DariDani

Član
  • Broj odgovora

    14
  • Priključio/la se

  • Poslednja poseta


Reputacija

  1. DariDani se sviđa post u temi od lulu. u Test za utvrđivanje trudnoće   
    Ponovi test za dva-tri dana. Ali koliko ja vidim to je pozitivan test. Jer na pocetku je mali nivo hormona pa daje bledu crtu. A i moji su takvi bili. Necu cu ti jos cestitati ali midlim da ce to biti sve ok. 
  2. miliccam se sviđa post u temi od DariDani u Test za utvrđivanje trudnoće   
    Hvala ti.
    Jedva cekam i ja taj osecaj da vidim drugu crticu. 
  3. DariDani se sviđa post u temi od miliccam u Test za utvrđivanje trudnoće   
    Sačekaj par dana, pa ukoliko ne dobiješ ponovi test. Marka testa zaista nije bitna, nemoj bacati pare. Meni su isto pokazali i jeftini i skupi test, cak je kod jeftinog crtica bila tamnija a rađen dan ranije i to onaj najobičniji trakica test. 
    Držim ti palčeve da ne dobiješ. 
  4. DariDani se sviđa post u temi od Daca2008 u Test za utvrđivanje trudnoće   
    Verovatno test nije dobar. Za te pare, to je sigurno neka kineska proizvodnja.
    Već sam pisala, ja uvek kupujem Viola test jer je najraniji i najosetljiviji, pokaže tačan rezultat čak i pre izostanka mensturacije.
  5. Bralac se sviđa post u temi od DariDani u Test za utvrđivanje trudnoće   
    To je ovaj test. Bio je jedini test za trudnocu u apoteci u kojoj sam pitala. Ja nemam iskustvo sa testovima, jer radim prvi put, ali je prilicno jeftin (oko 200 din) pa mi je u glavi da je trebalo neki bolji da uzmem. Inace, danas je trebalo da dobijem, nadam se da necu i u toku noci i sutra ujutru radim test. ☺️

  6. DariDani se sviđa post u temi od Daca2008 u Test za utvrđivanje trudnoće   
    Ni ja nisam čula za taj test!
  7. DariDani se sviđa post u temi od miliccam u Test za utvrđivanje trudnoće   
    Ne znam baš koji je taj test ali sam ja koristila najjeftiniji moguci i bio je tačan, oni se samo razlikuju po osetljivosti, marka nema veze. A ako se testiras nakon sto ti kasni, ukoliko si trudna svaki bi trebalo da ti pokaze dve crtice, bez obzira na cenu testa. Srećno! 
  8. DariDani se sviđa post u temi od leni u Najraniji simptomi trudnoće   
    Za test treba da pricekas 10 dana. Mene uvek rastuzi kad se zene tako opterete(jer se to i meni desavalo) Jednostavno prihvati ovaj period kao igru, ljubav, bezbrizan seh. Ako se nista ne desava godinu dana, kreces u pretrage, hormone, nalaze i ostalo. Do tad, bacis kalendar i uzivas u sehu bez obaveza i opterecenja. Zene uglavnom i ne osete da su u deugom stanju, samo shvate da su prekjuce trebale da dobiju. A iscekivanje od ovulacije do menstruacije...samo donosi razocaranje. Msm, znam da nisi ovo zelela da cujes... vec malo nade, gorivo za narednih 10 dana, ali to ti ne treba. Trudne najlakse ostaju one kojima je glava prazna...
  9. DariDani se sviđa post u temi od Macka u Najraniji simptomi trudnoće   
    Mogu a i ne moraju. Moguce je i umisliti ih. Sacekaj jos neki dan.
  10. Macka se sviđa post u temi od DariDani u Najraniji simptomi trudnoće   
    Cao drage. Nova sam na sajtu, mada ga pratim redovno od kako smo poceli da radimo na bebici. Ovog meseca sam se bas ponadala, osecam konstantno pritisak u predelu jajnika jos od ovulacije, osecaj kao da treba da dobijem, koji jos uvek ne prolazi, i temperatura mi je ovih dana 37 (sa1, 2). Imam jos do (ne) dolazenja mece- 7,8 dana, ali sam vrlo nestrpljiva i nervozna. Da li mislite da se ovakvi simptomi mogu javiti ovako rano? I kada je najbolje da uradim test?