zapce

Član
  • Broj odgovora

    10
  • Priključio/la se

  • Poslednja poseta


Aktivnosti člana/članice zapce

  1. zapce je dodao/la post u temi Najraniji simptomi trudnoće   

    Cao,kasni mi dva dana uradila sam test malo pre i negativan je..da li je neko radio test kada mu je duze kasnilo pa pokazalo dve crtice..
  2. zapce je dodao/la post u temi Najraniji simptomi trudnoće   

    Cao,htela sam da pitam da li danas da radim betu ili da sacekam jos koji dan..a danas sam trebala da dobijem jos uvek nista. 
  3. zapce je dodao/la post u temi Najraniji simptomi trudnoće   

    Cao,htela sam da pitam ja vec par dana imam problem da mi je tesko u grudima pogotova kada setam i malo pre sam izmerila temperaturu 37...a treba da dobijem sada u sredu..da li ovo sto se umaram moze da bude znas trudnoce ili he samo od ovog vremena. 
  4. zapce je dodao/la post u temi Najraniji simptomi trudnoće   

    Cao, stigao mi je nalaz beta je 0,100 po tome nema trudnoce a kada sam vadila pre nedelju dana beta je bila 0,4.sad cu cekati par dana pa cu raditi test.
  5. zapce je dodao/la post u temi Najraniji simptomi trudnoće   

    Cao,juce sam trebala da dobijem i uradila sam test ali je bio negativan..danas sam uradila betu da li ona moze da pokaze trudnocu?
  6. zapce je dodao/la post u temi Najraniji simptomi trudnoće   

    Znam da se mucim ali sam mislila da ce da pokaze nesto,sutra treba da dobijem pa cu videti sta ce biti...
  7. zapce je dodao/la post u temi Najraniji simptomi trudnoće   

    Cao opet ja
    uradila sam betu hcg 5 dana pre nego da dobijem i pisalo mi je 0,4 jutros sam uradila test i negativan je a treba da dobijem dva dana..ali se bas nekako cudno osecam juce me je na poslu bas zignuo levi jajnik,boli me zeludac i imam glavobolje i juce mi se desilo da mi je krenula krv iz nosa kao kad pukne kapilar.ili sam ja sve utripovala ili je mala trudnoca pa ne moze test da pokaze..sta vi mislite? 
  8. zapce je dodao/la post u temi Najraniji simptomi trudnoće   

    ok necu zuriti..meni je jedino bilo cudno bol u grudima jel pre nisam imala..i glavobolja koja me je probudila u sred noci..juce sam popila kafu ali mi nije prijala a danas imam neki tup bol u zeludcu..
  9. zapce je dodao/la post u temi Najraniji simptomi trudnoće   

    Hvala na odgovoru,strpecu se jos par dana pa cu uraditi test.Nadam se da cu biti dve crtice
  10. zapce je dodao/la post u temi Najraniji simptomi trudnoće   

    Cao svima
    zanimaju me vasa misljenja,imala sam odnos sa dragim 22 februara a pocetkom marta su pocele da me bole grudi i glavobolja inace me grudi retko bole..a treba da dobijem M tek 11 marta..mene zanima da li moze da bude trudnoca?