Micika ;)

Član
  • Broj odgovora

    2
  • Priključio/la se

  • Poslednja poseta


Aktivnosti člana/članice Micika ;)

  1. Micika ;) je dodao/la post u temi Čekamo plusiće   

    Hvala puno, nadam se da ce se tako i biti . Nismo nista radili ni ja ni suprug, planiramo da krenemo na analize uskoro. Hvala sto si mi napisala sta sve treba, znacice mi odakle početi. 
    Inace koristim traciste Clearblue digitalni sa smajlicima ali ovaj mesec nisam krenula odmah posle menstruacije nego kasnije mozda oko 14 dc i mozda mi je vec bila. Od sledeceg meseca krecem odmah posle ciklusa i praticu. Ja sam posumnjala na izostanak ovulacije ali to je samo moj neki osećaj. A muskarci rade samo spermogram jel? A mi sve te stvari koje si mi navela?
    I krenula sam da pijem folnu kis. Femibion 1 i femisan A kapi, cula sam da to može da poveca malo plodnost a i dobro je svakako za taj nas sistem, nece skoditi. Sta moze jos da se pije ali prirodni dodaci? 
  2. Micika ;) je dodao/la post u temi Čekamo plusiće   

    Cao žene, nova sam na forumu, tek prijavljena i uopste prvi put na nekom od foruma. Ovde sam da bi dobila mozda neke savete od iskusnijih u ovoj temi. Naime planiramo bebu i radimo na tome nekih 6 meseci ali nista se ne desava. Nismo do sad radili nikakve analize niti provere sem sto su meni ustanovili malo povećan TSH ali nije mnogo od gornje granice, ostali parametri stitne zledze su dobri, zbog planiranja trudnoce dali su mi tyroxin kako bi regulisao taj nivo TSH. I imam cesto gljivicnu infekciju Candidu ali to mi se nekako uvek vraca i kada regulišem vaginaletama. Sa jajnicima je sve u redu nemam hvala Bogu ciste i slicno. I mozda sam posumnjala da mi izostaje ovulacija. Vec duze vreme ne primecujem onu sluz a znam ranije da sam je imala. Tu je neki drugi sektret beli skroz, bez mirisa i tegoba u ovom ciklusu. Inace pocela sam da pratim ovulaciju preko trakica i trenutno sam u 19dc i nema jos uvek pozitivnih. Dobijam izmedju 29-32 dc. Malo je duzi post jer sam nova i zelala sam da podelim sa vama moje trenutno stanje. Ima li mozda neko slicno iskustvo ili neli savet? Pozz žene :*