Marina N 1982

Član
  • Broj odgovora

    4
  • Priključio/la se

  • Poslednja poseta


o članu/ici Marina N 1982

Aktivnosti člana/članice Marina N 1982

  1. Marina N 1982 je dodao/la post u temi Bhcg   

    Evo da se javim, u sredu sam dobila smedje krvarenje,a u cetvrtak sam ponovila betu i otisla na pregled. Beta je pala na 180, 3 dana ranije je bila 190. Dr mi je rekao da idem kuci i da je to neuredna trudnoca i nastupa spontani pobacaj. Rekao je da se nakon 5 dana uradi beta i odradi pregled kod svog ginekologa. Ja sam samoinicijativno uradila danas betu i ona je vec sada 43. Dakle za dva dana sa 180 je pala na 43. Inace pobacaj je krenuo, dobila sam krvarenje slicno menstrualnom. Prvi dan sam imala jake grceve u predelu materice. Sada su bolovi uminuli i scekujem taj 5.dan da obavim pregled i nadam se da ce se telo zaista samo od sebe ocistiti i da nece biti potrebe za dodatnim intervencijama. I da ce beta biti negativna. Ja sam bila pripremljena na ovaj ishod,ali nada je uvek postojala, to nam je valjda usadjeno. 
  2. Marina N 1982 je dodao/la post u temi Bhcg   

    Moj endometrijum je 10 mm, ne znam da li je to previse zadebljano. I oni su mu rekli da odradim betu na 3 dana i da dodjem na novu kontrolu. Inace na prethodnom pregledu u frontu mi je endomentrijum bio 12mm, da li to znaci da se smanjuje ili je sve to stvar do ultrazvuka. Takodje , dimenzije materice su mi cudne , brojke se razlikuju u periodu od 2 dana. Prosto ne znam sta da mislim. Kroz ovo ne bih prolazila da sam poslusala prvu doktorku koja me je poslala kuci na 2 nedelje da uzivam kako je rekla. Samo sto ja nisam imala mira i nastavila sam da pratim betu i imala sta da vidim i lroz sta sad prolazim. Volela bih da ona ispadne u pravu, ali lekari u Frontu daju minimalne sanse. Svakako nastavljam borbu,pratic svoje stanje. Sad sam 5ned+3...nadam se da jos nije kasno da dignem ruke.
  3. Marina N 1982 je dodao/la post u temi Bhcg   

    Hvala na odgovoru. Danas sam bila u Frontu na kontroli gde me je primio novi DR rekavsi da se i dalje nista ne vidi. Danasnja beta je 190 .za dva dana povecala se svega za 23. Rekao je da to nije dovoljno, da dodjem za 3 dana sa novim nalazom bete. Izneo 3 varijante: minimalne sanse za normalnu trudnocu, mogucnost spontanog ili vanmatericna. Dakle, sve sto postoji. Najgore od svega sto su me 4 dr gledala i svi razlicita misljenja. Samo je jedan primetio u materici nesto velicine 4.7mm , ostali ne vide. Doduse taj sto je primetio je vrlo iskusan DR koji je u penziji,ali radi privatno.On me je i uputio na bolnicu kad je cuo za nizak rast bete. Svakako otici cu na kontrolu u Front jos jednom. Ali cu traziti i druga misljenja. Neizvesnost ubija. 
  4. Marina N 1982 je dodao/la post u temi Bhcg   

    Dobar dan, ja sam u  totalnom haosu. Poslednji ciklu mi je bio 30.4.2022. Inace traje od 24 do 28dana. Prvu betu sam radila 29.5. I iznosila je 48.3 . Zatim ponovim 29.5 i iznosila je 90.6 . Uplasile su me niske vrednosti pa sam novu betu uradila i 2.6. I ona je iznosila 145.9 . Taj dan sam obavila privatno UZ i doktorka je rekla da je sve u redu. Endometrijum 13mm i da se opustim i dodjem za dve nedelje. Kako sam 2020.bila ,, opustena " sa urednom betom, i stalno na vezi za dr koji je imao koronu, prvi put sam na pregled otisla u 8.nedelji  ustanovio je vitalan plod u jajovodu gde sam upucena hitno na laparaskopsku operaciju gde mi je levi jajovod uklonjen. Smatrali su me fenomenom jer je plod bio ziv, i napredovao u uslovima koji mu zapravo ne odgovaraju. Elem, iz straha i predostroznosti za ov trudnocu obavim jos jedan UZ i drugi dr kaze da vidi u materici nesto 4.7.mm ali je malo i  ne odgovara izostanku menstruacije . Uputi me na jos jedan nalaz bete. Odradim ga i on iznosi 167. Za 48h porastao samo za 22. Dr mi je dao savet da se avim u bolnicu. Odem juce u Front. Odradjen UZ. Ne vide nista. Napisali samo da dodjem na kontrolu za dva dana tj.u ponedeljak sa novim nalazom bete na ponovnu kontrolu. Da li je neko imao slican slucaj sa slabim rastom bete? Tacnije za prva dva puta se skoro duplirala. A kasnije ima odstupanja. Posebno izmedju 3.i 4.puta