nami23

Član
  • Broj odgovora

    1
  • Priključio/la se

  • Poslednja poseta


Reputacija

  1. nami23 se sviđa post u temi u Posete bebi   
    Nikada ni jednoj bebi nisam isla u posetu pre nego sto napuni 2 meseca ma koliko bliska bila s njenim roditeljima jer smatram da je sve pre toga prerano. Posto radim s ljudima, pretpostavljam da u svakom trenutku nosim mali milion virusa i bakterija koje bi bebi mogli da naskode dok joj se imuni sistem ne razvije koliko toliko. Takodje, ne znam ko bi uopste mogao da ode u posetu porodilji, onako "svezoj" iz porodilista tad kad joj je najpotrebniji san i mir? Mozda sam suvise "radikalna",ali da li mislite da je u redu i prijateljima i rodbini, cak i najblizoj, lepo objasniti da ne primate posete pre odredjenog perioda?
  2. nami23 se sviđa post u temi od Bralac u Porodilište - Sombor   
    E, sad se setih, nosis i svoj escajg i casu za pice.
    Za bebu ti treba peskir, i 2 tetra pelene, u to ih motaju. Ako je vruce u pelenu, ako je hladno u peskir. Ja sam se u avgustu porodila, uvili ne u peskir ali je bilo jako vruce pa su posle u pelenu.
    Ja sak kupila pakovanje od 50tak pampersa msm, oni uzimaju uvece po 3-4 pelene od tebe, a dok je kod tebe beba ti je presvlacis, i ostalo mi je pelena pa sam ih vratila kući... nece se baciti ne brini trebaju ti i jedne vlazne maramice i pavloviceva za bebu.
    Kad je tebi termin?
    Pisi slobodno ako te nesto zanima.
  3. nami23 se sviđa post u temi od Bralac u Porodilište - Sombor   
    Pozdrav Jovanice, ja sam se porodila u avgustu u Somboru. Porodio me je dr Terzic. Moje iskustvo je ok, kad sam stigla u porodiliste sestre na prijemu su bile fine jako . Moj porodjaj je malo duze trajao jer sam se sporo otvarala ali zaista imam pozitivno iskustvo.
    U sobi je.bilo nas 4. Sobe su ok, wc je pristojan, ne mozes ocekivati da bude kao tvoj, ali izdrzis par dana, obavezno poneti papuce za kupanje,  svoj wc papir i asepsol, ja sam to nosila.
    Hrana je super.
    Beba je sa tobom do pola 10 uvece, onda ih nose na kupanje i vraćaju oko pola 6 ujutru, tako da imas vremena da malo odmoris. 
    Za dojenje mi niko nije pokazao kako, tu eto imam zamerku.
    Zelim ti brz i lak porodjaj