Meseceve mene

Član
  • Broj odgovora

    2
  • Priključio/la se

  • Poslednja poseta


Sve od člana Meseceve mene

  1. Meseceve mene je dodao/la post u temi Najraniji simptomi trudnoće   

    Pozdrav djevojke..
    Ovako - Zadnju m.sam imala 24 avgusta, muž i ja se malo zezali da tako kažem, (vec imamo dvoje djece) za treće se nešto nismo dogovarali , pričali, nekog kao ajde pa šta bude. Tako da smo mi par puta išli do kraja, i po svemu sudeći i dan pred  ovulaciju ( osjetim svaki mjesec kad je ovulacija, cijeli dan me pomalo zateže ljevi jajnik , i imam neku čudnu bol) i sad trebam dobiti za 7 - 8 dana..  
    Nekih 10 dana dana prije nego što trebam dobiti , grudi me ubijaju, a sad nista , ni mrvicu me ne bole , i to mi je čudno. I od juče mi je počeo bol u donjem djelu stomaka kao da ću svaki čas dobiti, a to mi se dešava dva dan pred očekivanu menstruaciju. Sad se pitam da li ovo mogu biti znaci trudnoće, malo me frka iskreno? 
    Sa prvo dvoje simptomi su bili isti kao pms, smao što nisam dobila hahahahhaha 
  2. Meseceve mene je dodao/la post u temi Najraniji simptomi trudnoće   

    Pozdrav za sve. 
    Mene interesuje da li je neka od vas zatrudnela par dana pred menstruaciju? 
    Ja vec imam dvoje dece, i ovulacije su mi kasnije, negde oko 20 - 22 dana ciklusa, i relativno su mi uredne menstruacije, dan gore dolje... 
    Sad , trebala sam dobiti 8 juna, i jos uvijek nisam. Muz i ja se opustili prije nego cu dobiti, ja imam bolove u stomaku, i malo povecanu kolicinu sekreta - sve mislim dobila sam , kad ono sekret. 
    Da ne duzim, je li moguce zatrudneti u tim danima, tj.je li se nekoj od vas to desilo? 
    Izvinjavam se ako ovo nije tema...