Dusicaaa

Član
  • Broj odgovora

    9
  • Priključio/la se

  • Poslednja poseta


Reputacija

  1. Dusicaaa se sviđa post u temi od Ana2403 u Najraniji simptomi trudnoće   
    Pozdrav, čitam ovo sve i nekako gledam Bože da li sam i ja trudna?
    Zadnja m mi je bila 03.01. a moj ciklus varira već dva mjeseca mi dolazi nakon 25-26 dana a prije je dolazila nakon 28 i u dan točna ko vekerica.. Moj partner i ja imamo redovno odnose i ne koristimo zaštitu, ali ne pokušavamo još sa bebicom. Već par dana idem češće u wc, pojela bih sve ispred sebe u bilo koje doba dana ili noći, o cigaretama da ni ne pričam, stalno sam ljuta na sebe i na cijeli svijet hahahaha, grudi mi nekako se povećale a moja m evo sad boli stomak vec tri dana kao kad trebam dobit nosim uložak a nikako da dobijem, nzm jel da uradim test il samo ja to nešto si zamišljam jer htjela bi bebicu više od ičeg, nisam pametna uopće... Help me❤️
  2. bepce se sviđa post u temi od Dusicaaa u Drugi trimestar   
    Evo da vam se i ja pridruži, počela sam da čitam od početka šta ste sve pisale i vidim da je sve možda, a možda i nije. Pa me interesuje, ako moze neka da mi kaze da li je imala sličan simptom kao i ja. Menstruacija su mi redovne na 29 dan, prošli mesec mi je kasnila 6 dana i dobila sam, trajala je 6 dana. Međutim, dešava mi se od prestanka menstruacija da mi se odjednom samo pojave glavobolje, koje prodaju posle nekih petnaest minuta često mokrim, idem na nekih pola sata do sat vremena u wc, nesanuca, traženje limunade, sinoć sam u jedan ustala i pravila limunadu, muče me glasovi, temperatura 36,9 evo i sada sam je merila, inače mi je normalna temperatura 36,6. Po kalendaru bih trebala da dobijem za 7 dana, ali nemam nikakav simptom PMS-A. I da, smucio mi se cimet i imam u ustima bljutav ukus,čak i šta više mi se zgadila banana koju sam obožavala da jedem. Izvinjavam se na dugom postu. I zahvaljujem se na odgovoru. Mozza mi je odgovorila, ali može još nečije iskustvo sa ovakvim simptomima. 
  3. Dusicaaa se sviđa post u temi od leni u Najraniji simptomi trudnoće   
    Ako si imala redovnu menstruaciju tesko da je u pitanju trudnoca ali moze i to da se desi. Malo si se opteretila, rekla bih...ako pokusavate dugo, boljale da uradis dodatne analize. Ako ste u toj prici par meseci, prestani da osluskujes toliko(lakse reci nego uraditi  )
  4. Dusicaaa se sviđa post u temi od mozza u Najraniji simptomi trudnoće   
    Pozdrav Dusice,malo je forum slabije aktivan,ja ne znam odgovor na tvoje pitanje,mozda mozes da uradis test,znam sa ima i onih koji mogu pokazati ranije,ne mora da se ceka izostanak ciklusa,ako se ne varam test je osetljiv na 20 mIU,najbolje da pitas u apoteci u vezi toga. Mozes da pises u drugom trimestru,tamo je malo aktivnije.
    Ja ti zelim da sve bude kako si zamislila,javljaj nam rezultate ako budes radila test.