Gaga93

Član
 • Broj odgovora

  4
 • Priključio/la se

 • Poslednja poseta


Aktivnosti člana/članice Gaga93

 1. Gaga93 je dodao/la post u temi Povišena temperatura kod beba   

  Drage dame, da li je neka od vas imala iskustva sa novorodjencetom(star 40dana) da ima povisenu temperaturu 38 sa 2 maksimalno, a ne spusta se ispod 37 sa 5 vec cetvrti dan. Bili smo i u hitnoj, i kod pedijatra, radili krvnu sliku, poviseni su mu trombociti, ostalo je manje vise ok, kao i urin. Nema nikakve druge simptome osim temperature.
  Molim za bilo kakav savet! 
 2. Gaga93 je dodao/la post u temi Porodilište ''Dr Dragiša Mišović'' - Beograd   

  Ne treba nikakva veza, ja sam otisla na pregled sa uputom iz doma zdravlja u sedmom mesecu prvi put, nisam imala odredjenog doktora nego kod koga zapadnem. Posle sam imala naredne kontrole tamo, tamo sam se i porodila. Sve je proslo u najboljem redu, svi su bili ljubazni. Inace porodila sam se u aprilu.
  Srecno 
 3. Gaga93 je dodao/la post u temi Spinalna ili opšta anestezija???   

  Zdravo svima, da li je neko skoro imao carski rez spinalnom anestezijom u DM, i da li moze da mi kaze nesto vise o tome? Malo me je strah od spinalne, prvi porodjaj je bio hitan carski u totalnoj, hvala svima na odgovorima i savetima! 
 4. Gaga93 je dodao/la post u temi Porodilište ''Dr Dragiša Mišović'' - Beograd   

  Pozdrav svima, interesuje me kako funkcionise baby friendly program u DM, pogotovo posle carskog reza, posto sam se prvi put porodila u Visegradskoj i toga nije bilo?
  Hvala unapred na odgovorima i savetima!