Gaga93

Član
  • Broj odgovora

    4
  • Priključio/la se

  • Poslednja poseta


Odgovori objavio/la Gaga93


  1. Drage dame, da li je neka od vas imala iskustva sa novorodjencetom(star 40dana) da ima povisenu temperaturu 38 sa 2 maksimalno, a ne spusta se ispod 37 sa 5 vec cetvrti dan. Bili smo i u hitnoj, i kod pedijatra, radili krvnu sliku, poviseni su mu trombociti, ostalo je manje vise ok, kao i urin. Nema nikakve druge simptome osim temperature.
    Molim za bilo kakav savet! 


  2. Pozdrav, znate li kakva je situacija sada u DM? Moze li se upasti za porodjaj tamo, ja svuda samo cujem da treba ogromna veza i da i sa uputom nekada vracaju jer kao nema mesta?

    Ne treba nikakva veza, ja sam otisla na pregled sa uputom iz doma zdravlja u sedmom mesecu prvi put, nisam imala odredjenog doktora nego kod koga zapadnem. Posle sam imala naredne kontrole tamo, tamo sam se i porodila. Sve je proslo u najboljem redu, svi su bili ljubazni. Inace porodila sam se u aprilu.

    Srecno 


  3. Zdravo svima, da li je neko skoro imao carski rez spinalnom anestezijom u DM, i da li moze da mi kaze nesto vise o tome? Malo me je strah od spinalne, prvi porodjaj je bio hitan carski u totalnoj, hvala svima na odgovorima i savetima! :)

    Iva2211 voli ovo