, sta je starijom decom, nama sin ima 2 god i 4 meseca i bukvalno se budi na svaka 2h i sabije 240mm mleka - hipp3 organic uglavnom, place, bacaka se, nema sanse da zaspi dok ne dobije mleko, da li je kod nas u krevetu ili krevecu svom, svakako je tako. Recimo u 20h zaspi, oko 9:30 prvo mleko, 12h naredno, i tako skoro do jutra, PAKAO, popije u toku nocu litar mleka, da li imate neke ideje kako da se ova situacija reshi? Preko dana spava regulare oko 2h u vrticu i to je to. Kada mu podvalim nocu vodu, naravno da nece, ceka mleko.

    Hvala svima unapred


  2. Ljudi, sta je starijom decom, nama sin ima 2 god i 4 meseca i bukvalno se budi na svaka 2h i sabije 240mm mleka - hipp3 organic uglavnom, place, bacaka se, nema sanse da zaspi dok ne dobije mleko, da li je kod nas u krevetu ili krevecu svom, svakako je tako. Recimo u 20h zaspi, oko 9:30 prvo mleko, 12h naredno, i tako skoro do jutra, PAKAO, popije u toku nocu litar mleka, da li imate neke ideje kako da se ova situacija reshi? 

     

    Hvala svima unapred


  3. Ljudi, sta je starijom decom, nama sin ima 2 god i 4 meseca i bukvalno se budi na svaka 2h i sabije 240mm mleka - hipp3 organic uglavnom, place, bacaka se, nema sanse da zaspi dok ne dobije mleko, da li je kod nas u krevetu ili krevecu svom, svakako je tako. Recimo u 20h zaspi, oko 9:30 prvo mleko, 12h naredno, i tako skoro do jutra, PAKAO, popije u toku nocu litar mleka, da li imate neke ideje kako da se ova situacija reshi? 

     

    Hvala svima unapred


  4. Ljudi, sta je starijom decom, nama sin ima 2 god i 4 meseca i bukvalno se budi na svaka 2h i sabije 240mm mleka - hipp3 organic uglavnom, place, bacaka se, nema sanse da zaspi dok ne dobije mleko, da li je kod nas u krevetu ili krevecu svom, svakako je tako. Recimo u 20h zaspi, oko 9:30 prvo mleko, 12h naredno, i tako skoro do jutra, PAKAO, popije u toku nocu litar mleka, da li imate neke ideje kako da se ova situacija reshi? 

     

    Hvala svima unapred