Gagana246

Član
  • Broj odgovora

    4
  • Priključio/la se

  • Poslednja poseta


Reputacija

  1. Gagana246 se sviđa post u temi od Snežacook u Najraniji simptomi trudnoće   
    I ja bih imala pitanje . Meni kasni šest dana . Pojačao mi se apetit ,češće idem u wc i stalno sam umorna . Bazalna temperatura mi je 37,3 . Šta mislite da li sam trudna ?
  2. Mida123 se sviđa post u temi od Gagana246 u Najraniji simptomi trudnoće   
    Pozdrav drage zene, ako iko jos uvijek i cita ovu temu .Za poslednjih 5 dana iscitala sam godinei godine pisanja na ovom forumu pa odlucih i ja da se upisem   Naimee, moj problem je sledeci... Meni menstruacija kasni vec 8 dana, trebala sam da dobijem 01.03. Inace mi je redovna skoro u minut, dobijam na 27 dana... Naime, ja sam pila antibiotike od 10.-15.februara (neka gripa me uhvatila).. E sad, meme zanima da li je jos nekome toliko kasnila zbog Hemomicina? Da ne zaboravim, test sam radila 4. dana kasnjenja (nije bio prvi jutanji urin) i jutros sam ponovila (8.dan) i oba su bila negativna.. Grudi su me pocele boliti  tek prije dva dana, a inace me bole od ovulacije do dan/ dva pred mens. Imam nagon za povracanjem dok ujutru perem zube, pocnem se tresti ako 2h ne jedem, lice mi se iscistilo sto inace ne bude slucaj pred mens.. Ne znam sta da mislim, da li je neka od vas imala slicna iskustva? Nadam da je trudnoca, ali me stopiraju neg. testovi... i da, blago me boli stomak s vremena na vrijeme, kao pred mens... Izvinite na duuuuzem postuu, i hvala vam unaprijed.. 
     
  3. Mida123 se sviđa post u temi od Gagana246 u Najraniji simptomi trudnoće   
    Daa, i da dodaam, me piiskim cestoo, ali kad mi se piski imam osjecaj da necu stici do vc-a, a ono izadje samo par kapi... Imam pojacan, vodenast sekret... Radimo na bebi vec 4 godine, svi malazi su u redu, ali eto, ne desava se.. Mladi smo, pa se mnogo ne opterecujemoo, ali da se desii bili bii smo najsrecniji na svijetuu