Andjela1011

Član
  • Broj odgovora

    6
  • Priključio/la se

  • Poslednja poseta


Aktivnosti člana/članice Andjela1011

  1. Andjela1011 je dodao/la post u temi Test za utvrđivanje trudnoće   

    Naravno da znam da nije kontracepcija i da je kontracepcija obavezna prvenstveno zbog polnih bolesti i svega, ali prosto u tom trenutku se tako zadesilo. Ja sam svesna da cim ulazim u takvo nesto da uvek postoji mogucnost za posledice. Imam cesto probleme sa jajnicima i mucim muku sa svim tim, kako mi izostaju ciklusi tako su mi i plodni dani neskladni i sve. Bas kao sto ste i rekli imam srecu neku sto nisu redovni ali ipak mi je doktor rekao da na neki nacin to i nije sreca jer mi plodni dani mogu biti bilo kada a da ja ni ne znam. Ja se nadam da je sada u pitanju jos neka vodena cista koja je pukla, ali nikada do sada nisam imala ovakav sekret i da mi traje vec 10 dana zato sam se zabrinula, osim toga nisam primetila nikakav veliki simptom. 
  2. Andjela1011 je dodao/la post u temi Test za utvrđivanje trudnoće   

    18 
  3. Andjela1011 je dodao/la post u temi Test za utvrđivanje trudnoće   

    Zdravo, ne znam videcu sta ce mi reci doktor u petak na ultrazvuku pa cu videti da li ima potrebe da se radi ili ne, u svakom slucaju hvala  
  4. Andjela1011 je dodao/la post u temi Test za utvrđivanje trudnoće   

    Uradila sam jedan test trakicu i rezultat je bio negativan, u petak imam zakazan stomacni ultrazvuk. Ako do sledece nedelje ne budem dobila uradicu jos jedan test, jer ako racunam od trenutka zaceca proslo je tek tacno 4 nedelje. 
  5. Andjela1011 je dodao/la post u temi Test za utvrđivanje trudnoće   

    Jos nisam sigurna da li zelim trudnocu, kada sam pitala lekara za neki prirodni lek ili nesto da mi se usklade ciklusi on je rekao da mi to nije potrebno.   Hvala na odgovoru 
  6. Andjela1011 je dodao/la post u temi Test za utvrđivanje trudnoće   

    Zdravo devojke, ovih dana cu uraditi test jer znam da je to jedini nacin da budem sigurna da li je do trudnoce doslo,  ali zelim da cujem misljenja od nekoga ko je iskusniji po tom pitanju.  Menstruacije su mi jako neredovne, nekada ciklus dobijem na 90, 60 dana ali u poslednijih tri meseca sam dobijala na tacno 45 dana. Poslednju menstruaciju sam dobila 20.10., a odnose sam imala 10.11. Od kontracepcije smo "koristili" samo prekinut snosaj, zbog toga sam i zabrinuta. Od simptoma sam primetila samo bol u donjem delu ledja, mnogo mekse grudi i tackasto krvarenje 22.11. i od 1.12. do sada svaki dan drugaciju boju sekreta. Desavalo mi se da imam rozikast sekret, nakon toga zuto crvenkast i nakon toga braon sekret ali sve to u malim kolicinama. Brine me ta promena sekreta jer se taj sekret pojavio dana kada sam ja po nekom racunanju trebala da dobijem i jer to traje vec 10 dana. Zanima me samo da li je neko imao slicno iskustvo i da li ovo moze biti simptom trudnoce. Kod lekara vec imam zakazan pregled ali ce mi biti lakse da se konsultujem sa nekim.